bazı hamilelerde oluyor diye biliyorum bende sanırım hormonlarla alakalı. Birde derler ki kız çocuğun olacaksa eğer sivilce olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki.ya kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve anlımda sivilceler biri kurumadan biri çıkıyor ve ve birsürü sivilcem oldu doktor cleocin verdi bu kadar sivilce çıkması neden kaynaklanıyo olabilir
Benim oğlum dada sivilceler çıkmıştı. Epey ergenlik sivilcesi gibi. Sonradan kendiliğinden geçti. Şimdi kızıma hamileyim bunda ne sivilce yerine çil çıktı.ya kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve anlımda sivilceler biri kurumadan biri çıkıyor ve ve birsürü sivilcem oldu doktor cleocin verdi bu kadar sivilce çıkması neden kaynaklanıyo olabilir
Aynen öyle canım.demekki kız erkek farketmiyor yani :)
öğrenebildinizmi cinsiyetini :)Bendede hic cikmayan yerlerde kucuk kirmizi sivilceler cikti ustelik hamilelik oncesi sadece yanagimda cikan iltihapli sivilceler bitti gecti ama sirtim kollarim minik kuru kirmizi sivilce dolu, biri siyorki yuzun gecmis guzellesmis cildin erkek bu, biri de diyorki sivilce kizin belirtisidir bakalim cumartesi gunu gorelim kimin belirtisi neymis :)
Vallahi cok karistirdilar kafami 11. Haftada erkek dedi, 16. Haftada kiza benziyo gibi dedi 20. Hafta gel dediler ama yuksek ihtimal kiz gibi dediler belirsizim vallahi :) bi emin olamadim en iyisi 18.-19. Haftalarda baktirmakmis valla beynim dondu :)öğrenebildinizmi cinsiyetini :)
Doğru galiba benimde kızım olacaktı ve benim sadece burun kenarlarimda çıkıyordu biri geçmeden diğeri ama çok sorun etmedim benbazı hamilelerde oluyor diye biliyorum bende sanırım hormonlarla alakalı. Birde derler ki kız çocuğun olacaksa eğer sivilce olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki.
Cnm 13.haftalikken erkek dedi 14 haftalıkken yine gittim yine erkek dedj 17 haftalıkken kız dedi ve suan kız bekliyorum Allah nasip etsin inşallahVallahi cok karistirdilar kafami 11. Haftada erkek dedi, 16. Haftada kiza benziyo gibi dedi 20. Hafta gel dediler ama yuksek ihtimal kiz gibi dediler belirsizim vallahi :) bi emin olamadim en iyisi 18.-19. Haftalarda baktirmakmis valla beynim dondu :)
Aynen işte insan şaşırıyor yani okadar şaşırdım ki hiç bi hitap şekli olmuyor ne kızım diyebiliyorum rahatca ne oğlum :) hayırlısı sağlıklı olsunlarda hepsine razıyız :)Cnm 13.haftalikken erkek dedi 14 haftalıkken yine gittim yine erkek dedj 17 haftalıkken kız dedi ve suan kız bekliyorum Allah nasip etsin inşallah
valla bizim arkadaşımıza 9 aya kadar erkek dedi sonra bir doğdu kız :)Cnm 13.haftalikken erkek dedi 14 haftalıkken yine gittim yine erkek dedj 17 haftalıkken kız dedi ve suan kız bekliyorum Allah nasip etsin inşallah
ya kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve anlımda sivilceler biri kurumadan biri çıkıyor ve ve birsürü sivilcem oldu doktor cleocin verdi bu kadar sivilce çıkması neden kaynaklanıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?