arkadaşlar fikir verin bana...

• Konu Sahibi Konu Sahibi llncaddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi llncaddy
Kızlaaaar hepinize teşekkürler. a.s. Sekste bencillik epeyce kafama yattı. Eşim benim bu durumumdan memnun görünüyor ama eskiden tabiri caizse iki şıkşık genelde işine daha çok geliyordu. Artık şu şıkşık işini bitirdim. Beraber olmak istiyorsa benimle uğraşmak zorunda kalıyo.sengözlerimebaksanab Bu da beni daha istekli kılıyo. Yalnız birşey daha sormak istiyorum. Eşim seks esnasında benimle uğraşıyor ama ben pek birşey hissedemiyorum. Mesela beni öpmesinden keyif almak istiyorum ve bunun için harbi uğraşıyorum. Yani zevk almaya çalışıyorum. Ama hislerim çok kuvvetsiz. Bu süreyi gerçektende uzun tutmamıza rağmen ben pekde bişey hissedemiyorum desem yeridir. Sanki libido denen şey bende gıdım yok . -tatlicadiarzu- Açıkçası aktif olmak hoşuma gittiği için bu süreci yaşıyorum. Bunu sorduğum için aslında çok mahçubum :utangac: ancak bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum ki bu tutumumu belli bir süre daha deneyeceğim. Hala bu konuda sonuçsuz kalırsam bir uzmana gitmeyi düşünüyorum. Aile terapistleri bu konularla iyi ilgileniyorlarmış. Bu arada eşimde gerektiğinde gitmeyi kabul etti. :lepi: Eeee Eli mahkum. :oklava:

Back