Erzuruma yeni tasindigimizdan dolayi hic kimseyi tanimiyorum. Buhara yada sifa hastanesinde kadin doguma giden var mi? Onerebileceginiz biri var mi?
Tatlim sole diyim kahverengi leke tarzinda ayaga kalktikca oluo ama kirmizi yada pembe diil. Dun acile gittim nenehatuna orda baktilar keseyi gorduler yat dinlen dedi baskada bisi vermedi. Bende sifadan randevu aldim iste bugun oda te pazartesiye gun verdi o zamana kadar umarim bisi olmaz.
Ilk evet galiba o yuzden bu kadar evhamliyim. Bide cevremdekiler sacma sacma korkuturolar beni
Bende bugun muhammet beye gittim gercekten gordugum en iyi doktor asiri guler yuzlu ve alakali bi adam
Canım ben demet hanıma gittim çok ilgisiz biri. Kalp atışını bile dinlettırmedi bana. Muhammed beye git ilgili memnun kalırsın eminim. Gittikten sonra buraya yaz merak ediyorum:) Kanaman çok mu fazla? Progestan kullanıyormusun peki inş bişi olmaz canım
Bende bugun gidecem kontrolum var zeynep hanimda guleryuzlu simdilik memnunum canim muhammed bey iyidir erzurumlular sever
Valla ben askgulunun tavsiyesi ile gittim dedigi kadar varmis cok ilgili ve moral verio. Pazar gunu mecburiyetten nenehatuna gittim ordaki doktor bakti duserse allahin takdiri yapcak bisi yok dedi bugun muhammet bey inanilmaz moral verdi rahme tutunmus ilac al gecer filan diye cok guleryuzlu ve ilgili. Zeynep hanimi hic duymadim ama buharadaki doktorlar gercekten iyi
Tatlim bence uygunsan gene buharada yap adam cok iyiymis hakkaten ya bide sana bisi sorcam simdi benim aklima bisi takildi adami arayip sorsam nolur ki ayip olur mu cevap verir mi acabaSevindim canım iyi olur inşallahBende çok düşündüm nereye gitsem diye Muhammet Beye gidince rahatladım dr buldum diye bende çok beğendim. Ya şimdi daha çok erken ama doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum.
Tatlim bence uygunsan gene buharada yap adam cok iyiymis hakkaten ya bide sana bisi sorcam simdi benim aklima bisi takildi adami arayip sorsam nolur ki ayip olur mu cevap verir mi acaba
Canım bişi olmaz kafana takıldıysa sor istersen. Ultrasondan kaynaklanıyor heralde. Çunku demete gittiğimde 2 gün eksik söledi bana muhammette tam 9+4 dedi en son .
Ya ben nenehatuna gittim demistim ya 3 gun once orda kese 7mm di simdi muhammet bey 6.8 mm dedi acaba arayip sorsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?