Arkadaşlar Erdem Hastanesi Doktor Funda hanım hakkında bilgisi olanlar paylaşın lütfe

Sug_ar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
3
0
36
İstanbul
Arkadaşlar istanbulda evliyim ve gurbet geliniyim.etrafımda tanıdığım yok doktor hastane öneribilecek.Burdan araştırmayla erdem hastanesine gittim.fakat tesadüfen funda hanımdan randevu aldım.Danışmadaki bayan iyi doktor demesinden dolayı hiç birini tanımıyorum sonuçta.bekleyen hastası yoktu.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 2 tane ilaç yazdı elevitle folbiol yapmam gereken testleri söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Yemem ve yememem gerekenleri söyledi.Çıktığımızda tekrar baktığımda hastası yine yoktu.Eşimle tereddüt ettik neden böyle diye diğerlerin bekleyen epey hastası var bu doktorun yok diye.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.Çok tereddüt ediyorum.İlk bebeğim ve sonuçta ailem akrabam arkadaşım tanıdığım kimse yok yakınımda.Yardımcı olun lütfen...

Arkadaşlar birde ümraniye hospitalium hastanesi nasıl doktorları vs.Muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgi verirsenizde sevinirim

bende funda hanımagıdıyorum tavsiye üzerine gittim çok ii dediler pek konuşmuyo bakıo geçiyo ama memnunum

Back
X