Arkadaşlar Düşük sonrası hamilelik hakkında yardım istiyorumm

achel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
36
0
86
İstanbul
Arkadaşlar ben geçen hafta perşembe günü başlayan kanamamla beraber düşük yaptık. senağlama 4gün sürdü şuan bi sorunum yok fakat bazı gebelerde düşük sonrası 30 ile 40 gün arasında değişen kanama oluyormuş bende 4 gün sürdü acaba tekrar bi kanamamı görücem ayrıca 1 ay bekleyip tekrar hamile kalmak istiyorum fakat adet tarihim perş.günü başlayıp 4gün süren tarihmi yoksa, önümde beni bekleyen kanama tarihimmi???

Bilen varsa yazabilirmi acabaa kafamm çok karıştı kafamçokkarıştı
Teşekkürler..

canım bu kanamandan ya 30 gün sonra olursun ya da en fazla 40 gün sürermiş.ben tam 30.gün sonra normal adetimi oldum.geçmiş olsun inşallahhh bir daha yaşatmaz rabbim

Arkadaşlar ben geçen hafta perşembe günü başlayan kanamamla beraber düşük yaptık. senağlama 4gün sürdü şuan bi sorunum yok fakat bazı gebelerde düşük sonrası 30 ile 40 gün arasında değişen kanama oluyormuş bende 4 gün sürdü acaba tekrar bi kanamamı görücem ayrıca 1 ay bekleyip tekrar hamile kalmak istiyorum fakat adet tarihim perş.günü başlayıp 4gün süren tarihmi yoksa, önümde beni bekleyen kanama tarihimmi???

Teşekkürler..

canim oncelikle gecmis olsun gercek adet gunun 30 yada 40 gun sonra olan adetindir.bende dusukten tam 30 gun sonra adet olmustum doktorum oyle aciklamisti bana

Teşekkürler..

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah sabır versin,
Ben ilk düşüğümden sonra kalan parçayı kürtajla sonlandırmıştım. Ve bundan 40 gün sonra regl oldum. Regl oldugum gün benim yeni adet tarihim oldu. Ve ondan sonra hep bu döngüye göre hesap yaptık.
Sevgiler, dileklerine kavuşmanı temenni ederim,

canım çok çok geçmiş olsun. benim bi arkadaşım düşük yaptı. 10 haftalıktı kanaması oldu ve kürtajla bebeğini aldırıdı. ondan sonra 1 hafta 7, 8 gün kanaması oldu. düşükten 3 ay geçtikten sonra hamile kaldı. şu an hamile. canım düşükten sonra 3 ,4 ay geçmesi gerekiyo rahimin kendisini yenilemesi için. sende sağlıklı bi gebelik istiyosan bekle derim ben. daha sonra yine üzülmeni istemem canım.

Arkadaşlar beni aydınlattığınız için hepinize çok çok tşk ederim..
İçim rahatladı..
tekrar hamile kalmak için 3-4 ay kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum
30 gün sonra ilk reglimi olduktan sonra tekrar anne adayı olmak istiyorum.
İnşş.bu sefer bi sorun çıkmazz
Rabbim tüm isteyen annelerin yar ve yardımcısı olur inşşşşşşş..

bende düşük yaptığım günün tam bir ay sonrası adet gördüm gerçi düşükten sonra ilk adet olduğu içinmi bilmiyorum ama normale göre uzun sürüyor sanırım yaklaşık bir hafta oldu hala devam ediyor normalde bu kadar uzun sürmüyordu arkadaşlar bu normal mi acaba?

hepimize çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın manevi olarak çok büyük bir acı. bende 15 şubatta düşükten sonra kalan parça yüzünden kürtaj oldum kürtajdan 39 gün sonra adet oldum 8 gün sürdü bittikten 2 gün sonra doktora gittim rahimim kendini toparlamış kısaca hamilelik için hiç bir problemin olmadığını söyledi bende 3 ay bekleyebileceğimi sanmıyorum inşallah güzel haber verenlerden olurum mayıs ayında :)

düşükten sonra kanaman olur sonra normal adet tarıhın değişir ama sağlıklı olmasını ıstıyorsan 2 ay sonra hamıle kal derım çunku vucudunun kendısını toparlamaya ıhtıyacı var hamılelık hormonların daha kendını toparlayıp senın normal hormonlarını almaya çalıırken bı daha hamıle kalman senı sarsar 2 ay sonra kalırsan vucudunda duzene gırmış olur hemde adetının gunu değişeceği için şaşırrırsın bu sefer acaba hamılemıyım dersın bı bakarsın adetın gelmış en ıyısı sende kendını toparla hormonlarında bı rahatlasın bu arada çok geçmişler olsun inşallah allah bı dahakını olurda kucağına almaya nasıb eder tatlım

canım valla bende biran önce anne olmak istiyorum araştrdım bazı dr lar kendinizi nezamn hazr hissedersiniz diyo benim 9 gün felan geçti hemen başlıcam sağlıklı bebek zaten tutunur yine bazı dr lar hemn başlanıp da sağlıklı hamilelikler de oluyo diyo sanki bebim hemn olcak diil ya rahime bebeiş ne zamn tutunur ve rabbim nezamn verirse artık 1 ay sonra da tanıdğım bi sürü insan hamiş oldu benim kolay kolay olmuyodu 5 yıldn sonra oldu acaba hemen istediğimde tekrar olurmu diye merak la bekliyorum sana da kolay gelsin allah sabr versin canımŞeniz

merhaba ben 3 şubatta düşük yaptım ve yaptıktan sonra korunmadım ve üstünden tam 30 gün gecti adet hele gömdim bunla ilgili yardım ederseniz sevinirim şimdiden cok teşekürler

Teşekkürler..

canım çok geçmiş olsun o acıları yaşadım bendede kanama 1 hafta kadar sürdü sonra normale döndü Allah kimseye yaşatmasın ama 1 ay sonra hamile kalmanı tavsiye etmem ben kalbine kötü düşünce gelsin istemem ama ben kaldım ve malesef bebeğimi kaybettim en azından 2 ay beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum ben 2 düşük bir kürtaj yaptırdım şimdi Alaah kısmet ederse 3,5 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bebekler versin :emir_bebek:

Selam arkadaslar...

