Arkadaslar gebelik suphesi acil yardim

garf26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
81
43
33
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, sat 17 nisan, gogusleim normalde acimaz ancak acayip acimaya basladi ozellikle aksamlari, kan testi yaptirdim negatif cikti pazar günü, bugun 2 tane idrar testi yaptim ilkten koyu cikmadi sonra ikisi de hafif cizgili oldu
Nolursunuz bana yardim edin
Boşuna umitlenmek istemiyorum
Hepinize sevgilerimi yolluyorum

amanın çok heyecanlı :18:
anladığım kadarı ile bir gecikme yok henüz.
ama idrar testinde koyuluk varsa şüphelenmek gerekiyor.
ne olur ne olmaz sigara falan içme.
haftaya bir daha kan testi yaptır derim.

amanın çok heyecanlı :18:
anladığım kadarı ile bir gecikme yok henüz.
ama idrar testinde koyuluk varsa şüphelenmek gerekiyor.
ne olur ne olmaz sigara falan içme.
haftaya bir daha kan testi yaptır derim.

Yok yok kullanmiyorum sigara ama gecikme olmazsa da die kendi kendimi yiyip duruyorum aakcim
Dediginiz gibi haftaya tekrar yaptirayim
Idrara gecmeai icin once kanda olmasi gerekmiyor mu?

Canim bende 5 haftalik hamileyim sali gun ogrendim hamile oldugumu 10 gun once ucuz gebelik testlerinden yapmistim negatif cikmisti sali gunude tekrarlamak istedim bu sefer kaliteli olanlardan aldim 25 tl lik
Hic umidim yoktu ama cift cizgi cikti :) insallah seninde oyle olur kanda kesin cikmasi lazim wver yaptigin idrar testi ucuzlardansa bi tane 15 yada 25 likten alip dene ayrica aynanin karsisina gec goz bebeklerine bak hamilelerde normal insanin 2 kati buyugu olurmus inan benim kocaman olmus goz bebeklerim :)

Canim bende 5 haftalik hamileyim sali gun ogrendim hamile oldugumu 10 gun once ucuz gebelik testlerinden yapmistim negatif cikmisti sali gunude tekrarlamak istedim bu sefer kaliteli olanlardan aldim 25 tl lik
Hic umidim yoktu ama cift cizgi cikti :) insallah seninde oyle olur kanda kesin cikmasi lazim wver yaptigin idrar testi ucuzlardansa bi tane 15 yada 25 likten alip dene ayrica aynanin karsisina gec goz bebeklerine bak hamilelerde normal insanin 2 kati buyugu olurmus inan benim kocaman olmus goz bebeklerim :)

Çok tebrik ederim canim
Ayni haberleri almayi o kadar istoyorum ki
Ucuzdu gebelik testi
Yarin gene dolasayim eczaneleri
Her eczanede olmuyor galiba

Merhaba arkadaşlar, sat 17 nisan, gogusleim normalde acimaz ancak acayip acimaya basladi ozellikle aksamlari, kan testi yaptirdim negatif cikti pazar günü, bugun 2 tane idrar testi yaptim ilkten koyu cikmadi sonra ikisi de hafif cizgili oldu
Nolursunuz bana yardim edin
Boşuna umitlenmek istemiyorum
Hepinize sevgilerimi yolluyorum

Canin adet zamani gecmeden test yapmayin diyolar yanıltıcı olabilirmis çünkü. Biraz daha sabret günün gecince direk kan testi yaptır bence hakkında hayirlisi olsun ♥

Canin adet zamani gecmeden test yapmayin diyolar yanıltıcı olabilirmis çünkü. Biraz daha sabret günün gecince direk kan testi yaptır bence hakkında hayirlisi olsun ♥

Cok tesekkur ederim canım
Pahali testlerden bulamadım
Mecbur gunumu beklicem artık

Back
X