Gelinlik Modelleri Arkadaslar Gelinligim Nasil?

sinem_dizayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
64
1
36
İstanbul
Gelinligim buyuk ihtimalle boyle bisey olacak ama etegi farkli bisey dusunuyorum. Sizce ust kismi nasil? Resim biraz kotu cikti ama ust kismi tamamen tas islemeli ve kedi gozu denen bi model.

Eklentiler

• $Fotoğraf0184.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
farkli bence begendim. gelinlikte kabarik olmali bence, gule gule giy canim

biraz karanlık çıkmış ama modeli güzel ben de beğendim canım alt tarafındaki kabarıklığı böle olsun ama değiştirme kabarık gelinlik güzel oluo

yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Aslinda istedigim model farkliydi bunu deneyince vucudumu sarmasi cok hosuma gitti ama bu seferde goguslerden cok topladigi icn biraz masumluktan cikti gibi geldi: Resmi arkadasima gosterdim ben olduguma inanmadi. Gelinlik sizce oturakli mi olmali? karar veremiyorum

oteki begendigim modelde bu arkadaslar

görüntü güzel mi? güzel. ama ne tarz bir güzellik bu? bu kalıp göğüsleri destekliyor, beli inceltiyor. yani direkt olarak kadınsılığı pekiştiren bir kesim.

bu işler biraz karışık. normalde, aslında, gelenekte, ne dersek diyelim, bir genç kızın düğününde henüz "kadın" olmadığı varsayılır. dolayısıyla, kadınsı bir tarz o törene ters düşer. ama günümüzde işler değişti. insanlar evlenirken kız veya kadın imajı vermenle ilgilenmeyebiliyor.

benim fikrimi sorarsan, düğün geleneğinin gerekliliğine ve ruhuna uymak daha güzel. bu tarz bir güzellik yerine daha az kadınsı duracak bir güzellik seçebilirsin.

Son düzenleme:

gelinlik bence sen nasıl istiyorsan öyle olmalı.ötekiymiş berikiymiş şunu memnun edeyim yok, olmamalı.sen beğendiysen,içinde kendini güzel hissediyorsan bitmiştir.her zaman söylüyorum,ömründe 1 kez olacak bir gün ve o günün yıldızı sensin.ışığını yansıtman,parıldaman için çok mutlu olman gerek o gün.onun için de saçın,makyajın ve en önemlisi gelinliliğinin içinde kendini çok güzel hissetmelisin.tek bir şeyi beğenmesen,içine sinmese yüzün düşer,ışığın söner.yani önemli olan senin kendini o gelinlikle beğenmen,başkası vız gelir tırıs gider.

Ben pek fazla beğenmedim göğüs dekoltesi olduğu için..Bana göre masumiyetten uzak.Gelinlikte buna daha çok önem veriyorum.Ama bu bence.Sizin içinize sindiyse kimseye karışmak düşmez.Zaten birilerini memnun etmek için yola çıkarsanız hiç bir şey başaramazsınız.Herkesi memnun etmek imkansız çünkü.​

Bende bunu anlatmaya calisiyodum canim.Bu dengeyi iyi saglamak istiyorum ama bu modeller hosuma gidiyor ilk resimdeki biraz daha masum sanki ne dersiniz?

Dediklerinde hem fikiriz canim. Gelinlikten bahsederken eksik anlattim. Ben normal hayatta da dekolte giyinen biri degilim. Model olarak cok begendim ve moda evindeki arkadaslarla konustum tasli kismi biraz daha yukaridan baslayip firfirla gogus dekoltesini kapatabileceklerini soylediler.

Zaten ben hadi giymek istedim diyelim evden bu sekilde hayatta canli cikartmazlar

Son söylediğiniz kısım güldürdü beni hay çok yaşayın.
Aynı bizim evde olabilecek bir durum..Evet dediğiniz şekilde olursa daha farklı hale gelir tabii.Yalnız sadece bu tarz gelinlikleri mi denediniz?Belki başka modellere bakıp içinize sinen şeyler çıkabilir.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

kuzum fiziğiniz güzel maşallah. ne tarz giyseniz bir şekilde güzel duracaktır. geçen bir arkadaşımla ona abiye almaya gittik, onun da vücudu düzgün, ne giyse güzel durdu, karar vermek çok zor oldu. o yüzden, daha fazla gezin ve başka modelleri de deneyin. bence aklınızda şüphe bırakmayacak bir model bulacaksınızdır.

Evet Vira hep bu modelleri denedim bide prenses model mi ne diyolar ondan denedim. Gittigim gelincilerde pek model olmadigi icin deneme sansimda fazla olmadi. Hepsi sen model sec uzerine gore dikeriz diyolar. Ama bende dikildikten sonra husrana ugramak istemiyorum. Belki mankende guzel duran bende durmayacak.Hatta Fatih de bi gelinlikci de bi laf atismasi bile yasadik. Hic begenmedigim bi gelinlik giydirdi. Dergide gosterdiginin kalibiyla ayni diyerek ki alakasi yoktu. Bende en azindan yakisabilecek bi kalip olmayak bi yerde diktirmek istemiyorum.

kesinlikle katılıyorum

ooo çok beğendim tatlım,etek kısmı için taftadan bişeyler düşünebilirsin bence şöyle kabarık kabarık:93:

tesekkur ederim canim ilk resimi diyosun dimi? zaten nisanlik seciminde de cok kararsiz kalmistim amao abiyeydi. Simdi hayatimda ilk defa gelinlik denedigim icin pek bi fikrim yok acikcasi, denedikce fikir olusuyo kafamda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…