- 24 Şubat 2017
- 6
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi leylahalatci
-
sırf bunu yazmak için ayrıca üyelik açtım. sanki sadece biz olaya fake demişiz gibi aradan serpilme bizi banlamışsınız. üyeliksiz girip baktım en az benim kadar aynı uslupta yazanlar banlanmamış ne garip.. keşke olayı ve kadının daha önceki konularını inceleseydinizde kadının gerçekten fake olduğunu anlasaydınız. kadın bas bas ben fake im diye sinyal verdi. suçlusu biz olduk. pek güzel olmuş bravo hepinizi kutluyorum
peki benimle aynı uslüpta yazılmasına rağmen onların banlanmaması? neyse ben çıkıyorum dahada girmem. sadece bunları yazmak istemiştim. hoşçakalın.Haklısınız ama emin olamazsınız. %100 emin misiniz fake olduğuna?
Ben kul hakkından çok korkarım. Fake olduğunu tüm hislerim söylese de en fazla fakeseniz hakkımı helal etmem yazabiliyorum. Çünkü değilse onun vebaline girmek istemem.
Kaldı ki fake bile olsa sitenin kuralları çerçevesinde yapılması gereken kibleyip site yönetimine bırakmaktır. Biri yanlış bir şey yaptığında reelde nasıl adalete bırakıyorsak sitede de adaleti sağlayanlar yönetim. Kendimiz sağlamaya çalışınca konu geyiğe dönüyor.
herkesi banlasalar anlarım. ama bizim gibi yazanların bazısı kalmış bizi banlamışlar. uslup tavır aynı olmasına rağmen.
ay 45 sayfayı kim okuyacak şimdi ama çok da merak ettim
özet geçeyim
postacının karısı eşimle ilişkin var diyip evini basmış.
aslında ilişkisi yokmuş. herşey eski karısının başının altından çıkmış.
sağ olun, ben de konu sahibi fake sanmıştımözet geçeyim
postacının karısı eşimle ilişkin var diyip evini basmış.
aslında ilişkisi yokmuş. herşey eski karısının başının altından çıkmış.
Hala konuda 40 tane ziyaretçi var.
Çok sinir bozucu bir durum.
konu sahibi fake mi bilmem ama konusu öyleydi zaten. çünkü daha öncede aynı benzer konu açmış tutarsızlıklar vardı dediklerinde. biz fake dedik diye banlandık evet. bazılarıda dedi onlar banlanmamış konu bu.sağ olun, ben de konu sahibi fake sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?