arkadaslar gebelik idrar testinde kac gunde belli olur?

mmr138

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
45
10
35
Gebelik testi yapmam lazim subatta hic adet gormedim en erken idrarda test ne zman belli olur bilgisi olan arkadaşlarim yorum yaparsa cok sevinirim bir de gebelikte illa ki belirti olmasi sart mi bende sadece kasikta batma var ve uyku hali ilk kez kasiklarimda batma hissediyorum

Uyku hali belirti olabiliyor canim.Benim ilk hamileligimde oyleydi.ikinci hamileligimse 10gunlukken daha testte gorunmustu

Canim benim 2 bebegimdede hic belirti olmadi regl gunum 5 gun gectimi yaptim ikinci cizgi cok silikte olsa cikiyor

Gel sen dinle bizi yap bi test sonucuda paylas hayirlisi ise vardir..allah gonlunden geceni versin

Kasiklarinizda batma olmuşmuydu?
Herkesin belirtileri farkli olabiliyor.Bende de adet sancisi olmustu,sevinmistim regl oluyorum diye:)Bide sabah idrarinin alakasi yok bence,esim testi aldigimizda bana zorla bi suru sivi icirtip testi yapmami saglamisti:)ikincideyse aksamustu yapmistim testi...

Ya anlamıyorum? Burası genel sorular, sorunlar bölümü değik ki? Evle ilgili sorunların ve tavsiyelerin paylaşıldığı topicte gebelik ile ilgili konunun ne işi var?

Olabilir nolmus öldün mü bi sıkıntın mi var

Olabilir değil olamaz işte, her bölüme istediğiniz konuyu açamazsınız çünkü yasak.
Kayıt olduktan sonra azıcık forum kuralları okusaydınız bunu biliyor olurdunuz ayrıca düzgün konuşun.

Olabilir değil olamaz işte, her bölüme istediğiniz konuyu açamazsınız çünkü yasak.
Kayıt olduktan sonra azıcık forum kuralları okusaydınız bunu biliyor olurdunuz ayrıca düzgün konuşun.
Küfür mu ettim ki düzgün konusacam senle olmus bi yanlışlik abartma sanki devlet meselesi isine bak hanim teyze

Merhaba;
8 Eylulde adet olup 24 Eylulde catlatma iğnesi oldum. İğne olalı bugun 16. günüm. Dün akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Acaba erken mı yaptım ıdrarda testı. Konu hakkında yardımlarınızı rıca edıyorum.

X