arkadaşlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı ?

ceylanademince

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
407
672
23
44
26.haftamdayım kasık ağısı şikayetiyle doktoruma gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı LÖKASİT 3+ pozitif antibiyotik verdi 6 gün kullandım
ağrılarım geçmişti fakat doktor tekrar idrar testi yaptığında hala LÖKASİT 3+pozitif çıktı bu sefer idrar kültürü istedi ve sonuca göre antibiyotik verecekmiş bu durumla karşılaşan varmı? peki nasıl atlattınız ağrılarım tekrar başladı ve enfeksiyon erken doğum riskini artırıyormuş ilk bebeğimde 32 haftalık olunca korkuyorum erken doğumdan

Seninkini kullandigin1 adet gecirmemistir.Bende 24 . Haftada olmuştu 10 gün boyunca 4 adet monurol Şase içtim ve 3 4 lt şu içtim geçti . Zaten erken doğum riskim vardı bu tip enfeksiyonlar kasilmayi artırdığı için tehlikeli ozaman doktorum 28. Haftaya kadar gelebilirse çok sanslisiniz demişti ve tabiki acilen işi bıraktım 2 hafta yattım. Tam düzeldim gayet iyiyim derken yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 32.haftadayim ve bu seferki ağrı gerçekten çok fena . Hemen tekrar antibiyotik ve suya başladık ama 32. Hafta olunca insan çok tedirgin oluyor . Ama herkez deki genel normale dönme yolu çok çok su ben 4 lt ictigimi bilirim. Zaten wc de idrar renginden bile berrakligi anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…