Benım ıkı gozumun cevresınde ıkısıde aynı leke cıkmıstı...sımdıde hafıf bır serpme yapmıs.noktalar halındeee.......yardım edın nasıl gıder.......saracoglunu ızlemıstım.soyafasulyesı organık olması lazım demıstı..onu kaynatıp hahverengı suyuyla sılın.demıstı...ama organıgı neredn bulabılırım.....
Karbonat yogurt maskesini tavsiye ediyorum, ben cok memnunum.
Burdan birisi yazmisti tarifi.
En önemliside 50 faktör Krem kullaniyirum, yoksa yenileri geliyor.
Peki bukarbonatmaskesini yapinca sonucu ne gittimi lekeler.....ve nasil yapicam.haftada kac defa.....detayli yazarmisiniz.......
Benimkiler gitti canim, cok memnunum.
Ama tabiki lekelerin derinligine bagli bence gidip kalmasi.
Benimkiler hafifti tamamen kayboldu.
Ben ilkbaharda günes kendini göstermeye basladiginda, her 3. ü gün yaüiyorum.
1/2 caykasigi karbonat
1 tatlikasigi yogurt
Karistir yüzüne sür fircayla falan. Ilk denemde 5-10 dakika beklettim, alerjik reaksiyon yaparmi diye.
Yapmadi bende, o yüzden 30-40 dakika falan bekletip yikiyorum.
Ilk denemeyi dikkate al denersen.
Benimkiler gitti canim, cok memnunum.
1/2 caykasigi karbonat
1 tatlikasigi yogurt
Karistir yüzüne sür fircayla falan. Ilk denemde 5-10 dakika beklettim, alerjik reaksiyon yaparmi diye.
Benım ıkı gozumun cevresınde ıkısıde aynı leke cıkmıstı...sımdıde hafıf bır serpme yapmıs.noktalar halındeee.......yardım edın nasıl gıder.......saracoglunu ızlemıstım.soyafasulyesı organık olması lazım demıstı..onu kaynatıp hahverengı suyuyla sılın.demıstı...ama organıgı neredn bulabılırım.....
geçirmeyi bimiyorum ama çıkmaması için bi daha, sebamedin yüksek faktörlüleri var iyi oluyo
Simdi karbonat siparis verdimmm.denicemmm.ins.gider yaaaaaaaaa.....fazla belli olmuyor...silik bir sekilde..ay sizede durmadansoru sorup duruyorium kusura bakmayin...her gumu yapicamm.[/QUOTE
önemli deyil canim, insallah sende memnun kalirsin.
Ama bence Hergün yapma. En azindan iki günde bir yap.
Cilt yapisina Göre kurutup yipratabilir.
Azonce yuzumu yikadimmm..yuzumde herhangi farkli bir hisyok acima yanmagibi.ama kizariklik oldu.normal mi....ve sizinne kadar sure bu maskeyi yaptiktansonra gectiiiiBenimkiler gitti canim, cok memnunum.
1/2 caykasigi karbonat
1 tatlikasigi yogurt
Azonce yuzumu yikadimmm..yuzumde herhangi farkli bir hisyok acima yanmagibi.ama kizariklik oldu.normal mi....ve sizinne kadar sure bu maskeyi yaptiktansonra gectiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?