arkadaslar fikirlerinize ihtııyacım var

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
kızlar fıkırlerınıze ıhtyacm var kararsızım cok... bılıoyrum cok bast bı soru ama zıhnımı kurcalıor..

bılırsınızkı 3 hafta once eskı erkek arkadasıma rastlamıstım.. ve bana benı face de arattıgını ve gordugunu solemıstı..

benım facebookum yaklasık 6 aydan berı kapalı.. kapatmadan once aratmıs bu eskı sevgılı..
yanı bu eskı sevgılıme rastlamadan baya bı once kapatmıstım

bılıorum kı actgımda eskı sevgılım gene benı aratıcak.. onun faceı var ve bırsuru kız eklı eklemeyede devam edıor..

sımdı acıp acmama konusunda kararsızım.. siz napardınız..

acıp onun benı ızlemesıne ızınmı vermelı (tabıkı arkadas lısteme kabul etmıcem yabancı gıbı dısardan bakıcak ve bısı goremıcek) yoksa sallamayıp faceı kapalı tutmaya devammı etmelıyım?

Son düzenleme:
kızlar fıkırlerınıze ıhtyacm var kararsızım cok... bılıoyrum cok bast bı soru ama zıhnımı kurcalıor..

bılırsınızkı 3 hafta once eskı erkek arkadasıma rastlamıstım.. ve bana benı face de arattıgını ve gordugunu solemıstı..

benım facebookum yaklasık 6 aydan berı kapalı.. kapatmadan once aratmıs bu eskı sevgılı..

bılıorum kı actgımda eskı sevgılım gene benı aratıcak.. onun faceı var ve bırsuru kız eklı eklemeyede devam edıor..

acıp onun benı ızlemesıne ızınmı vermelı (tabıkı arkadas lısteme kabul etmıcem yabancı gıbı dısardan bakıcak ve bısı goremıcek) yoksa sallamayıp faceı kapalı tutmaya devammı etmelıyım?

Çok Basit Sen Özgür ve Hür bi bayansın İster açarsın İster Açmassın Açarsanda kesinlikle Ekleme.... Millet için değil kendi İsteğin için Açıp Veya kapat böyle şeyleride kafana takma

Neden ona göre adım atıyorsun ki ?
Canın ne istiyorsa onu yapmakta özgürsün.

senin isteğine kalmış karar senin facee girmek istiyorsan açarsın paylaşımlarını dışarıya kapatırsın sorun olmaz

yani eski erkek arkadaşına karşı birşey mi hissediyorsun da bunları önemsiyorsun

bu insan seni hala seviyor mu? somut bir adım atıyor mu yeniden birlikte olmanız için, böyle bir çabası var mı? yoksa facebooktan izliycekmiş fasa fiso:63: icraat lazım icraat:63:

o facebooku da tümden kapa gitsin. mutsuzluktan başka bir şey değil.

Hayır yani adı üstünde eski sevgili daha ne diye ona göre hareket edersin ki? Eğer açmak istiyosan aç takip etmesini istemiyosanda engelle basit.

Facenı ac bence cok rahatsız oluyorsan onu engelle face de:))))

Senin facebooku açıp açmamanının tek sebebi eski sevgilin mi ?

İster aç ister açma o senin tercihin ama onun senin profiline bakıp bakmaması çok ta önemli değil ki..

Back
X