Arkadaslar esımle bosanma kararı aldım yanlız bır kac sey danısmak ıstıyorum sızınle?

bu haber nerde var ?
bi suru sınıf ogretmeni atanamazken baska brastan mi alinacak ?

hem bence anaokulu öğretmeni olmak daha zevkli.
tavsiye niteliğinde öyle bir şey cıktı ama bakan 444 e devam edeceklerini söyledi.. şu an din kültüründe alımlar iyi onun haricinde nerdeyse her branşta atamak zorlaştı.çünkü artık birçok ilde yuzde yuze yakın doluluk var.

kendini hayatını gencligini bu adamla harcama. adam resmen seni enayi gibi goruyor. burada byle konular cok okuduk. ziyan etme kendine arkadasım. seni annen baban elalemin borcunu ode kahrını cek diye buyutup okutmadı. hayatını boyle bır adamla mahvetme

Ben olsam direk eşyaları toplar evden ayrılırdım ertesi gün bir avukat tutup işi hallederdim bu adamla muhatap bile olmazdım.
Pişkinliğe bak!

Daha once esımın bencıllıgı aılesıne benı kul köle yapması bana değer vermemesı nedeniyle cok sıddetlı kvgalarımız olmuştu sanırım artık olan sevgımde bitti.Evımı gecımı bende aldığı maaşı aılenın evının kredısıne ödüyo bana hıc bır faydası yok ustune aksam gelıp huzursuzluk cıkarıyo borçlarını odeyemeyıyo cunku galiba beklıyorkı ben yardım edeyım uzun zamandır bır tatıle gıdelım kafamızı dağıtalım dedıgımde borçlarım var dıyo 400 yakın borcu var bu borç bıtermı? ben yaslanırım ozman dek..Ben kesın karar aldım bosanıcam bu ona soyledıgımde dalga gectı resmen benı kalee almadı zaten çocuk yok sukur ılerde nasılsa bosanıcaz ben 29 esım 33 yasında yenıden bır hayat kurmaya karar verdım birde ben marmarada işletme okudum muhasebede çalışıyorum ama ısımı sevmıyorum öğretmen olma hayalım vardı bu 2 yıllık çocuk gelısımı okudum gıdım dgs gırım dıyorum ogretmen olayım dıyorum mat ıyı degıl işletmedende memur olmam zor 78 aldım sızce bunları yapamazmıyım? aılem arkamda siz olsanız ne yaparsınız? adamda sorumluluk yok zaten hayat kısa daha fazla cekmemın bı anlamı varmı? 8 sene daha borcu vr zaten aılesıde bana tavır aldı..Esıme dun gece boşanmak ıstedıgımı soyleyınce benı kalee almadı hadı uykum var senın saçmalıklarını dınleyemem dedı
Çok doğru karar boşan ailen de istiyordur muhtemelen

Bir avukatı aramalı dımı ılk once evı ben terk edersem ne gıbı sıkıntılar oluşur dıye..Ama karrım kesın bu admadan bır cacık olmaz nasılsa ılerde yıne bosanıcaz sımdı ayrılmam daha ıyı
Resmen seni evi gecindirmek icin kullaniyor, yanlis anlamadiysam ailesinin ev borcu disinda sahsi borclari da var, bir de bu borclari odemesinde yardimci olmani bekliyor, olmazsan sorun cikariyor, bu ayrilik isini uzatirsan, kaybolan yillarina aglarsin, yillarca seni maddi manevi kullanmasina izin verdigin icin kendini suclarsin, ondan habersiz davani ac ve sessiz sedasiz evi terk et. O kadar borcun icinde, bir de bu aile ile zaten bir daha evlenemez, bence arkandan cok yalvarir, degisecegim der ama asla degismez, seninle birlesmek istemesinin sebebi de kesinlikle senden gelen maddi destekten oturudur, eger donmeni isterse de ki ben ev hanimi olmak, cocuk dogurup ona bakmak istiyorum de, donsen dahu tek maasa dusecegini anlayinca, iste o zaman gercek niyeti ortaya cikar, o bu borc odeme duzeni bozulmasin diye seni ister yoksa sana deger verdigi yok, belli ki cok fedakarlik etmissin, gitmezsin diye guveniyor, eger gidersen donme, bu sefer hic ciddiye almaz seni!

