- Konu Sahibi papatyaaa00
arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım nişanlıyım ve babamın kayınpederimi sevmediği konusunda hatırlayanlar vardır belki.şimdi de buna benzer bir sorunum var ve işler git gide sarpa sarıyor ne yapacağımı bilemez oldum.nişanlım ve ailesi hakkında.nişanlım askerde şu an.mayısta gelcek eylül gibi düğün düşünülüyor ve biz aileler ile aynı memlekette yaşayacağız.sorun şu ki gün geçtikçe nişanlımın ailesinden daha da soğur oldum.ben idare edeyim dedikçe daha fazla sorun olmaya başlıyor herşey.mesela dün bize geldiler kadın kapıdan girer girmez çocuk gibi daha oturmadan kumandayı uzattı bana şu kanalı aç diye.bende sinir oldum ya insan sorar önce izlediğin yer yoksa açar mısın diye.kocası da öyle.napıyonuz nasılsınız sorma yok gelirler öyle oturur oturur giderler.ancak saçma sapan konuşmayı biliyorlar.kayınpeder paracı ve cimri.kadın zaten biraz patavatsız nerede ne konuşacağını hiç bilmiyor.kocasına öküz diyor goril diyor argo kelimeler söylüyor.ağzım açık kaldı gün geçtikçe gerçek yüzlerini görür oldum.biz ilçede merkezde kalıyoruz onlar köyde.çiftçilik yapıyorlar tamam kendilerini geliştirmemiş olabilirler ama insan biraz daha dikkatli davranmaz mı.adam peçete istemiyo meyveyi yiyor nereye denk gelirse siliyor ellerini.bir de kadın sürekli hasta.hastalık hastası olmuş artık ne zaman konuşsak yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor.sürekli gelmek gitmek oturmak kalkmak istiyor ailemde pek haz etmedi artık.dün annemle babam yüzüme öyle bir baktıki sen bizi nasıl bi şeyin içine attın der gibi.çok kötü oldum.babam zaten tavrını belli ediyordu artık annemde belli etti.ama nişanlımı beğeniyorlar seviyorlar o yüzden arada kaldım.nişanlımla konuşuyorum o da herşeyin farkında biliyorum öylelernapayı idare etcez gerektiği yerde uyarcaz falan diyor ne bileyim şaştım kaldım bi tarafta sevgim bir tarafta mantığım.çok duyuyorum aileler yüzünden boşanan geçinemeyen çiftleri.bizde öyle olursak diye çok korkuyorum.böyle bir durumda ne yaparsam doğru yaparım sizce?ilerde büyük sorun olur mu?