Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Şikayeti ne tam olarak tekrarladığınız durum ne?Merhaba ben öğretmenim 4 yıllık evliyim eşim sürekli aynı şeyleri dile getirmemden sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi. Daha önce de her tartışmada boşanmak istediğini dile getiriyordu. Ben ise geçiştiriyordum. En sonunda evi terk ettim otobüse binip memlekete ailemin yanına geldim. Ilk gün aradı ben cevap vermeyince bir daha da aramadı. Tam bir hafta oldu ailesinden de kendinden de ses seda yok sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Aile konusunda çok hassas en ufak sözüme kızıyoraynı şeyler derken ne yapıyordunuz ki
Aile konusunda çok hassas en ufak sözüme kızıyor
Ailesi hakkında konuşmuyorum hakkımı savunduğu için örneğin köye gitmek bağ bahçe işi yapmak istemiyorumyani eğer sürekli ailesi hakkında bir şeyler söylüyorsanız kızması normal
Ailesi hakkında konuşmuyorum hakkımı savunduğu için örneğin köye gitmek bağ bahçe işi yapmak istemiyorum
Evet tartışmaya gidiyor evlenirken bilmiyomuydun diyoyani yapmak zorunda değilsin tabiki, yapmadığın için boşanmak istiyorsa ayıp yaptığı, ama siz yapmak istemiyorum dediğinizde yapıcaksın diye zorluyor mu yani konu tartışmaya mı gidiyor
Eşim aile konusunda çok titiz ailesi hakkında iyi yada kötü konuşamıyorum yanlış anlıyor kızıyor. Aslında kendisi çok kıskanç baskı kuruyor gezme giyinme vs konularında. Ben sorun etmiyorum daha doğrusu bunlar için boşanmaya değmez diyordum. Biz öğretmenler eziliyoruz nasıl olsa rahat tatil var her şeyi bekliyor aileler. Mesela benim eşimin köyünde bahçeleri var tatilde gitmem bekleniyor ben istemiyorum bu da sorun oluyor. Cevap vermeme konusuna gelince o beni göndermek istedi ne yapacağımı bilemedim yol boyu ağladım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?