Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum

nurellaAaa03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
1
0
1
27
Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim çocuk düşünüyorum ama yapılan testleri sonucu tsh değerim 9.61 çıktı bir ay ilaç kullandım ve sonrasında 5.31 çıktı .doktorum levotiron 50 mg verdi ve düzenli kullanıyorum . Böyle olup hamile kalan var mı acaba

Bende 16 larda basladım ilaça suan 150 mg a kadar çıktım hamileyim 3 aylık yarın 3. Ay kontrolum var degerım yuksekse tekrardan ilaç dozum yukselcek tiroitlerin hamşle kalmayla alakası yok gelişimde buyuk rol oynuyor ama 5.31 den asagı dusmesı lazım gebe kalmak ıcın 2 altı diyor doktorlar 2 altına dustugunde hamıle kalmadım yuksekdı sonradsn ılacım tekrar yuksektı sonrasında yıne dustu hamıle kaldıgım ay 1.7 idi sonra sında hemen 4 e fırladı

Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim çocuk düşünüyorum ama yapılan testleri sonucu tsh değerim 9.61 çıktı bir ay ilaç kullandım ve sonrasında 5.31 çıktı .doktorum levotiron 50 mg verdi ve düzenli kullanıyorum . Böyle olup hamile kalan var mı acaba
Merhaba 1 sene normal bir süre endişelenmeyin benim değerlerim normal olmasına rağmen 1 sene 4 ay uğraştım tabi herkeste süreç farklı işliyor. Tsh hamile kalmak için önemli doktorunuzun uyguladığı tedaviye devam edin iyice değeriniz düştüğünde sonuç alacağınızı düşünüyorum. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌸

Back
X