arkadaşlar gebelilte sivilce problemi yaşayanlar var mı

srpl_ozr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
199
60
18
36
ya kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve anlımda sivilceler biri kurumadan biri çıkıyor ve ve birsürü sivilcem oldu doktor cleocin verdi bu kadar sivilce çıkması neden kaynaklanıyo olabilir

ya kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve anlımda sivilceler biri kurumadan biri çıkıyor ve ve birsürü sivilcem oldu doktor cleocin verdi bu kadar sivilce çıkması neden kaynaklanıyo olabilir
bazı hamilelerde oluyor diye biliyorum bende sanırım hormonlarla alakalı. Birde derler ki kız çocuğun olacaksa eğer sivilce olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki.

Benim oğlum dada sivilceler çıkmıştı. Epey ergenlik sivilcesi gibi. Sonradan kendiliğinden geçti. Şimdi kızıma hamileyim bunda ne sivilce yerine çil çıktı.

Bende de sivilce çıktı bir suru ben gıcık oldum böyle çirkin oldum ve benim kızım olacak böyle kırmızı küçük sivilceleri cikti

evet geçecekte işte insan çok çirkinleştim ya diyo :=) tek derdimiz bu olsun Allah başka sıkıntı vermesin tabi

Bendede hic cikmayan yerlerde kucuk kirmizi sivilceler cikti ustelik hamilelik oncesi sadece yanagimda cikan iltihapli sivilceler bitti gecti ama sirtim kollarim minik kuru kirmizi sivilce dolu, biri siyorki yuzun gecmis guzellesmis cildin erkek bu, biri de diyorki sivilce kizin belirtisidir bakalim cumartesi gunu gorelim kimin belirtisi neymis :)

Bendede hic cikmayan yerlerde kucuk kirmizi sivilceler cikti ustelik hamilelik oncesi sadece yanagimda cikan iltihapli sivilceler bitti gecti ama sirtim kollarim minik kuru kirmizi sivilce dolu, biri siyorki yuzun gecmis guzellesmis cildin erkek bu, biri de diyorki sivilce kizin belirtisidir bakalim cumartesi gunu gorelim kimin belirtisi neymis :)
öğrenebildinizmi cinsiyetini :)

öğrenebildinizmi cinsiyetini :)
Vallahi cok karistirdilar kafami 11. Haftada erkek dedi, 16. Haftada kiza benziyo gibi dedi 20. Hafta gel dediler ama yuksek ihtimal kiz gibi dediler belirsizim vallahi :) bi emin olamadim en iyisi 18.-19. Haftalarda baktirmakmis valla beynim dondu :)

bazı hamilelerde oluyor diye biliyorum bende sanırım hormonlarla alakalı. Birde derler ki kız çocuğun olacaksa eğer sivilce olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki.
Doğru galiba benimde kızım olacaktı ve benim sadece burun kenarlarimda çıkıyordu biri geçmeden diğeri ama çok sorun etmedim ben

Vallahi cok karistirdilar kafami 11. Haftada erkek dedi, 16. Haftada kiza benziyo gibi dedi 20. Hafta gel dediler ama yuksek ihtimal kiz gibi dediler belirsizim vallahi :) bi emin olamadim en iyisi 18.-19. Haftalarda baktirmakmis valla beynim dondu :)
Cnm 13.haftalikken erkek dedi 14 haftalıkken yine gittim yine erkek dedj 17 haftalıkken kız dedi ve suan kız bekliyorum Allah nasip etsin inşallah

• Beğen
Reactions: Rup
Cnm 13.haftalikken erkek dedi 14 haftalıkken yine gittim yine erkek dedj 17 haftalıkken kız dedi ve suan kız bekliyorum Allah nasip etsin inşallah
Aynen işte insan şaşırıyor yani okadar şaşırdım ki hiç bi hitap şekli olmuyor ne kızım diyebiliyorum rahatca ne oğlum :) hayırlısı sağlıklı olsunlarda hepsine razıyız :)

ya sağlıklı olsunlarda önemli değil ama benimde hisettiğim erkek eşimde erkek olacak diye hissediyor :)

Benim de aşırı sivilcelenmem oldu özellikle kol(omuz) ve gerdanım minik minik kırmızı sivilcelerle dolu. Kesin erkek dendi bakalım bu tez çürür mü:) yalnız sivilcelerden çok rahatsızım :/

Herkese merhaba. Bende de son 3-4 gundur oyle bir sivilce cikti ki ozellikle cene bolgemde, ben ergenligimde boyle sivilce yasamadim... Acaba kullandiginiz bi yuz yikama jeli tonik falan var midir?

Benim de aynı şekilde sivilcelerim çıktı. Cildiye ye gittim doktor 2 adet krem yazdı. Kadın doğum doktoruma sordum kesınlıkle bu kremlerı kullanma bunlar x grubu ılaclar bir doktor nasıl bır hamıleye yazabılır dedi ve cok sınırlendı. bence kullanma, bırak bır muddet sabret. azalıyor ama dogumdan sonra gecıyormus. dert etme bebegın saglıgından kıymetlı degıl Allah baska dert vermesın

Back
X