arkadaşlar eşiniz evli olan görümcenizin tel faturasını ödese ne tepki verirdiniz?

ecrin0144

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
117
3
118
41
benim tek görümcem var evli her şeyime karışır çok fena beni beğenmez ama benim paramla hava atar eşimde anasını babasını geçtim onun faturasınıda öder gittiğimizde kıyafet alır para verir saçını boyattırır vs vs ama ben iptal ettiremiorum hattını siz olsanız ne yapardınız?ve en küçük tartışmada ablası benim kocam var bana karışmayın der böyle hattı paraydı konusu olunca kocası nerdeyse.

evliyse kızarım tabi ihtiyacı olur tamam yardım ederde diger seylere kızarım benim evimin parasından neden veriyor hakkı yok buna

görümcenizin maddi durumu iyiyse bu durum kötü,o para sizin ortak paranız,siz razı değilseniz günaha giriyor eşin,çünkü sen de ihtiyaçlarını gideririsin onunla.ama maddi sorunları varsa görümcenin biraz göz yummayı denemelisin,ablası niayetinde yardım etmek isteyecektir.

Kocam eğer kendi evimizinden parasını esirgemiyorsa ister anasının faturasını ödesin isterse kardeşinin..
Umursamam ben..:sm_confused:

Resmen enayilik..
Telefon bu lüks,doğalgaz faturası değil ki..?
Ödeyemiyorlarsa kapattırsınlar..

eger sizin ihtiyaclarinizi
göz ardi edip ailesine kardesine harciyorsa tabiki
hic güzel degil ama sizinde ihtiyaclariniz gideriliyorsa
bence sorun yok kardesi sonucta destek cikabilir

sizin maddi durumunuza baglı bence
eger esiniz sizden kısıp onlara yapıyorsa yanlıs ki bu zaruri bi ihtiyac da degilken
ama sizden hic bir sey esirgemiyorsa ailesine yardım edebilir
sonucta insan evlenince kardeslikten cıkmıyor
canınızı sıkmaya degmez inanın
yardımsever insanlara yardım ettiklerinin kat kat geri döndügüne inanırım ben

Bu tür yardımlaşmalar aile arasında olur ama aile bağını kullanarak yararlanma faydalanmaya döndü mü işin rengi değişiyor. Durumu kötüdür yardım edersiniz, bekardır çalışmıyordur kardeşinden harçlık alabilir, ama evli görümcenizin eşinin izin vermemesi lazım bu duruma eğer durumları kötü değilse, ama maddi durumu yerinde olduğu halde hazır para almak işine geliyorsa bunun adı fırsatçılık iyi niyeti suistimaldir bana göre, konuştuğunuz halde eşiniz vermeye devam ediyorsa yapacağınız pek bir şey yok, görmezden geleceksiniz, ama sizin rızkınızdan veriyorsa o zaman bu konuyu masaya yatırıp ciddi olarak konuşmak hakkınız...

bu tamamen sizin ve görümcenizin maddi durumuna bağlı canım
eğer görümcenin durumu kötüyse sizinde imkanınız varsa belli bir miktar yardımcı olabilirsiniz tabi saçını boyatsın diye değil bu bana göre lüks ihtiyaç değil çünkü:1closedeyes:
ama durumu iyise bende çok kızardım bu evimde kesin tartışma konusu olurdu.görümcelerimi severim ama yinede ben yiyemiyorum alsen ye görümcecim diyemem valla :hulya:

pardon ama görümcenizin kocası koca diye duruyomu orda.durumu yoksa bişey diyemem ama durmu varsa nasıl yapıolar böle bişeyi.ben kesinlikle böyle birşeye izin vermezdim.eşim emek edip kazansın o parayı gidip hanfendinin tlf faturasını ödesin hadi ya ne güzelmiş.hı gerçekten durmu olmaz yardım ederim.ama keyfi için kusura bakmasınlar ama kimseye para harcayamam.

Bence telefon lükstür,saç boyatmakta eğer parası yoksa yaptırmasın herkes ayağını yorganına göre uzatsın değilmi?kimse başkası için kazanmıyor.
Bu arkadaşın gerçek sorunu' hem eşimin parasını yiyor hemde bana hava atıyor biraz saygı istiyorum,babasının evi değil'galiba.çokta haklı
bende olsam hakkımı kimseye yedirmem sonuna kadarda çekişirim,kocası negüne duruyor evlenmeseydi ozamn başkasının sırtından geçineceklerse.
izin verme arkadaşım o parada seninde geleceğin var sana versin birikim yap mesela.ipin ucu kaçarsa yakalayamassınız.eşine rahatsızlığını dile getir iğnelemeden ama

dikkat ettimde genellikle bekarlar ilgilenmem falan yazmıslar ama inanınki evli olunca fikirler deişio belki bende suan bekarr olsam ve o atmosferi yasamasam bekarlar gibi düşünürdüm ama evliyim ve bennm eşimde görümcemin faturasını ödememiştir ama kontör almıstır herkes bişeylerr bekler eşimden sankii eşimin bi sorumluluğu bakacak bi eşi ve cocuğu yokmus gibi hala bişeyler bekliyolarr sonucta telefon konusmasın parası yoksa önmli deil o kdar herkes ayağını yorganına göre uzatsın huzur bozmasınlar ama onu düşüncek insan lazım maleseff :delphin:

benim tek görümcem var evli her şeyime karışır çok fena beni beğenmez ama benim paramla hava atar eşimde anasını babasını geçtim onun faturasınıda öder gittiğimizde kıyafet alır para verir saçını boyattırır vs vs ama ben iptal ettiremiorum hattını siz olsanız ne yapardınız?ve en küçük tartışmada ablası benim kocam var bana karışmayın der böyle hattı paraydı konusu olunca kocası nerdeyse.

ne bileyim elzem ihtiyaçlar olur zor durumda kalırlar ,elektriktir sudur belki aidattır falan. tamam yardım ederde.
ne bu kıyafet saç boyası yok artık. yaptırmayıversin giymeyiversin.ölümmü var ucunda. birde bu yardımlar sizi zorluyorsa ..lüks bunlar çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyacı varsa tamam ödesin ama saç boyatmasın canım çok mu şart saç boyatmak .
Kızarım wallaha benim paramla saç boyanacak ne ala memleket.

Back
X