Nasil badlamaliyim bilmiyorum.yillardir uyeyim bu kulube.birgune birgun,ne kayinpedere bakis surecimde yasadigim zorluklari
nede esimin ailesinin yasattigi sikintilari paylastim sizinle.Ama bugun yeter ya neden olmuyo diyorum
Kayinvalideme 3er siraleyin bakiyoruz
kendisi sizofren hastasi ve bakimi bu hastalik yuzunden oldukca zor.usteluk ciftll tarafli badtonla yuruyor.
Son iki aydir yuruyemiyor.15gundur bende ve bezleniyor.bugun altina huyuk abdestini yapti.enaz 45.50dk yalvardim yikayalim diye,yok kadin bisry yok temizim diyip duruyo.guleryuxle sabirla yikadim kadini
Mevzu esim olacak adama dedimku ...bey artik annene 3er ay bakamayiz zor 1er ay bakalim
kiziyo yok ben yikarim yok sen yikama
kardesim sen nobetli adamsin
temuzlikci tutsam bezer kacar normal bi hasta degilki,ustunu degistirince olduruyo adami
Yani haksizmiyim arjadadlar cokmu zor bu adam neden 10yildir birgun haklusin hanim demiyo ya
Ustelikte evlendigimizde bakmam sadece misafir alirim dedigim galde evlendik
Kayinpeder felcti ve son 3ayi bendeydiku ben 10kg vermistim ve bittim psikolojik fuziksel olarak.
Bu kuz 10gun belimden yattim bel fitigi,ve kanal darlanmasi var evi zor supuruyorum.belim kiriliyo agridan

(((((
Ya bazen yiliyorum bu hayattan
beden ya zormu
Sizin esiniz olsa sizi boyle ezermiydi