Arkadaslar gunes lekesı ıcın cozum lutfennnnnnnnn...

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Benım ıkı gozumun cevresınde ıkısıde aynı leke cıkmıstı...sımdıde hafıf bır serpme yapmıs.noktalar halındeee.......yardım edın nasıl gıder.......saracoglunu ızlemıstım.soyafasulyesı organık olması lazım demıstı..onu kaynatıp hahverengı suyuyla sılın.demıstı...ama organıgı neredn bulabılırım.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bende hamileyim yazın olurdu cil şuanda yüzüm berbat olmuş canım skildi çok geçer mi yada neyle geçer bilmiyorum. .ama annem demişti kavunla ara poleniyle bir maske yapılıyormus .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ne kullanirsan kullan tamamen gitmez,ancak kislari belli olmaz , yazlari belirgin olur .Eger. yüksek koruma faktörlü 30 ya da 50 ve sadece yüz icin (tabii iyi bir markanin).Düzenli kullanirsan hem yenileri olusmaz hemde su an ki lekeler belirsizlesir.Aynisi basima geldigi icin ve tecrübeli oldugum icin söylüyorum.

Karbonat yogurt maskesini tavsiye ediyorum, ben cok memnunum.
Burdan birisi yazmisti tarifi.

En önemliside 50 faktör Krem kullaniyirum, yoksa yenileri geliyor.

Karbonat yogurt maskesini tavsiye ediyorum, ben cok memnunum.
Burdan birisi yazmisti tarifi.

En önemliside 50 faktör Krem kullaniyirum, yoksa yenileri geliyor.

Peki bukarbonatmaskesini yapinca sonucu ne gittimi lekeler.....ve nasil yapicam.haftada kac defa.....detayli yazarmisiniz.......

LEKE gideriçilerin çalışma mantıgı üst derinin soyularak alttan yeni deri gelmesi mantıgına dayanır....
Bu tip ürünleri ne kadar gece kullanın vb. deselerde kışın kullanılması gerekli ürünlerdir.(kırmızı kırmızı dolaşmak istemezseniz tabiki)

Ançak yapılması gerekli olan cilt yüzeyini BESLEMEKTİR...
Lekeler geçemez,Ançak görüntüsü azalır...

EN İYİ CİLT BESLEYİCİ ürünlerden bir numarası bence Perricone MD Cold Plasma (600 TL) (gözle görünür sonuç)

internetten araştırabilirsiniz ...

Not: Evet bana göre çoook pahalı
işe yarıyor mu evet.....

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum, ben izmirdeyim, eczacı bir abla var krem yapıyor. Baya işe yarar bişey.

Peki bukarbonatmaskesini yapinca sonucu ne gittimi lekeler.....ve nasil yapicam.haftada kac defa.....detayli yazarmisiniz.......

Benimkiler gitti canim, cok memnunum.
Ama tabiki lekelerin derinligine bagli bence gidip kalmasi.
Benimkiler hafifti tamamen kayboldu.

Ben ilkbaharda günes kendini göstermeye basladiginda, her 3. ü gün yaüiyorum.

1/2 caykasigi karbonat
1 tatlikasigi yogurt

Karistir yüzüne sür fircayla falan. Ilk denemde 5-10 dakika beklettim, alerjik reaksiyon yaparmi diye.
Yapmadi bende, o yüzden 30-40 dakika falan bekletip yikiyorum.

Ilk denemeyi dikkate al denersen.

Peki lazer yaptırsak geçer mi.?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

renk açıcı sular var onlardan alabilirsin ama alacaksan iyi bir markadan al cildin zarar görmesin
yada renk açıcı peeling alabilirsin
tabi biraz sabırlı olman gerekiyo hemen geçmez

Her gun yapiyim mi yoksa hafta da uc gun muuu..karbonat aldiriyorum simdiiiiiiii...hahahayahayayah

Simdi karbonat siparis verdimmm.denicemmm.ins.gider yaaaaaaaaa.....fazla belli olmuyor...silik bir sekilde..ay sizede durmadansoru sorup duruyorium kusura bakmayin...her gumu yapicamm.

geçirmeyi bimiyorum ama çıkmaması için bi daha, sebamedin yüksek faktörlüleri var iyi oluyo

cremler peelingler yardimci oldu , ama bana en iyisi gelen elmasirkesi:)) ilk baslarda haftada 2 defa temizledikten sonra sürdüm tabi hafif yanma oldu ama ilk saniyeler daha sonrasi soguk suyla yikadim, daha sonraki zamanda ayda 2 defa yapiyorum ,rengleri baya acildi ama göz cevresi icin dikkatli olunmali en ince deri göz cevresi , ilk bir doktora danis istersen, ...... tabi koruyucu cremleri unutmayalim:) kis larda dahil doktorumun tavsiyesi idi.....

Karbonat yoğurt baya aciyor lekeleri.Ben bir ay boyunca da bal limon karisimi sürmüstüm.O da iyi geliyor.

Azonce yuzumu yikadimmm..yuzumde herhangi farkli bir hisyok acima yanmagibi.ama kizariklik oldu.normal mi....ve sizinne kadar sure bu maskeyi yaptiktansonra gectiiii

Azonce yuzumu yikadimmm..yuzumde herhangi farkli bir hisyok acima yanmagibi.ama kizariklik oldu.normal mi....ve sizinne kadar sure bu maskeyi yaptiktansonra gectiiii

Bende hic kizariklik olmadi, ilk denememde cok az durdurdum.
Sonra sonra artirdim, 2-3 defa sonra hemen hemen gitiler.
Düzenli yaptim, 3. günde bir. Zamanla yok oldular, ama
Benimkiler cok hafifti dedigim gibi.

Kantaron yağı kullan kesinlikle yanıklara yaralara kesin çözüm diyebilirim bizzat büyük yara izlerini geçirdiğini gördüm sivilce izlerinede iyi geliyo ama öyle bir haftada değil hergün bıkmadan sür etkisini görüceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…