Arkadaşlar ense kalınlığınız kaç çıktı.........

benim kızımın 1.5 çıkmıştı ama sadece bu yetrli değil.kan testide önemli biliyorsun

benimde ense kalınlığı 12. haftada 1,4 çıkmıştı, kan testlerinde de bi problem yok tu çok şükür...

ya ben nasıl olduysa o an dinlememişim demekki dr. eşim 2.1 diyor ama ben yinede yarın arayıp soracağım.nasıl sizce ??? Bildiğim kadarıyla üçten sonrası riskliymiş tabi kan tahlilide çok önemli.

kanı dün verdim sonucunu henüz almadım benim kontrolüm dündü dr um muayene sırasında herşeyin çok yolunda olduğunu söyledi ama insan yinede tedirgin oluyor.

valla cnm benim 12.haftada 1.1 mm çıktı kan sonucumda iyiydi..umarım seninkide iyi gelir...

:teytey:Kızımın ense kalınlığı 5.6 çıkmıştı doktorum koryon villus önerdi yani cvs..o yapıldı yanında kan tahlili çok şükür bişey çıkmadı..ama bu ense kalınlığı çok yüksekti.daha sonra kalp ve organlarına bakıldı onlarda da sorun yok..şimdi 28 haftalık oldu kızım..kilosu da gelişimide çok güzel..

1,9 çıkmıştı benim
seninki de normal
3 ve üstü tehlikeli diye duymuştum

benimde 1.6 cıkmıstı kan testimde cok şükür iyi çıktı. allahım cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağımıza almayıda inşlh.

benimde 1.2 çıktı.12.hafta.ama seninkide iyi.3 ve üzeri risktir...

5.6 mııııııııııııııııııııııııııı çok yuksekkkkk..allah saglıkla kucna almyı nasp etsın..bızm kç hıc bılmıyom bı bakımmm

bende dün baktırdım. 11 haftalık hamileyim ense kalınlığı 0,9 cm çıktı. kan testinin sonucunu haftaya alacağım. kan testinde ne çıkıyor bilmiyorum. kötü bişi olabilirmi ? ense kalınlığı yeterli değil galiba sadece

ense kalınlığından cinsiyeti belli oluyor mu ve ya hcgb oranından hcgb bende 8.09 du, ense kalınlığı da 2.1 iyi kötü bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz

bu gün doktor kontrolüm vardı....13+2 günlük hamileyim...ense kalınlığı 1.4 dedi doktorum...çok iyiyimiş...çok şükür....bu gün kanda verdim ikili test için.......ınşallah o da güzel çıkar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…