muhammed efe
muhammed yasin
muhammed ali
muhammed batın
muhammed cahit
muhammed ahsap
muhammed deniz
muhammed elyesa
muhammed zahir
Muhammed ismini yanliz da kullanabilirsiniz ama 2. Isim dusunuyorsaniz orjinal haliyle kesinlikle muhammed emin derim. Muhammed eymen olarak da cok tutuluyor.
Tatlım çevremde Muhammed isminin tek kullanılmaması gerektiğini duyuyorum hep. Çünkü ağır bir isim . yanına bir isim daha eklersiniz :) Allah hayırlı evlat eylesin sizlere vatanına milletine inşallah
Muhammet Ege diye öğrencim var bence gayet güzel
Bende hep oğlum olursa muhammed ismini düşünüyordum.. rabbim nasip etti cok şükür. Muhammed musab koymayı cok istiyorum ismini.. fikrin olsun istedim. Muhammed efe de cok guzel isim. Suan onuda düşünmeye başladım ama anlamini bir arastrayim..... Rabbim sağlıkla kucağına almyi nasip etsin. Hepimizn inşallah... Sirac ta olur bak.. muhammed Sirac.. muhammed enes..
Muhammed Emin
Muhammed Emir
Muhammed Enes
Muhammed Ali
Yanına kısa isimler yakışıyor. En fazla 4 harf..
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
Hayırlı olsun öncelikle..
Ben Muhammed isminin tek kullanılması taraftarı olsam da 2isim sünnettir diye bende oğlum olursa Muhammed Yahya koymayı düşünüyorum inşallah
2 ismi de Rabbim peygamber lerine koymuş üstelik Yahya ismi bana çok asil bi isim gelirdi hep o yüzden böyle koymak ve bu peygamberlerin ahlakında bi evlat yetiştirmek istiyorum Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah..
Muhammed Emin; çok güzel bence.
Allah yavrunuza hayırlı ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?