Erkek İnfertilitesi arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.4 yıllık evliyiz.eşim 3 yıldır tedavi oluyor 2 kere ankara kaan hocaya mikrotese oldu.birincide hiç çıkmadı 2.de 1 tane güzel bir sperm bulundu yanlız transfer yapıldı tutmadı.eşim azosperm tedavisi görüyor.herkes gibi bizde artık sıkıldık doktor ve şehir değişikliği yapmaya karar verdik.eşi azosperm olup celalettin peruya giden varmı varsa memnunmusunuz?birde istanbulda yine bu azosperm ile ilgilenen iyi bir doktor arıyoruz.lütfen bana yardımcı olun 15-20 güne kadar hemen karar verip gideceğiz allah izin verirse.teşekür ediyorum arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli ve çok değerli.sonuçta hepimizin istediği şey aynı.allah hepimize hayırlı evlat versin sonu gelenlerden eylesin inşallah.

Esi azosperm olan istanbulda kime gidiyorsunuz arkadaslar.celalettin beye giden oldumunu aranizda arkadaslar.

Esi azosperm olan istanbulda kime gidiyorsunuz arkadaslar.celalettin beye giden oldumunu aranizda arkadaslar.

canım eşi azosperm olanlar topiğinde bir çok bayanın eşi celalettin peruda tedavi oluyor artı biz azospermli değiliz ama bizde celalettin beyde tedavi oluyoruz

Arkadasim tsk memnunmusunuz celalettin beyle gotustum randevu almadim daha.hacca gidecekmis.kurban bayramina yakin gitmeyin bilginiz vardir sanirim.randevu almayacaklarmis.tamam celalettin beyin haricinde azosperm icin iyi bir doktor bu dal uzerine ariyoruz.biktik artik su paraci doktorlardan.mesleginin eri olan bir doktor diliyorum rabbimden

Arkadasim tsk memnunmusunuz celalettin beyle gotustum randevu almadim daha.hacca gidecekmis.kurban bayramina yakin gitmeyin bilginiz vardir sanirim.randevu almayacaklarmis.tamam celalettin beyin haricinde azosperm icin iyi bir doktor bu dal uzerine ariyoruz.biktik artik su paraci doktorlardan.mesleginin eri olan bir doktor diliyorum rabbimden

canım benim sana bu konuda önerebileceğim kişi kesinlikle bahçeci tüp bebek merkezinde emre bakırcıoğlu. bizimde sorunumuz azosperm ancak bizim dondorulmuş spermlerimiz olduğu için şu anda tese ye gerek yok ama kendisiyle tanıştıkç kesinlikle hem insan olarak hem doktor olarak mükemmel bir insan. ve bizde bu dertten dolayı muzdarip olduğumuz için çok araştırdım ve 2 kişinin adı geçiyor. emre bakırcıoğlu ve kaan aydos. ama mecbur kalırsam (inşallah olmaz :) ) kesşnlikle tercihim emre bakırcıoğlu olurdu. hem işin bide şu tarafı var doktorla birlikte merkez ve embriyologlarında iyi olması gerekiyor. ve bu konuda hem labaratuvar hem embriyologlar konusunda avrupada en iyisi bahçeci tüp bebek merkezi. ve kesinlikle paracı bir merkez dğil. gereksiz hiçbirşey yapmıyorlar asla. tahlillerini dışarda yaptırabilirsin. en azından telefonda görüşmeni tavsiye ederim....internettende araştırabilirsin kendisini ayrıca...

Back
X