Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu var :KK43: ilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?

Tüm insanlık adına ver savcılığa face dışında yazışmaları da varsa sakın silme

Ciplak derken cirilciplak miii :KK57: nasil oyle fotolar cektirdinizz ya da yolladiniz :KK57: hic vakit kaybetmeden savciliga verin hemen hemen hemenn sizin de hayatinizi mahfedecek adi herif. Sevgiliniz oldugunda ona da mesajlar atip foto yollamaya kalkar bu terbiyesiz

Ciplak derken cirilciplak miii :KK57: nasil oyle fotolar cektirdinizz ya da yolladiniz :KK57: hic vakit kaybetmeden savciliga verin hemen hemen hemenn sizin de hayatinizi mahfedecek adi herif. Sevgiliniz oldugunda ona da mesajlar atip foto yollamaya kalkar bu terbiyesiz

Söyledi zaten yapıcam dedi..Herkeze herseyı anlattım dıye bana bunları yapıyor iğrenç yaratık

Iste boyle insanlara sinir oluyorum kimseye güvenmemek lazım sanada ders olmuştur bunlar. Savcılıga verince daha çok ortalık alev almasın.

Konuya yogunlasamadim.bi insan ciplak fotosunu nasil ceker.hadi cekti nasil nisanlisina yollar..biraz gizliliginiz olsun ozeliniz olsun su bedeni bu kadar basitlestrmeyin...

Nişanlımla beraber olmadım ama okadar yalvarıyorduki nikahada cok az bır zaman kalmıştı aptal kafam göderdim yüzüm görünmüyor ama

Nişanlımla beraber olmadım ama okadar yalvarıyorduki nikahada cok az bır zaman kalmıştı aptal kafam göderdim yüzüm görünmüyor ama

Nişanlın sonuçta o ruh hali ile göndermişsin de şimdi sorman hata ver savcılığa direk

Özel foto ne sevisirken resim mi cekiyosunuz isteğin dışında ya da haberin olmadan mı çekildi her neyse her halükarda ver savcılığa

savcılığa ver tabi düşünme bile,
artık çok geç ama okuyanlara ders olsun yollamayın kimseye öyle özel fotolarınızı,
ben eşime bile asla yollamam ya telefonu çalınırsa, ya birinin eline geçerse falan diye. sizdeki ne cesaret...

X