Merhabalar kızlar. Gittiğim özel hastanedeki doktorum sürekli bi azarlama derdinde basit bi soru bile sorulmuyor.örnek vermem gerekirse kas ağrısı çektiğim için serum içerisine ilave edilmesi için iki ilaç yazdı bende bebeğe zararı var mı diye sordum hemen azar sonuçta tedirginim.doktor değiştirmek istesem devlet h gitmem gerekecek.devlet h de malum, daha iyi olacağını sanmıyorum ne yapsam bilemedim..
Merhabalar kızlar. Gittiğim özel hastanedeki doktorum sürekli bi azarlama derdinde basit bi soru bile sorulmuyor.örnek vermem gerekirse kas ağrısı çektiğim için serum içerisine ilave edilmesi için iki ilaç yazdı bende bebeğe zararı var mı diye sordum hemen azar sonuçta tedirginim.doktor değiştirmek istesem devlet h gitmem gerekecek.devlet h de malum, daha iyi olacağını sanmıyorum ne yapsam bilemedim..
Seni strese sokuyorsa hemen değiştir. Biz de keseyi görmek için rastgele bi doktora gittik. Keseyi gördüm ekranda. Ama kadın yok daha bikaç haftaya belli olur yok düşük olabilir. Dedim ki ben hamile olduğuma sevineyimmi sevinmeyim mi. Sonra erkek doktora gittim. Daha da kadın doktora gitmem.
Ben doktorun cinsiyetiyle alakali olduğunu düşünmüyorum. Kişilik meselesi. Ben derimki değiştir hemen doktorunu. Muamele çok önemli zaten hassas bir donemdesin hic sana stres yapacak insanlarla muhatap olma.
ben bu zamana kadar bir çok erkek ve kadın doktora gittim. erkek doktorlar bütün sorularıma cevap verdi aklımdan geçen herşeyi sordum ve cevabını aldım. bayan doktorlar ise yüzüne bile bakmıyor insanın sorulamı geçiştirip attılar. devlet hastanesi de olsa özel de olsa dr. değiştirme hakkın var bunu sakın unutma. ben 2 ay önce özelden devlet hastanesine geçtim. kadın Dr.ların hepsini sıra sıra deneyip en son erkek dr. ile tedavi olmaya karar kıldım. tüm bayan dr. hepsi böyle demiyorum. istisnalar var elbette ama çoğunluğu hep aynı.