Arkadaslar esımle bosanma kararı aldım yanlız bır kac sey danısmak ıstıyorum sızınle?

ya hepinize inanamıyorum ya hepinize.hadi evi terk etmemişşsin hadi yoksa boşanmaktan vazgeçtin sen hadi çık o evden diyorsuuz ya bu yorum yapanlardan kaçı boşanmış.tamam adamın elle tutulur yanı yokmuş ama o sevdiği evden gidemiyordur belkide emek emek yaptığı evden ha diyince gidilir mi.ben gittim o ayrı ben boşandım o ayrı ama burda hadi çık git dicek kadar kolay değil hiçbir şey.mantıklı baktığında adam ev almış sizin geleceğiniz.ama size sevgisini göstermemiş hiç ,hiç demesek bile uzun zamandır sevgi doyumunuzu karşılamıyor bundan dolayıda artık soğudun .haklısın biz kızlar zaten boşanmak istiyoruz dediğimizde nolur gel kurtar evliliği demek istiyoruz eşlerimize ,yoksa tek kelime etmeden basar gideriz.her neyse sanmaki bu dönemi kolay atlatırsın zor bir dönem olucak.şuan öfkelisin aman başımdan omzumdan ağırlığı bi gitsin diyorsun ama zaman zaman çok zorlucak.ha biraz boşvermişlik varsa sende kolay atlatırsın seni tanımıyorum çünkü.Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin kardeşim karar senin.evlenirkende karar bizimdi.insanların seçimleri bazen en önemli konularda bile doğru olamayabiliyor malesefff!

Adam evi ailesine almış daha 8 yıl kredisi varmış konu sahibi için değil
kimse hadi şu an git demiyor ama gidecek yer hazırlayabilir kendine
kendini o duruma göre ayarlayabilir

8 yıl borç zaten dünyaya birkez geliyor. Bizde ev aldık ailemle ama kendi evimiz kiramız yok. Banka kredisi var ama gene istediğimizi yapabiliyoruz çok şükür. Çok zor böyle hayat geçmez

Boşanma davası açılmadan evi terketmek sizi haksız konuma düşürmez mi?

Önce bir avukata danışın derim ben. Hemen evinizden ayrılmayın.

400 bin TL borcun hepsi KP'in evi için mi yapılmış? Bu nasıl bir ev? Hiç ön ödeme verilmemiş mi? Ya da KP de borcu hiç sahiplenmiyor mu?

400 bin TL borcun hepsi KP'in evi için mi yapılmış? Bu nasıl bir ev? Hiç ön ödeme verilmemiş mi? Ya da KP de borcu hiç sahiplenmiyor mu?

karsi tarafta bu kadar sorun varken evi terketti diye öyle hemen suçlu konuma dusurmez
davayla aynı zamana denk getirirse sorun olmaz

hayır shıplenmıyor tapu uzerınıze dıyo sızın ev dıyo ama omur boyu ıcınde yasıcak yanı evın bıze hayrı yok .. tek ev borcu degıl bızım dugun borcu kardesıne ordan burdan borç yaptı dugunu ıcın

Gerçekten karar veren tak diye boşanıyor. emin olana kadar bekle sen en iyisi. Ben buraya konu bile açmadım boşandım öyle yazdım.

Konuya da yorum yapayım bari.))
Ev eşinin üzerine ama ailesi oturuyor, bu da demek ki onlar vefat edene kadar sizin verdiğiniz kira ve ev için ek giderler eşinin ailesine bağışı oluyor. Kardeşi için de borç yaptı diyorsun. Ben bu kadar belirsiz bir durumda, -kim ne kadar oturacak- açıkçası beklemem. Kimse de kusura bakmasın eşimin ailesine çalışamam, eşimin ailesi için dünyaya gelmedim ben. boşanırdım yani.

pekı boşandıktan sonra bunalım sıkıntı oldumu sende?
Aşırı bir öfke var, elime geçse öldürebilirim, öfke patlamaları yaşıyorum. Nereden çıkacağını bilmediğimden kendi kendimi yiyorum. Bol bol beddua ediyorum bir de :)) Sinirlerim bozuk ama geçen zamanıma, parama bozuk. Kafa göz dalsaydım rahatlardım.

