arkadaşlar gebelik kesem gözükmedi yardım

nemesis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
107
0
46
Ankara
kızlar en son adetim 26 nisan ayın 5 haziranda kan değerim 182.21 6 haziranda 282.51 . 10 haziranda 2171.81 ben genelde 35-40 günde bir adet olururum gebelik kesem halen gözükmedi böyle olupta gebelik kesesi geç görünen arkadaşlar lütfen bişeyler söyleyin

Canim gec dollenme olabilir adettin uzun araliklarla oluyormus benim ikinci gebeligim ikiside gec dollenme ve gec gorundu vajinal olarak sana vajinal bakildimi degerin cunki gorunmesi icin yeterli gibi...

Canim gec dollenme olabilir adettin uzun araliklarla oluyormus benim ikinci gebeligim ikiside gec dollenme ve gec gorundu vajinal olarak sana vajinal bakildimi degerin cunki gorunmesi icin yeterli gibi...

hayır vajinal bakılmadı sadece karından ulturason oldu inş dediğin gibi geç döllenmedir arkadasım

Ben de ilk olarak kan değerim 2029 iken doktora gitmiştim, keseyi görememiştik ama 3 gün sonra tekrar gittim ve kese göründü. Bence gönlünü ferah tut ve biraz sabret.Biliyorum beklemek çok zor ben de öyleydim ama stres yapma kendine. İnşallah zamanı gelince keseyi de bebişini de görürsün

evet arkadaşım beklemek zor valla merak ediyorum bir yanımda ürperio inş güzel haberimi alıcam bu arada sağlıklı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…