Resmen seni evi gecindirmek icin kullaniyor, yanlis anlamadiysam ailesinin ev borcu disinda sahsi borclari da var, bir de bu borclari odemesinde yardimci olmani bekliyor, olmazsan sorun cikariyor, bu ayrilik isini uzatirsan, kaybolan yillarina aglarsin, yillarca seni maddi manevi kullanmasina izin verdigin icin kendini suclarsin, ondan habersiz davani ac ve sessiz sedasiz evi terk et. O kadar borcun icinde, bir de bu aile ile zaten bir daha evlenemez, bence arkandan cok yalvarir, degisecegim der ama asla degismez, seninle birlesmek istemesinin sebebi de kesinlikle senden gelen maddi destekten oturudur, eger donmeni isterse de ki ben ev hanimi olmak, cocuk dogurup ona bakmak istiyorum de, donsen dahu tek maasa dusecegini anlayinca, iste o zaman gercek niyeti ortaya cikar, o bu borc odeme duzeni bozulmasin diye seni ister yoksa sana deger verdigi yok, belli ki cok fedakarlik etmissin, gitmezsin diye guveniyor, eger gidersen donme, bu sefer hic ciddiye almaz seni!
Bencede tatlım coluk çocukta yok diyorsun. Bu aile konuları inan değişmez. Adamın huyu desen daha beter olur düzelme bekleme sakin.. Sonra bide çocuk olur yıllarında geçer gider hicbiryere kipirdiyamazsin. Bir evlilik nasıl başlarsa başta ne sorunlar varsa ileride daha büyük problemlerle devam ediyor. .. 10 yıllık tecrübe! !!! Vakit varken kac git canını kurtar derim.. Şimdiki aklım olsaydı ayını yapardım! !!

Merhaba çocuk gelişimi okuduysaniz genel af çıkmış dgsye girmeden not ortalamasından üniversitelere başvurabiliyorsun 4 yıla tamamlayın çocuk gelisimini

hayatımda gordugum en bencıl aslında onun ve aılenın bana yaptıklarını cektırmek ıstıyorum cok bencıl ınsanlar nasıl böyle bır hataya dustum anlayamıyorum aslında nısanlıyken kendınıde bellı etmıstı duzelır dedım yanlış yaptım
Bende duzelir dedim yanlış yaptım. Bir insan duzelir diye evlenilmezmis uzmanlar bas bas bagiriyormus biz duymadık tabi :(

Bende duzelir dedim yanlış yaptım. Bir insan duzelir diye evlenilmezmis uzmanlar bas bas bagiriyormus biz duymadık tabi :KK43:

Sende benım gıbı cok agır gecırdın sanırım neden bılmıyorum nasıl bırsey sevgımı alıskanlıkmı cesaretımı toplayacam ama bugun avuktal gorusucem durumu anlatıcam..Sen alısabıldınmı? kolay atlatabıldınmı?

Bencede tatlım coluk çocukta yok diyorsun. Bu aile konuları inan değişmez. Adamın huyu desen daha beter olur düzelme bekleme sakin.. Sonra bide çocuk olur yıllarında geçer gider hicbiryere kipirdiyamazsin. Bir evlilik nasıl başlarsa başta ne sorunlar varsa ileride daha büyük problemlerle devam ediyor. .. 10 yıllık tecrübe! !!! Vakit varken kac git canını kurtar derim.. Şimdiki aklım olsaydı ayını yapardım! !!

hklısın akıl akılda ustundur nısanlıyken göz yumdum kendını bellı etmıstı aslında duzelır dıyoruz ama hıc bırsey duzelmıyo

