Nişan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar nişan kıyafetim pembeli siyahlı bir abiye.şimdi buna uygun saç rengi nasıl olur sizce.saçlarımda kahverengi üzerine röfle vardı.ama röfle artık baya aşagılarda kaldı.en son dip boyası yaptırdım ama röfle attırmadığım için dip boya aşagıda kaldı baya.saçlarımda katlı ve omuzlarımda kuaför diyorki postiş takmamız için saçı postiş rengine boyamalıyız.yani koyu kahverengiye.şimdi bende kararsız kaldım.ne yapayım sizce postiş olmazsa normal topuz olcak postiş olursa saç boyanıp dağınık topuz olucak ne yapmalıyım sizce

Kuaför haklı bence de. hem kıyafetinde kollar ve yaka kapalı olduğundan en güzeli şık bir topuz olur. onu da ancak postişle yaptırabilirsin ve saçını da boyatman gerekiyor...

canım kollar dirseğe kadar açık ve yaka kapalı derken yani yaka askılının üzerine boleroyu giyince ne kadar kapalı olursa öle kapalı topuz derken toplu mu dağınıkmı

canım kollar dirseğe kadar açık ve yaka kapalı derken yani yaka askılının üzerine boleroyu giyince ne kadar kapalı olursa öle kapalı topuz derken toplu mu dağınıkmı
postişle yapılmış dağınık olmayan prenses modeli topuz. bence

Merhaba cnmm öncelikle hayırlısı olsn =))
Elbise fotoğrafını eklersen daha iyi yardımcı olunur bence =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…