Arkadaşlar hamile miyim ? Olmak istemiyorum :(

furkanmerve42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
4
1
27
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdik. Boşalma olmadı. Ancak zevk suyundan şüpheleniyoruz. Zevk suyu vajinama bile değmedi. bundan eminiz. Adetim 5 gün gecikti 10 gün sonra eczaneden gebelik testi aldım 1. si tek çizgi çıktı. bir gebelik testi daha yaptım ondada tek çizgi çıktı ama silikti biraz. Sonuçlar negatif olmasına rağmen midem bulanıyor çok yiyemiyorum kilo almış gibi hissediyorum rahimim sertleşmiş gibi hissediyorum karnımı büyümüş gibi hissediyorum .Sizce hamile miyim ? Teşekkürlerimi sunarım değerli yorumlarınız için.

sanmıyorum. biz 4 aydır uğraşıyoruz olmuyor. sen o şekilde nasıl hamile kalacaksın ki? gecikmeler strese dayalı, belirtiler de psikolojik olabilir. yine de emin olmak için kan tahlili yaptır. kesin sonuç alırsın.

not: bu şekilde hamile kalırsan bile ne yiyip içtiğini bana da söyle. ben uğraştığım hala olmuyor.

Çok korkuyorum ya . Kan tahlili yaptırmama gerek yokmuş zaten ikiside negatif çıkmış ne hamileliğinden bahsediyorsun diyolar. Üstelik adet de oldum. üstüne görmüş olsam nokta nokta ve pembemsi gelirdi akıntı diye biliyorum. Ama bildiğin dolu dolu bol karın ağrılı adet oldum. %100 hamile değilimdir değil mi sizce hanfendi ?

yok canım değilsindir. üstüne görme normalden az ve kısa süren adetler için geçerlidir. adet olduysan sorun yok. evde yapılan gebelik testleri her zaman doğru çıkmıyor oyüzden kan tahlili yaptır demiştim ama gerek yok bence. önce de söylediğim gibi strese bağlı gecikme olabiliyor.

Canim bu sekilde hamile kalirsan heralde rekor falan kirarsin :) hamile olman imkansiz yani endise edecek bise yok :) ama madem birsey yasiyorsun dikkatli ol cekirge bir sicrar iki sicrar ucuncude yakalanir misali olma :KK66:

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdik. Boşalma olmadı. Ancak zevk suyundan şüpheleniyoruz. Zevk suyu vajinama bile değmedi. bundan eminiz. Adetim 5 gün gecikti 10 gün sonra eczaneden gebelik testi aldım 1. si tek çizgi çıktı. bir gebelik testi daha yaptım ondada tek çizgi çıktı ama silikti biraz. Sonuçlar negatif olmasına rağmen midem bulanıyor çok yiyemiyorum kilo almış gibi hissediyorum rahimim sertleşmiş gibi hissediyorum karnımı büyümüş gibi hissediyorum .Sizce hamile miyim ? Teşekkürlerimi sunarım değerli yorumlarınız için.
hissettiklerin tamamen psikolojik. bazı idrar testleri yanıltıcı olabiliyor önemli olan ilk 10 dk içinde tek çizgiyse şüphelenmeye gerek yok ki sen adette olmuşsun. kendini daha fazla yorma ya hamileysem diye erkek arkadaşını da sıkarsın kendini de daha çok etkiler normal olan adet düzeninde de gecikmeye sebep olabilirsin o zaman daha da çok strese girersin yapma üzme kendini. ben tamamen normal yollarla kalmaya çalışıyorum da hala tık yok bu kadar kolay değil hamile kalmak malesef :KK61: dediğim gibi üzme kendini sadece bundan sonraki zamanlarda daha dikkatli ol yeter.

hissettiklerin tamamen psikolojik. bazı idrar testleri yanıltıcı olabiliyor önemli olan ilk 10 dk içinde tek çizgiyse şüphelenmeye gerek yok ki sen adette olmuşsun. kendini daha fazla yorma ya hamileysem diye erkek arkadaşını da sıkarsın kendini de daha çok etkiler normal olan adet düzeninde de gecikmeye sebep olabilirsin o zaman daha da çok strese girersin yapma üzme kendini. ben tamamen normal yollarla kalmaya çalışıyorum da hala tık yok bu kadar kolay değil hamile kalmak malesef :KK61: dediğim gibi üzme kendini sadece bundan sonraki zamanlarda daha dikkatli ol yeter.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :) Şimdi artık daha rahatım erkek arkadaşım da baya bi strese girdi de yazdıklarınızı okuttum o da rahatladı artık :) Tekrar teşekkür ederim artık stres yapmıyorum :)

X