Konuya da yorum yapayım bari.))
Ev eşinin üzerine ama ailesi oturuyor, bu da demek ki onlar vefat edene kadar sizin verdiğiniz kira ve ev için ek giderler eşinin ailesine bağışı oluyor. Kardeşi için de borç yaptı diyorsun. Ben bu kadar belirsiz bir durumda, -kim ne kadar oturacak- açıkçası beklemem. Kimse de kusura bakmasın eşimin ailesine çalışamam, eşimin ailesi için dünyaya gelmedim ben. boşanırdım yani.

kendımı aptal gıbı hısedıyorum 145 metre kare daıre 2 yaslı ınsan kayınpederım 2.500 maas alıyo kendılerıne harcıyolar kayınvalıdem desen gezer tozar tatıllere gıder hayatını yasar ben ıse bır t
Aşırı bir öfke var, elime geçse öldürebilirim, öfke patlamaları yaşıyorum. Nereden çıkacağını bilmediğimden kendi kendimi yiyorum. Bol bol beddua ediyorum bir de :)) Sinirlerim bozuk ama geçen zamanıma, parama bozuk. Kafa göz dalsaydım rahatlardım.

özel degılse aldattımı ne yaptı?

kendımı aptal gıbı hısedıyorum 145 metre kare daıre 2 yaslı ınsan kayınpederım 2.500 maas alıyo kendılerıne harcıyolar kayınvalıdem desen gezer tozar tatıllere gıder hayatını yasar ben ıse bır t

Yorumlarda yazmışsınizdır belki ama bakamadım,size sorayım dedim. Peki bu evi ne zaman aldı eşiniz? Sizden önce mi? Yoksa evlendikten sonra mı?
Size sordu mu? Onayınızı aldı mı evlendikten sonra aldıysa?

Ne halt yediği belli değil ki. Aldatmıştır da eski sevgilisini arayan adam aldatmıştır. bin türlü yalan, neyse ben banlanırım beddua ve küfürden o yüzden konu açmadım buraya çok öfkeliyim.

Yorumlarda yazmışsınizdır belki ama bakamadım,size sorayım dedim. Peki bu evi ne zaman aldı eşiniz? Sizden önce mi? Yoksa evlendikten sonra mı?
Size sordu mu? Onayınızı aldı mı evlendikten sonra aldıysa?

sonra ama ben ıstemedım kıyametler koptu sonra bana dedıkı ben her ay 300 mılyon verıcem ayrıca evı ben gecındırıcem ama yalan cıktı

Eşin işsizmiş, şu an kim ödüyo krediyi? Aylık ödemesi ne kadar kredinin?

Ayrıca o ev kar ediyoda sen kira ödemeye devam ederken ettiği kar zarar oluyo. Baktın düzelmiyo çek git,bu mantıkta adamla ömür mü geçer? Seni adam yerine koysa, değer varsa tahammül et dicem de adam hem kel hem fodul. İşsizlikle sınanmış hala farkında değil...

sonra ama ben ıstemedım kıyametler koptu sonra bana dedıkı ben her ay 300 mılyon verıcem ayrıca evı ben gecındırıcem ama yalan cıktı
Anladım o halde sonuna kadar haklısınız.
Aileside bu zamana kadar evsiz nasıl yaşadıysa öyle devam etseymiş,neden oğlu evlenirken borca sokuyorlar hemde kirada oturururken yeni evli oğulları akıl alır gibi değil. 2.500 lira gelirleri varmış gayette kira ödeyip geçinirlerdi,ayda alemde bir sıkışırlarsa minik destek olurdunuz,sizde bunca sıkıntıyı çekmezdiniz.

Anladım o halde sonuna kadar haklısınız.
Aileside bu zamana kadar evsiz nasıl yaşadıysa öyle devam etseymiş,neden oğlu evlenirken borca sokuyorlar hemde kirada oturururken yeni evli oğulları akıl alır gibi değil. 2.500 lira gelirleri varmış gayette kira ödeyip geçinirlerdi,ayda alemde bir sıkışırlarsa minik destek olurdunuz,sizde bunca sıkıntıyı çekmezdiniz.

allah razı olsun ıcımdekılerı soyledın

Eşin işsizmiş, şu an kim ödüyo krediyi? Aylık ödemesi ne kadar kredinin?

Ayrıca o ev kar ediyoda sen kira ödemeye devam ederken ettiği kar zarar oluyo. Baktın düzelmiyo çek git,bu mantıkta adamla ömür mü geçer? Seni adam yerine koysa, değer varsa tahammül et dicem de adam hem kel hem fodul. İşsizlikle sınanmış hala farkında değil...[/QUOT

anlatıyorum ama ben kar edıyorum dıyo benı ruh hastası ettı ..işine öyle geliyor zarar ettıgını gayette ıyı bılıyo tek söyledıgı sey bıze kalmasada çocuklarıma kalır ..