Ve cnm son bısey.mumkunse kımsenın yanında tartsımayın ne onun aılesının yanında nede senın.sokaktada tartısmayın.ne yapacaksanız basbasa ıken tartısın evınızde yanı.benımde esım ılk baslarda aılesının bana yaptıklarını gormedı goremedı.ama hep sabır ettım rabbımden yardım ıstedım.6 ay kayınvaldem kaynımla oturdum.evlı gorumcem geldı karıstı hakaret ettı uzdu benı hemde cok uzdu.sımdı mı esım dunyayı karsısına alır benım ıcın.kımseye laf soyeltmez.bız 2,5 yıllık evlıyız.dedıgım gıbı sabret bu gunlerde gececek...
bizimde ilk günlerde oluyordu ama sanırım o evliliğin ilk günlerinin olmazsa olmazı çünkü aynı evde ve saatlerc e yaşıyosun önceden öle değildi herkesin yaşantısı çift kişilik oluyor..çok şükür bizim de geçti o günlerimiz o zaman kızdığım şeyleri şimdi sallamıyorum yada susuyorum 1.5 yıllık evliyiz allah kimsenin huzurunu bozmasın
biliyorum şu dönemde çok zor ama bende azıcıjk sakin ol görmezden gel bazı şeyleri ama kararlarını da mtlaka otuttur şimdi ne dersen o aklında kalır eşinin sevdiğin hoşlandığın hoşlanmadığın herşey...
ilk sene bu ve benzeri çok tartışma yaşarsınız
ve evet belki ayrılma noktasına kadar gelebilirsiniz ancak bu süre zarfı ayrılmak için erken değil mi biraz
eşin bağırırken, sinirliyken sen konuşma alttan almaya çalış
siniri geçince konuşmayı dene bu daha yararlı olacaktır inan
hatalı ise hatasını görecektir
çok yeni evliliğiniz
daha şimdiden ayrılmayı düşünürsen eşinin söylediği, yaptığı hiçbir şeye tahammül edemez hale gelirsin
seni tartışmanın içine çekiyor kaç defa sokakta tartıştı benimle bende ağır konuştum bu yüzden dahada büyüdü tartışma.evimiz yokmu bizim neden sokakta tartıyorsn benimle die hakaret ettim tutamadım kendimi ağırıma gidiyor hareketleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?