Benim ilk transferimdi zaten bnde ilk günden sonra hep kasik ve bel ağrısı vardı transferden 4. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamında gittik kan verdiik 9,41 çıkmıştı ertesi akşam tekrar verdik 27,40 2 gün arayla tekrar verdim 86,07 pazar günü 285 dün akşam da 743 çıktı Allah'ım dualarımı kabul etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden adetime daha vardı ama ben transferin 4. Gününden itibaren test yapmıştım hepside pozitifdi masallah inşallah sağ saglim kucağıma alırım
Tüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden adetime daha vardı ama ben transferin 4. Gününden itibaren test yapmıştım hepside pozitifdi masallah inşallah sağ saglim kucağıma alırım
Yaaaaa gerçekten miiiii nasıl sevindiğimi anlatamam sağlıkla gelsin miniğim. 50 altı olduğu için demekki bu şekilde kuruma çizgisi gibi olmuş çoook dikkatli olun artık 3 aya kadar
Canım iğne 7-10 gün içinde etkisini kaybediyor genel olarak fakat bir anda bunu yorumlamak doğru olmaz. Daha önce yaptın mı test ile takip ettin mi çizgi hangi gün kayboldu? Umarım hamilesindir kötüyü düşünme çağırma aklında tutma
Canım iğne 7-10 gün içinde etkisini kaybediyor genel olarak fakat bir anda bunu yorumlamak doğru olmaz. Daha önce yaptın mı test ile takip ettin mi çizgi hangi gün kayboldu? Umarım hamilesindir kötüyü düşünme çağırma aklında tutma