Arkadaşlar Düşük sonrası hamilelik hakkında yardım istiyorumm

zemuszemus

Merhaba canım , öncelikle çok geçmiş olsun bende sizin gibi biri 6 haftalık biri 8 haftalık düşük yaşadım :( hatta birisi boş gebelikti kese gelişmedi ve kürtajla alındı, bundan sonraki 1 sene içinde tekrar hamile kaldım ,onda bile lekelenmelerim oldu ama sonunda meleğime kavuştum zemuszemus .. 9 ay nasıl geçti tabi birde bana sorun ... eğer iyi bir doktorunuz varsa ona güvenin ve onun sözünden çıkmayın derim.. ben önce Allahın sonrada doktorum sayesinde aldım meleğimi kucağıma .. Doktorum aynı zamanda psikoloğum oldu ve sonunda başardık darısı isteyen herkesin başına inşallah diyorum ..

çok sevindim canım .sizin mutlu haberlerinizi alınca bende çok mutlu oldum inşallah bende senin gibi meleğimi kucağıma alırım ..şimdi muayene olduğum profösör doktorum var hamile kalınca hemen gel dedi ona gideceğim hayırlısı artık.. hepinizin dualarını bekliyorum Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,,,

neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki. Malesef burada cevap verme sıklığı az . Umarım senin için her şey yolunda gider. Umarım benim içinde. bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz. Ama ne olursa olsun kendini suçlama. Bu sadece seni üzer ve gunlerini zorlaştırır.iyi haberlerini duymak dileğiyle

Canım sanada çok geçmiş olsun öncellikle..Allah'ım inşallah bizede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder. benim en büyük sorunum doktor oldu ilk düşüklerimde ,şimdi iyi tecrübeli birinini buldum artık ona gidiyorum.canım sende hamile kalmadan önce iyi bir doktor bul ve tavsiyelerini dinle gerekirse neden düştüğünün araştırmasını yaptır, ben ilk düşüğümde yaptırmadım tekrar hamile kaldım aynı sorunu yaşadım,.. sen tekrar yaşamazsın inşallah iyi habelerini bekliyorum

arkadaşlar bende malesef 3 hafta önce begegim rahimde öldüğü için kürtaş olmak zorunda kaldım şimdi korunmadan ilişkiye giriyorum tekrar hamile kalabilir miyim merak ediyorum bi yandanda 2 yıl korunmadan ilişkiye girdim çok istememe rağmen olmadı beklemekse hem sıkıcı hem zor allah isteyen herkeze salıklı bir bebek versin

arkadaşlar bende malesef 3 hafta önce begegim rahimde öldüğü için kürtaş olmak zorunda kaldım şimdi korunmadan ilişkiye giriyorum tekrar hamile kalabilir miyim merak ediyorum bi yandanda 2 yıl korunmadan ilişkiye girdim çok istememe rağmen olmadı beklemekse hem sıkıcı hem zor allah isteyen herkeze salıklı bir bebek versin

arkadasım cok gecmıs olsun.bende senın gıbı yasadım malesef bu uzucu olayı.hıc korunmadım bende sadece bır kac ay korundum.ama gecen ocakta kurtaj olmustum ve hala hamıle kalamadım.ınsallah sen kısa zamanda kalırsın cnm.acele etme ama dusunmemeye calıs.

merhaba.ben de sizlerle aynı şeyleri paylaşıyorum hepimize geçmiş olsun.Allah bidaha yaşatmasın..istanbulda yaşayan arkadaşlar iyi bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bana..

kızlar bişey sormak istiyorum...hcg değerim düşüşe geçti ama henüz kanamam başlamadı...bu böylemi olur...ne zaman kanamam olur...çok sıkıldım artık yaaa...yardımlarınızı bekliyorum

kızlar bişey sormak istiyorum...hcg değerim düşüşe geçti ama henüz kanamam başlamadı...bu böylemi olur...ne zaman kanamam olur...çok sıkıldım artık yaaa...yardımlarınızı bekliyorum

cnm geçmiş olsun.hcg değerleri 5 in altına düşünce regl görülmeye başlanıyor...

merhaba.ben de sizlerle aynı şeyleri paylaşıyorum hepimize geçmiş olsun.Allah bidaha yaşatmasın..istanbulda yaşayan arkadaşlar iyi bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bana..

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım bende iki defa düşük yaptım.ben şimdi istanbulda bir profö. gidiyorum iki kere düşük yaptığım için birçok tahlil ve araştırmalar yapıldı.sen nereye gitmeyi düşünüyosun özel hastane mi yoksa fakülte hastanelerine mi ?bu konuda açıklama yaparsan yardımcı olayım .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba bende 5 haftalık bir düşük yaptım kanamamı metiler diye bi ilaçla durdurdu doktorum ilk gebeliğimdi ikinci için tereddütlerim war düşük yapııp hemen hamile kalan varmı tekrar istiyorum doktor 3 ayy bekleyin dedi ama beklemek istemiyorum ne yapmam lazım :18::18:

Ben gecen hafta 7 haftalık dusuk yaptım kanama 7 gün sürdü bir arkadaşımda bu durumu yaşadı bence tek gercek kafanı rahat tut ve dua et sen ne zaman hazır olursan o zaman olur bende böyle yapmaya çalışıyorum umarım hic sorunsuz bir hamilelik yaşarız...

Bende 26 ocakta 10 haftalık bebeğimin kalp atısı durması nedenıyle kürtaj oldum. Hala leke şeklinde kanamam var. Hemen hamile kalanlardan değilim. Yine aynı şeyleri başa sarmak her ay oldumu acaba dıye umıtlenmek okadar zor geliyorki. Allahım kimseye yasatmasın, isteyen herkese versın. Yoklugunu aratmasın inşallah.

Son düzenleme:
Back
X