Erkek İnfertilitesi arkadaşlar eşimin spermiogram testini yorumlarmısınızzzzz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
boyun anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%15
spermatozoon sayısı:128.000.000
total spermatozoon sayısı:384.000.000

motolite
normal hareketli:%35
yavaş hareketli:%30
hareketsiz:%35

her sahada : 10-12 lökosit; 3-4spermatogenik hücre; 2-3 epitel hücreleri ve bazı sahalarda spermotoglütünasyonları görüldü.

spermiogram yaptıranlar yaptıracaklar topiğine yazarsan orda tecrübli arkadaşlar var yorumlayacaklardır

Görünürde değerler çok iyi tek sorun lökesıt oda büyük ihtimal iltihap vardir bir üroloji dr gitseniz o sizden idrar testi isteyecektir. Geçmiş olsun

degerler mukemmel.kım 1 ml de 128 mılyon sperm gormus.bızım 1 ml de 20 mılyon vardı normal yolla hamıle kaldım.eger sızde de bır problem yoksa en yakın zamanda bu degerlerle hamıle kalırsınız.

degerler mukemmel.kım 1 ml de 128 mılyon sperm gormus.bızım 1 ml de 20 mılyon vardı normal yolla hamıle kaldım.eger sızde de bır problem yoksa en yakın zamanda bu degerlerle hamıle kalırsınız.

hazel ml de 20 milyonla hamile kalmışsın peki hareket kaçtı hızlı ve yavaş oranlarını söyler misin?ve morfoloji nasıldı,ayrıntılı yazar mısın?

sayı 1mlde 20 mılyon toplamda 52 mılyon,morfolojı %2 ,ılerı hareket % 27 yavas % 24 tu.hareket sorunumuz yoktu ama morfolojımız kotuydu ve esımın spermlerde dna hasarı vardı.bu da hamılelıgı olumsuz etkıleyen bısı hemde bayagı olumsuz etkılıyormus dıye arastrmıstım.tabı bunlar varıkosel amelıyatından 9 ay sonrakı degerlerımızdı.9 ay sonra geldı bebegımız.varıkosel varsa mutlaka ısın ehlı bır dr. a amelıyat sart.bızım dna hasarı amelıyat oncesı % 42 idi amelıyattan 4 ay sonra 22 ye ındı buda ıyı bırseydı bızım ıcın

sayı 1mlde 20 mılyon toplamda 52 mılyon,morfolojı %2 ,ılerı hareket % 27 yavas % 24 tu.hareket sorunumuz yoktu ama morfolojımız kotuydu ve esımın spermlerde dna hasarı vardı.bu da hamılelıgı olumsuz etkıleyen bısı hemde bayagı olumsuz etkılıyormus dıye arastrmıstım.tabı bunlar varıkosel amelıyatından 9 ay sonrakı degerlerımızdı.9 ay sonra geldı bebegımız.varıkosel varsa mutlaka ısın ehlı bır dr. a amelıyat sart.bızım dna hasarı amelıyat oncesı % 42 idi amelıyattan 4 ay sonra 22 ye ındı buda ıyı bırseydı bızım ıcın

çok teşekkürler zahmetin için kardeş.

Back
X