arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

olmaz olmaz deme

Küçük mucizelerim,canım kızlarım
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
906
349
323
38
merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum.benim bir ablam var normalde çok iyi bir insandır çok incedir ama geçen memlekete gitti orada da çok iyiydi fakat geldikten 1 gün sonra ablama bişeyler oldu.asla hiç kimsenin kalbini kırmayan insan bi anda her canının istediğini söylemeye başladı ben değiştim diyor fakat insan 1 günde değişebilir mi?

ben o na şımardığını söylüyorum çünkü herkes o na çok fazla saygı duyuyor çok değer veriyorlar memlekette de yine çok fazla ilgi göstermişler ama o öyle olmadığını söylüyor.sizce ne olmuş olabilir
bide şu var ablam küçük yaştan beri kalp hastası erken denilecek bir yaşta ameliyat oldu daha sonra kan sulandırıcıya bağlı iç kanaması geçirdi tekrar ameliyat oldu falan sürekli sağlık sorunları var ayrıca 12 yaşında hem zihinsel hem fiziksel engelli kızı var
bu bilgilere göre ablama ne olmuş olabilir bilgisi olan illa vardır lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Allah sifalar versin cocuguna bakma gucu versin.kimbilir ne sikintisi var,neyi surekli dert edindi kendisine rahatlamaya calisiyor.biraz daha bekleyin zamanla duzelecektir,davranislari sizi tedirgin etmeye basliyorsa,davranislarina engel olunamiyorsa uzmanla gorusun..

ablan hayatın yükünden yorulmuş,sabretmekten, mücadele etmekten...

belki de artık kaldıramıyor yaşadıklarını, sadece rahatlamaya çalışıyor.

tabii ablanı tanımıyorum ama söylediklerinden ilk aklıma gelen bu oldu.

Ablan içine kimbilir neler attı orada nasıl bir durum ile karşılaştı belki farkında olmadan kırmışlardır. Şimdi içindekileri bu şekilde atıyor ve pişmanlık duyuyor olabilir. Yalnız bırakın belli bir süre üstüne çok gitmeyin.

Allah sifalar versin cocuguna bakma gucu versin.kimbilir ne sikintisi var,neyi surekli dert edindi kendisine rahatlamaya calisiyor.biraz daha bekleyin zamanla duzelecektir,davranislari sizi tedirgin etmeye basliyorsa,davranislarina engel olunamiyorsa uzmanla gorusun..

ablan hayatın yükünden yorulmuş,sabretmekten, mücadele etmekten...

belki de artık kaldıramıyor yaşadıklarını, sadece rahatlamaya çalışıyor.

tabii ablanı tanımıyorum ama söylediklerinden ilk aklıma gelen bu oldu.

çok sağolun arkadaşlar ablam böyle çok mutlu olduğunu söylüyor psikoloğu senin bişeyin yok demiş çünkü 2 haftadır falan hiçbişeyi dert etmiyo bu hoşumuza gidiyor çünkü önceden çok fazla takıyordu ama şimdi kendini çok serbest bıraktı birden eski haline dönerse daha kötü olur diye korkuyoruz

merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum.benim bir ablam var normalde çok iyi bir insandır çok incedir ama geçen memlekete gitti orada da çok iyiydi fakat geldikten 1 gün sonra ablama bişeyler oldu.asla hiç kimsenin kalbini kırmayan insan bi anda her canının istediğini söylemeye başladı ben değiştim diyor fakat insan 1 günde değişebilir mi?

ben o na şımardığını söylüyorum çünkü herkes o na çok fazla saygı duyuyor çok değer veriyorlar memlekette de yine çok fazla ilgi göstermişler ama o öyle olmadığını söylüyor.sizce ne olmuş olabilir
bide şu var ablam küçük yaştan beri kalp hastası erken denilecek bir yaşta ameliyat oldu daha sonra kan sulandırıcıya bağlı iç kanaması geçirdi tekrar ameliyat oldu falan sürekli sağlık sorunları var ayrıca 12 yaşında hem zihinsel hem fiziksel engelli kızı var
bu bilgilere göre ablama ne olmuş olabilir bilgisi olan illa vardır lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

bence ablanın bir psikiyatriste ihtiyacı var ...iyiliğini kötülüğünü kenara bırakarak söylüyorum engellı bir evladı var halıye bır noktadan sonra patlamış olabılır sizde bunu degısım olarak algılıyo olabılrsınız destek olun bence yüzüne karsı sen degıstın dıyıp durmayın

yaşadıkları yormuştur veyahut ummadığı bir insandan ters bir konuşma yada hareket görmüştür herşey olabilir ama senin kardeşi olarak desteğini esirgememen lazım normalde yapmadığı hareketler diyorsun illaki özüne dönecektir...

o nun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama ben uzaktayım keşke yakında olabilseydim o nun kızı hepimizin canı ama o nun içinde kimbilir neler vrdır gerçekten

Canım dert etmek sıkıntı yapmak istemediği için artık fevri davranıyor bence.Çok fazla bir şeyler takan insan yorruluyor çok ondan artık aklından ne geçiyorsa içinden ne geliyorsa söylemeye başlamış ki rahatlamış hissediyor ama bence kişiliği bu değilse geri eski haline döner yakın zamanda ya.Öyle pat diye değişiyorsa insan bir problem var demektir.Keşke bir psikiyatriste gitse..

Canım dert etmek sıkıntı yapmak istemediği için artık fevri davranıyor bence.Çok fazla bir şeyler takan insan yorruluyor çok ondan artık aklından ne geçiyorsa içinden ne geliyorsa söylemeye başlamış ki rahatlamış hissediyor ama bence kişiliği bu değilse geri eski haline döner yakın zamanda ya.Öyle pat diye değişiyorsa insan bir problem var demektir.Keşke bir psikiyatriste gitse..

zaten sürekli psikiyatrist kontrolünde ama en son gittiğinde dr senin bişeyin yok demiş çünkü ablam kendini çok mutlu hissediyor şuanda

Back
X