• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar geç döllenme olabilir mi fikirlerinze ihtiyacım var?????

cileklipasta060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
25
2
1
32
Merhaba arkadaşlar ben ocak ayında dış gebelik yaşadım iğne ile sonlandırıldı sonrası doktorum 3 adet döngüsü korunmamı istedi ben 3 ay korundan sonrası rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı 1 ayda öyle korundum mayısınta tekrar hamile kaldım fakat oda gelişemediği için ağustosun 14nde kürtaj oldum. Sonrası doktorlar yine aynı şekilde beklemeyebilirsin yeniden hamilelik deneyebilirsin dedi ama kendi doktorum 2 adet döngüsü beklememi önerdi bende bekledim o süreçte eşimde bende genetik test yaptırdık, hematolojiye flnda göründüm sonuçlarm temiz çıktı ama doktor korunmayı bıraktan sonra kullanmam için ekoprin verdi hamile kalınca bırak bu ilacı gel iğneye çevircem dedi bu ay ilk kez bebek denedik yani ekimden sonra uygulamada gösterilen yumurtlama tarihlerimi değerlendirdim. Şuanda da adet gecikmemin 4ncü günü ve negatif. Dış gebelikten önce adetlerim çok düzenli değildi yani her ay mutlaka 5 6 gün sürecek şekilde olurdum ama atıyorum 5nden 5ine değil de 5nden 18ine falan gibi ama mutlaka yinede her ay Adet olurdum dış gebelikte sonra günü gününe olmaya başlamıştım adetimi yani 4 ay 30ndan olduysam diğer ayda 30nda oluyodum. Sonrası hamile kalıp kürtaj oldum ilk adetimi 25 eylülde ikinci adetimi 29 ekimde oldum. Bu aykide 29nda bekleniyodu ama henüz olmadım ve negatif sonuçta. Belirti olarakta sadece göğüslerim acıyor o kadar geç döllenme ihtimali var mı?

Back