Birde rahat adamı görmen lazım artık konuşamıyoruz bıle benı cıddıye almıyorkı ..Kesın bıtırdım bende kafamda bır vukat buldum onunla gorusucem yoksa hasta olucam

Birde rahat adamı görmen lazım artık konuşamıyoruz bıle benı cıddıye almıyorkı ..Kesın bıtırdım bende kafamda bır vukat buldum onunla gorusucem yoksa hasta olucam
Ona hissetirme ama atağa gectigini, davani ac, toparlan terket, iste o zaman seni ciddiye alir ama cok gec oldugunu anlar

Sende benım gıbı cok agır gecırdın sanırım neden bılmıyorum nasıl bırsey sevgımı alıskanlıkmı cesaretımı toplayacam ama bugun avuktal gorusucem durumu anlatıcam..Sen alısabıldınmı? kolay atlatabıldınmı?
alışıyor ya insan alışmaz mı ama o acı orda kaldı ve ölene kadar geçmez sanırım.insanlar ölüme alışıyor bu ne ki gerçekten.neyse demem o ki çokta abartmamak lazım kendimiz sevdik evlendik.şimdide kendimiz istemiyoruz.keşke iyi olsalardı ama değiller iyi çıkmadılar veya iyiler ama bize uymuyorlar bizim kriterimiz değiller o yüzden abartmamak lazım her şey insanlar için Allah sevdiklerimize ve bize sağlık versin.her şey geçiyor.

Memur olarak bu yıl atanma ihtimaliniz var bence düşünün, son olaylardan ötürü çok kadro boşaldı fazla atama yapılacakmış.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Daha once esımın bencıllıgı aılesıne benı kul köle yapması bana değer vermemesı nedeniyle cok sıddetlı kvgalarımız olmuştu sanırım artık olan sevgımde bitti.Evımı gecımı bende aldığı maaşı aılenın evının kredısıne ödüyo bana hıc bır faydası yok ustune aksam gelıp huzursuzluk cıkarıyo borçlarını odeyemeyıyo cunku galiba beklıyorkı ben yardım edeyım uzun zamandır bır tatıle gıdelım kafamızı dağıtalım dedıgımde borçlarım var dıyo 400 yakın borcu var bu borç bıtermı? ben yaslanırım ozman dek..Ben kesın karar aldım bosanıcam bu ona soyledıgımde dalga gectı resmen benı kalee almadı zaten çocuk yok sukur ılerde nasılsa bosanıcaz ben 29 esım 33 yasında yenıden bır hayat kurmaya karar verdım birde ben marmarada işletme okudum muhasebede çalışıyorum ama ısımı sevmıyorum öğretmen olma hayalım vardı bu 2 yıllık çocuk gelısımı okudum gıdım dgs gırım dıyorum ogretmen olayım dıyorum mat ıyı degıl işletmedende memur olmam zor 78 aldım sızce bunları yapamazmıyım? aılem arkamda siz olsanız ne yaparsınız? adamda sorumluluk yok zaten hayat kısa daha fazla cekmemın bı anlamı varmı? 8 sene daha borcu vr zaten aılesıde bana tavır aldı..Esıme dun gece boşanmak ıstedıgımı soyleyınce benı kalee almadı hadı uykum var senın saçmalıklarını dınleyemem dedı
Böyle adamlara sinir oluyorum ya ama yine de bi daha düşün ayrılınca da zor

cok haklısın aılesıyle degıl ayrı evde yasıyoruz ben kıra verıyorum e eevı gecındırıyorum hala yaranamadım ne bır tatıl ne bır eğlence haytım ev ısı ve calısmak ustune esımın suratsız yüzü 8 sene sonra yaslanıcam esım cok bencıl oyle böyle degıl aılesı ıcın yasıyo
e siz nie oturmuonuz o evde
borcunun sıkıntısını cekiosunuz hiç değilse o evde otursanız kıra odemezsiniz ole saçma sey mi olur