Bir anda mı desem bile koskoca alanda niye köşe bucak kaçayım sigara dumanında abartı değil mi?Sigarayı bıraktım diyemiyor musunuz anlamadım?
Kaldı ki bunu söylesem bile gebe olduğumdan şüphelenilecek ben bu ihtimalin olmasını bile istemiyorumBahaneye ne gerek var ki? Dümdüz sigarayı bıraktım artık içilen ortamda bulunmakta rahatsız ediyor nefes aldığımı hissettim bırakınca gibi şeyler söyleyeceksin bu kadar
Duman bebeğinizi etkilemez içmedikten sonra. O duman nasıl gidecek bebeğe ya hu?Bir anda mı desem bile koskoca alanda niye köşe bucak kaçayım sigara dumanında abartı değil mi?
Sigara pat diye bırakılır zatenBir anda mı desem bile koskoca alanda niye köşe bucak kaçayım sigara dumanında abartı değil mi?
Pasif içicilik diye bir şey var yaDuman bebeğinizi etkilemez içmedikten sonra. O duman nasıl gidecek bebeğe ya hu?
Ya hu abartmayın :) bebek amniyon sıvısının içinde. Pasif içicilik sizi ancak belki biraz etkiler, bebek ortada yok onu nasıl etlileyebilir bir seferlik bir şey :)) canım çeker derseniz anlarım da daha doğmamış bebeği sizin içmediğiniz sigara nasıl etkilesin Allah aşkına?Pasif içicilik diye bir şey var ya
şehirden biraz uzakta bir evleri var kış bahçesi gibi bir yer var bahçesinde klima açıp orada yemek yeriz sonra da orada otururuz hava sıcak diye kapalı ve içiyorlar sigara çocuk da yokBuluşacağız dediğinize göre dışarda yenilecek bir yemek, kapalı alanda sigara içilmiyor zaten, açık havada da ne dumanaltı olacak ki köşe bucak kaçacak kadar.
İlk bebiş düşük olduktan sonra her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp takıyorsun maalesef…Ya hu abartmayın :) bebek amniyon sıvısının içinde. Pasif içicilik sizi ancak belki biraz etkiler, bebek ortada yok onu nasıl etlileyebilir bir seferlik bir şey :)) canım çeker derseniz anlarım da daha doğmamış bebeği sizin içmediğiniz sigara nasıl etkilesin Allah aşkına?
Yıllarca günde 1 paket içmiş konu sahibi dışardan gelen iki koku dokunmaz bile ciğer alacağını almışYa hu abartmayın :) bebek amniyon sıvısının içinde. Pasif içicilik sizi ancak belki biraz etkiler, bebek ortada yok onu nasıl etlileyebilir bir seferlik bir şey :)) canım çeker derseniz anlarım da daha doğmamış bebeği sizin içmediğiniz sigara nasıl etkilesin Allah aşkına?
O kadar takarsanız olmaz. Her şeyin fazlası zarar. Aşırı pimpirik iyi bir şey değil, biraz rahat olmak daha rahat hamilelik geçirmenizi sağlarİlk bebiş düşük olduktan sonra her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp takıyorsun maalesef…
Hamile olduğunuzu söylemek istemiyorsunuz,köşe bucak kaçmak istemiyorsunuz eee insanlar sigara içmesin diye mi bekliyorsunuz?Bir anda mı desem bile koskoca alanda niye köşe bucak kaçayım sigara dumanında abartı değil mi?
Geçmişe takılmasak mıYıllarca günde 1 paket içmiş konu sahibi dışardan gelen iki koku dokunmaz bile ciğer alacağını almış
Ay hayır ya tabi ki benim uzaklaşmam doğru olan kimseyi rahatsız etmem de sorgulanır haliyle diye danıştımHamile olduğunuzu söylemek istemiyorsunuz,köşe bucak kaçmak istemiyorsunuz eee insanlar sigara içmesin diye mi bekliyorsunuz?
Hamile olduğunuzu söyleseniz bile eşiniz dışında kimsenin sizin yanınızda içmeme gibi bir zorunluluğu yok rahatsız olan siz olduğunuz için sizin uzaklaşmanız gerekir
Arkadaşında dediği gibi yeni bıraktım kokusunu duyup canım çeksin istemiyorum diyebilirsiniz ama kalabalık ve sigara kullanan insan sayısı fazla ise sürekli başka yerde oturmanız da gerekebilir.Ay hayır ya tabi ki benim uzaklaşmam doğru olan kimseyi rahatsız etmem de sorgulanır haliyle diye danıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?