• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi 253425
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım sen de inşallah hamilesin Allah herkesin gönlüne göre verir dua edin 🤲
benim reglim bes gun gecikti,iliskinin uzerinden de 22 gun gecikti bosalma olmadi ana korunmamistik ben ella ictim ama reglim gecikti testim negatif hamile olabilir miyim sizce?

İnşallah ben 2 yıldır testte çizgi gormeyı bekledım çok şükür gördüm devamıda gelir inşallah 🌸
İnşallah ben de 2 yıldır hep uğraştım istedim Allah'ıma şükürler olsun İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sen de yarın git bir kan ver

Yarın bende kan testine gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏼🌸 duam sizinle

İnşallah ben de 2 yıldır hep uğraştım istedim Allah'ıma şükürler olsun İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sen de yarın git bir kan ver
Gidicem deger düşükte olsa en azından var derim takibe devam ederim hayırlısıyla testlerle çok yıpranıyosun yok nıye koyulaşmadı acaba yalancımı cart curt

Yarın bende kan testine gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏼🌸 duam sizinle
Ya hadi inşallah Ben bugün test denedim erken gebelik testi yarın kan vermeye gideceğim inşallah vardır seninkinde inşallah vardır seninkinde inşallah

Eklentiler

• IMG_20251009_204806.webp
    IMG_20251009_204806.webp
    49 KB · Görüntüleme: 6
Gidicem deger düşükte olsa en azından var derim takibe devam ederim hayırlısıyla testlerle çok yıpranıyosun yok nıye koyulaşmadı acaba yalancımı cart curt
Boş verin insanların dediklerini insanların dediklerine kulak assak Allah bilir ne başımıza gelir 😂

Back
X