abla bi ara adetim düzensiz oldu gecikince gebelik zannettik, gittim, alttan muayne oldum ultrasonlada baktı bişe yok normal herşey dedi, smiar çekildim bişe çıkmadı. şöle bişe sorsam; biz 2 hafta şehir dışına çıkcaz, o ara eşim zeucit'e devam edcek, ovülasyona denk gelir, sevişmeyi ihmal etmicez tabiki, 2 güne 1 tepesindeyim

2 hafta dönüşü evimize dönünce dediğin gibi doktora gidip test yaptırırız dedik, bu sürede sevişirken gebeliği kolaylaştırıcı pozisyon vb. önerebilirmisiniz? sizin özellikle şöle birlikte olduk gebeliğimi kolaylaştırdı gibisinden bi deneyiminiz oldumu? bide birleşmeden sonra bacak omuzada olsak içimden çıkarken siperm dışarı akıyor, sizdede böyle oluyormuydu? 2 günde bir sevişince boşalma anında içimde bi peniste gerilme, ısınma ve ıslaklık hissediyorum ama böle vajinamın içine, rahime doğru bi fışkırma bi çarpma hissetmiyorum, 3-4 gün sonra sevişirsek çarpma gibi oluyor sanki daha çokmu boşalıyor bilemedim, neler söylersiniz? boşalma anında illa bacak omuzamı olmak lazım?