• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eşim ameliyat oldu!!!

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
meraba arkadaşlar nasılsınız eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu onun telaşındaydık hastanede kalıp işe geldim çalışıyorum ve çoooooooooooook yorgunum arkadaşlar ben çalıştığım için k.validem diyorki bizde kalın sizce nabayım gelen giden çok olur yorulma diyor evimiz yakın aslında ama nenesi olduğu için bırakamıyor gidersem bi eşine bakamamış derlermi akrabaları gelecek kçok karışığım bu konuda arkadaşlarmirmirmirmirmirmirmirmir çalıştığı için sabah çıkıyorum akşam 6,30 evdeyim en uygunu ne olur aRKADAŞLAR

Son düzenleme:
gecmis olsun oncelikle,bencede gitmen iyi olur senin icin,tabi esinde istiyor ise,bosver kim ne derse desin,kaynanan teklif etti sonucta,hem calistigin icin,esinin cani darlanmaz hemde gozun arkada kalmaz,acil sifalar diliyorum........a.s.

kıl dönmesiinin iyileşme süreci kısa sürdüğünden kalabilirsiniz aslında eşiniz siz işteyken yardımsız kalabilir çünki annesi ona yardımcı olur ayrıca niye eşine bakamamış desinlerki sizin çalıştığınız aşikar ben olsam eşim için bunu yapabilirdim sanırım

geçmiş olsun canım.sen dememişsin ki sizde kalalım diye kayınvaliden demiş bence haklı çalışıyorsun kıyamıyor sana demek ki yinede sen bilirsin eşin ne diyo peki?

canım benim de evlendiğim sene eşim aynı ameliyatı olmuştu. sadece uzanıp dinlewnmişti ve pansuman yapmıştık yarasına. ben kayınvalidemde kalmıştım öyle daha kolay olmuştu. gelen giden çok oldu uğraşmadım...madem çalışıyorsun senin için daha kolay olur geçici bir durum nasıl olsa.biz iki hafta kalmıştık. geçmiş olsun

geçmiş olsun.
eşimde oldu aynı ameliyattan. onunki çok çok ilerlemiş olmasına rağmen çok rahat bir nekahat devresi atlatıyor.
eğer eşiniz de istiyorsa kalın tabiki annesinde.
şahsen ben sizin yerinizde olsam kimsenin ne söyleyeceğini umursamam; eşim ve ben nasıl rahat edeceksem öyle davranırdım

geçmiş olsun canım
bence de gidin orada kalın
senin çalışan bir bayan oldugunu bilen kimse öyle laf etmez

cok geçmiş olsun öncelilke;
bence de eşinizin yanında kalın yorulursunuz belki ama eşinizde sizi ister yanında gündüzleri k.valideniz kalsın akşamları siz kalın bence ama yine siz bilrisiniz

geçmiş olsun canım...
tabiki gidin,hem çalışan bi bayan olduğun için kimse bişey demez...

geçmiş olsun canım
senin çalıştığını herkes biliyor.sen işteyken eşine birilerinin hizmet etmesi gerekiyor.kayınvalidende ne güzel teklif etmiş git bence ben senin yerinde olsam giderdim.

geçmiş olsun canım. bence git kal orda. sen millete ne bakıyon. kim ne derse desin. sen kendini düşün hem eşin için de iyi olur bence. çalışıyosan yemek yapmak filan da zor olur. kaynanan baksın.

SAOLUN arkadaşlar ben ayıp olur diye düşünmüştüm benide yanında istiyo oda çok kararsız bakalım gidelim anasınıı satayım biz böyle düşünürken eşim iyileşiyomuş:)

SAOLUN arkadaşlar ben ayıp olur diye düşünmüştüm benide yanında istiyo oda çok kararsız bakalım gidelim anasınıı satayım biz böyle düşünürken eşim iyileşiyomuş:)

cnm geçmiş olsun benim eşimde o ameliyattan olmuştu.. iyileşme süreci biraz uzun yalnız. en az 2 hafta kadar bide temiz olması sürekli pansumanın yapılması gerekiyoor. yalnız kalmasın genelde yatması gerekiyor benim eşimin 38 tane dikişi vardı ama iyi bir bakımla çabuk toparladı inşallah kısa sürede iyileşirsiniz. en akıllıcası kayınvalidene gitmek gibi gözüküyoooCADIARZU

Haklısınız arkadaşlar çalıştığım içim dinlenemicem ama mecburum bu arada sigarada içemicem :):)

Back
X