- 19 Nisan 2020
- 688
- 392
- 103
- 30
Beş gün varAdetin gecikti mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beş gün varAdetin gecikti mi peki
Benim de 4 gün var bilmiyorum ki ya hamile miyiz acabaBeş gün var
Testin silikliği ikimizin de aynı. Hangi markaBenim de 4 gün var bilmiyorum ki ya hamile miyiz acaba![]()
ben de gördüm, innovita mı
Canım seninki de belli oluyor İnşallah vardır benimki de freely
Evet ama rengi gri kırmzıı değil çizgiben de gördüm, innovita mı
Yarın sabah yapsam acaba yükselir mi aynı mı çıkarCanım seninki de belli oluyor İnşallah vardır benimki de freely
İnşallah ikimizin de vardır ezan okunuyor şimdi ezanların hürmetine aminCanım seninki de belli oluyor İnşallah vardır benimki de freely
Bence çıkar ben kan vermeye gideceğim bence yarınYarın sabah yapsam acaba yükselir mi aynı mı çıkar
Aminn inşallahİnşallah ikimizin de vardır ezan okunuyor şimdi ezanların hürmetine amin
Testin kullanma kılavuzunda 5-50 arasını ölçer diyor , üç gün önce 0.2 ydi beta . Progesteronu ölçerken onu da ölçmüşler. Üç günde artar mı böyle, gri renk de bilmiyorum var mıdır acBa
o zaman vardır bence inşallah sizinledir bebişEvet ama rengi gri kırmzıı değil çizgi
Git bana da haber ver merak ettimBence çıkar ben kan vermeye gideceğim bence yarın
Yaa hamile misinEki Görüntüle 3656200
Bak üstteki 10. Gun akşam alltakı 12. Gün ki test bende bundan ümitlenerek devam ettım testlere
Tamam canımGit bana da haber ver merak ettim
Yarın ben de çizgi yine varsa gitçem
Sanırım hamıleyım ama teste gitmedim hala yarın sabah ta yapıcam koyulaşma görürsem yarın kana gitmeyi düşünüyorumYaa hamile misin
Benim de alttaki gibiydi bugün
2 günde bir mi yaptınSanırım hamıleyım ama teste gitmedim hala yarın sabah ta yapıcam koyulaşma görürsem yarın kana gitmeyi düşünüyorum![]()