Bende içtim cnm seninki ne kadarlık ne kadar ilaç içtin hangi doktora gittin ben Perinatolog'a sordum bu gebeliği sonlandırmayı gerektiricek bi durum değil dedi.Her doğumda %4,%8 risk vardır senden bu ilaçları kullandın diye daha fazla bi risk yoktur dedi.Benim doktorumda ya hep ya hiç kuralı geçerli dedi.Benimde içim pek rahat değil ama bende 4 adet Cıpro 6 tane felende Dolorex içtim.
Başka bu durumda kalmış doğum yapmış biri varmıdır.Birde Avrupa yakasında bildiğiniz çok iyi bi doktor varmıdır acaba teşekkürler.
arkadaşlar hamile olduğumu bilmeden antibiyatoik cipro kullandım tehlike var dedi doktor
hamilelikte tetradox ve cipro kullandığınızı belirtmişsiniz aradan uzun zaman geçmiş inşallah bebeğiniz sağlıklı doğmuştur.
bende 6 haftalık hamileyim ve ilk 15 gününde bilmeden tetradox kullandım doktorlar zarar verebileceğini söyledi ama emin değilim
bilgi verirseniz çok sevinirim.
Hamileliğin 6. Haftasına kadar alınan hiçbir ilaç bebeğe zarar vermiyormus dr.m söylemişti ben de çok ilaç kullanmıştım iki tane çok şükür sağlıklı kızım var için rahat olsun.arkadaşlar bende hamileliğimin farkında olmadan cipro antıbiyotik kulandım.bi sakıncası varmıdır acaba?
doğum yapanlar yorumlarınızı alalım.
Tesekkurler icim rahatladi biraz.Hamileliğin 6. Haftasına kadar alınan hiçbir ilaç bebeğe zarar vermiyormus dr.m söylemişti ben de çok ilaç kullanmıştım iki tane çok şükür sağlıklı kızım var için rahat olsun.
Aradan uzun zaman geçti ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben de 7 buçuk haftalikken cipro içtim au an 37. Haftadayim ama çok kötü günler geçirdim siz kaçıncı haftada kullanmıştiniz ilacı bebeğiniz sağlıklı mı şu an inşallah öyledir.kızlar slm bende hamileliğimin 13. haftasındayım ben acıbademe doç.dr.perinatalog'a gittim Cıpro'yu oda bilmeden kardeşine vermiş kardeşi hamileymiş hiçbişey olmamış çok şükür o biraz içimi rahatlattı yoksa fanaydım cnm sen 27. haftadasın testler nasıl çıktı herşey yolundadır inşallah kontroller nasıl gidiyo doktor ne diyo bide amnio sentez yaptırmayı düşünüyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?