Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar eşi Çakışır otu kullanıpta spermlerde hızlanma oldumu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
faydası oldumu spermlere?

Canim bizim hiz sorunmz var ayni zmnda sayi kulladi esim 2 bucuk ay falan ki ben kendim hazitlyodum .Cok sert olmasi ragmen icti sayida yukselme oldu 2 ye katldi.keci boy.vs ilac ama hizda bi degisme olmadi 1 ayda havuc suyu icti.test yapinca gorcez.Mutlaka faydasi var fakat hizda gelisme olmadi 20 de kaldi dene istersen belki sebep olur.

Canim bizim hiz sorunmz var ayni zmnda sayi kulladi esim 2 bucuk ay falan ki ben kendim hazitlyodum .Cok sert olmasi ragmen icti sayida yukselme oldu 2 ye katldi.keci boy.vs ilac ama hizda bi degisme olmadi 1 ayda havuc suyu icti.test yapinca gorcez.Mutlaka faydasi var fakat hizda gelisme olmadi 20 de kaldi dene istersen belki sebep olur.
doktor tüp bebeği önerddimi canım?

İlk gittigi doktor onerdi hemen dedi .Varikosel var ameliyat olsanda asla fayda etmez dedi.Cnku Sayi 3 milyondu toplamda hiz vs hersey dusuk .Tabi cok uzulduk .Fakat ben hayir dedim .2 Hafta sonra ozel bir hastanede test verdi.Orada toplam sayi 19.6 cikti .Hiz 20 .Doktoru arastrmstm zaten varikosle ameliyta oldu ,1 hafta sonra 1 Agustos tarihinde ben hisstmstm sorun oldgunu Mayis ayinda keci boy.kuru yapmaya baslmstm ameliyttan sonra caksir bal polen ilaclar vs Yapilmasi gerken ne varsa yaptm 3 bucuk ayin sonunda 38.4 olmustu sayimiz hiz 20 de kaldi.Onun icinde bu ay havuc suyu yaptm nar suyu meyve suyu kendim hazirldm hep .Halada devam ediyorum .Simdi bu ay yine doktor cagirdi gidicez kismetse Ama kesinlikle 1 doktorla kalma o doktora cok kizdim ben

bizim doktorumuz da çok iyi kaan aydos bilırsın belki bıze hız için klomen impryl verdi ek takvıye

Tbi biliyorum.Benim esimde klomen kulkaniyor 5 aydir Bazi forumlrda ara verilip ve az bi zman kullanmlmssi gerekiyor diye okudum. ben ara verdim bazen size nasil dedi doktorunz.Klomen sayiyi ilk 3 ay dusurup 6. Ayda yukseltyims bilemiyorum.

Tbi biliyorum.Benim esimde klomen kulkaniyor 5 aydir Bazi forumlrda ara verilip ve az bi zman kullanmlmssi gerekiyor diye okudum. ben ara verdim bazen size nasil dedi doktorunz.Klomen sayiyi ilk 3 ay dusurup 6. Ayda yukseltyims bilemiyorum.
bize bu konuda bişey demedi sadece 3 ay kullanılcak dedi

Hazirandan beri kullanıyor araya ameliyat da girdi hicbir ise yaramadi

Back
X