- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi sudenaz111
ya hepinize inanamıyorum ya hepinize.hadi evi terk etmemişşsin hadi yoksa boşanmaktan vazgeçtin sen hadi çık o evden diyorsuuz ya bu yorum yapanlardan kaçı boşanmış.tamam adamın elle tutulur yanı yokmuş ama o sevdiği evden gidemiyordur belkide emek emek yaptığı evden ha diyince gidilir mi.ben gittim o ayrı ben boşandım o ayrı ama burda hadi çık git dicek kadar kolay değil hiçbir şey.mantıklı baktığında adam ev almış sizin geleceğiniz.ama size sevgisini göstermemiş hiç ,hiç demesek bile uzun zamandır sevgi doyumunuzu karşılamıyor bundan dolayıda artık soğudun .haklısın biz kızlar zaten boşanmak istiyoruz dediğimizde nolur gel kurtar evliliği demek istiyoruz eşlerimize ,yoksa tek kelime etmeden basar gideriz.her neyse sanmaki bu dönemi kolay atlatırsın zor bir dönem olucak.şuan öfkelisin aman başımdan omzumdan ağırlığı bi gitsin diyorsun ama zaman zaman çok zorlucak.ha biraz boşvermişlik varsa sende kolay atlatırsın seni tanımıyorum çünkü.Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin kardeşim karar senin.evlenirkende karar bizimdi.insanların seçimleri bazen en önemli konularda bile doğru olamayabiliyor malesefff!
Adam evi ailesine almış daha 8 yıl kredisi varmış konu sahibi için değil
kimse hadi şu an git demiyor ama gidecek yer hazırlayabilir kendine
kendini o duruma göre ayarlayabilir