Bende gectigimiz sali günü 4 gün süren bir kanamadan sonra düsük yaptim.. ve cok yeni oldugu icin galiba aklimdan bir türlü cikaramiyorum.. allah herkeze sabir versin diyorum kolay birsey degil.. durumum biraz düzeldikten sonra hemen tekrar cocuk sahibi olmak istiyordum.. ama yazdiklarinizi ciddiye almam gerek galiba.. 3, 4 ay daha sabir edecegimi saniyorum.. umarim birdahakinde daha iyi olur... bilgileriniz icin tsk...

istersen doktora cık ve rahim içine baktır derim ben o seni yönlendirir. cünkü aynı sey benimde başıma gelmişti ve doktorumda rahim içinin cok temiz oldugunu söyledi ve isterdiğim her an korunmayabileceğimi söyledi
bende korunmadım kürtajdan sonra ilk gördüğüm kanamanın hemen arkasından hamile kaldım

arkadaslar ben 28 şubatta aşırı derecede kanamam oldu pelte pelte kan geldı düşükmü yapmıs olabılrım doktoradda gidemedım ve 1 bucuk ay oldu hastalanmadım o pelte pelte tuvalete düşen kanlar bebek olabılırmı bilmıyorumda

merhaba arkadaslar..

Ben cuma gunu 6 haftalik düsük yaptim, internette gezinirken bu foruma rastladim cok begendim.Okudukca hicde yanliz olmadigimi dusundum.Biraz icimde serinlemedi degil.Neyse bugun kontrole gittim hersey normal kanaman bittikten sonra 1 adet døngüsünü bekle sonra tekrar deneyebilirsin dedi. Kendim jinekoloji de calisiyorum hergun bir cok bayan bu sikayetle geliyor ama insanin basina gelmesi cok zormus.Ben øzellikle cocuk isteyerek bi girisimde bulunmadim ama oldugunu øgrendigim de de ilk gøruste ask derler ya ilk øgrenisde asik olmustum o kucuk noktaya. Ama ileriye bakiyorum artik ilk hamileliginde bir cok bayan düsük yapabiliyormus.Hayirlisi artik ne diyelim. Allah herkese kolaylik versin..

merhaba bebeğimi yarın kürtajla alacaklar.bebeğim 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışını alamadılar. gelişimi 6. haftada kalmış. Korkuyorum tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ve bebeğimin beni terk edişini hazmedemiyorum.Bir arkadaşım yanlız olmadıgımı söyledi burayı önerdi. Bende acımı beni anlayabilecek insanlarla paylaşayım dedim.Benim için dua edin olurmu herşey yarın yolunda gitsin.Ben sağlığıma ve ruh sağlığıma bir an önce kavuşayım. :( senağlama

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.iki tane düşük yaptım.ilki 12 haftalıktı ikincisi 8 haftalıktı, ikisininde kalbi durdu.çok zor günler geçirdim tüm tahlillerimi yaptırdım sonuçta hiçbir sorun çıkmadı.doktorum herşey normal dedi, doktorum şimdi tekrar hamile kalbileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum, benimgibi aynı durumu yaşayıp anne olanlar varmı?mutlu haberlerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü bizlerede moral oluyor

neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki. Malesef burada cevap verme sıklığı az . Umarım senin için her şey yolunda gider. Umarım benim içinde. bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz. Ama ne olursa olsun kendini suçlama. Bu sadece seni üzer ve gunlerini zorlaştırır.iyi haberlerini duymak dileğiyle

zemuszemus
merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.iki tane düşük yaptım.ilki 12 haftalıktı ikincisi 8 haftalıktı, ikisininde kalbi durdu.çok zor günler geçirdim tüm tahlillerimi yaptırdım sonuçta hiçbir sorun çıkmadı.doktorum herşey normal dedi, doktorum şimdi tekrar hamile kalbileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum, benimgibi aynı durumu yaşayıp anne olanlar varmı?mutlu haberlerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü bizlerede moral oluyor

Merhaba canım , öncelikle çok geçmiş olsun bende sizin gibi biri 6 haftalık biri 8 haftalık düşük yaşadım :( hatta birisi boş gebelikti kese gelişmedi ve kürtajla alındı, bundan sonraki 1 sene içinde tekrar hamile kaldım ,onda bile lekelenmelerim oldu ama sonunda meleğime kavuştum zemuszemus .. 9 ay nasıl geçti tabi birde bana sorun ... eğer iyi bir doktorunuz varsa ona güvenin ve onun sözünden çıkmayın derim.. ben önce Allahın sonrada doktorum sayesinde aldım meleğimi kucağıma .. Doktorum aynı zamanda psikoloğum oldu ve sonunda başardık darısı isteyen herkesin başına inşallah diyorum ..

Back
X