• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Dondurulmuş Embriyo Transferinin ücreti nedir? Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiiinnn kaktüsüm ya inşallah,
Şimdiye kadar sorduğum bütün yakınlarım dondurulmuşları denememden yana ama bakalım neyse daha 14 günüm falan var düşünmek için, inşallah senin bir seferde tutarda hiç uğraşmazsın böyle şeylerle, seninki benimkinden de önemli şuanda malum zamanın kısıtlıyerimseniben

valla sorma kızz..zamanımız kısıtlı ama hayırlı bee canım....
ama inan tedavidemiyim değilmiyim anlamadım...aradan zaman geçince sanki yaptırmışımda tutmamış gibi...tekrardan başlamışım gibi...hiçççç bişey hissetmiyorum tabi transfer zamanı ve sonrası nasıl hissederim bilmemm....
zaman herşeyin ilacıymışş..bekleyip görücez..sonumuz güzel olsun inşallah....
kendine iyi bak canım dostum....a.s.

dondurulmuş embriyoda ilk etapta yapılan işlemler ilaçlar hiç bişey yapılmıyo mu sadece transfere mi gidiliyor bilen varmı arkadaşlar

dondurulmuş embriyoda ilk etapta yapılan işlemler ilaçlar hiç bişey yapılmıyo mu sadece transfere mi gidiliyor bilen varmı arkadaşlar

olurmu arkadaşım dondurulmuşlardan önce yine az da olsa yumurta baskılama iğneleri olacağız gene rahim kalınlığı transfer seviyesine gelecek bekle ben bu hafta yada en geç pazartesi başlayacağım adım adım yazarım sana:içelim:

benim 7 tane yumurta oluştu.2'si transfer edildi.5 tanesi kaliteli görüldüğünden dondurma teklif edildi.
450 TL dondurma bedeli alındı(3 senelik yasaya göre)

merhaba arkadaşlar.ben dondurulmuş embriyolarımla tedaviye başladım.1.adetin 2.günü ultrasona girdim.estrafem,corasprin,folbiol ilaçlarıma başladım.2.adetin 13.günü ultrasonda rahmin kalınlığı ölçüldü.9mm olması lazım.13.günün devamı olarak lurit,prednol-bunlar antibiotik-4gün bu iki ilaç kullanılıyor.aynı şekilde diğer ilaçlara devam ediliyor.transfer olduktan sonra kişiye göre ilaçlar değişiyor.ben estrafem,corasprin,folbiol ve crinone jel kullandım.inşallah yardımcı olmuşumdur.

olurmu arkadaşım dondurulmuşlardan önce yine az da olsa yumurta baskılama iğneleri olacağız gene rahim kalınlığı transfer seviyesine gelecek bekle ben bu hafta yada en geç pazartesi başlayacağım adım adım yazarım sana:içelim:

yani gine ilaç takibi ve diğer işlemler neyse inşallah sen iyi bi sonuç alırsında bizleri de bilgilendirirsin Allah yardımıcımız olsun

walla kizlar ben bahceci kliniginde tedavi gördüm ve dondurma islemi icin para istemediler.2 yil onlar sakliyolar.eger ben istersem 2 yildan sonra saklatabilirim.senelik 250usd.dondurulmustan transfer icin 100euro ödedim.cok sükür hamileyim:)

Back
X