Arkadaşlar hamilelikte sigarayla ilgili?

siz bıraktınız diye insanların sigara içmemelerini beklemek??
hamileliğinizi söyleseniz anlayacağım da sen bıraktın diye ben neden içmeyeceğim
bırakan içilen ortama gelmemeli o zaman

Bazı arkadaşların her şeye muhalefet olup 👎🏻👎🏻 anlaşılsın istemiyorum dememe takılıp kötü yorumları beğenmesine gerçekten sinirlendim çünkü bir şey danışıyorum oturup size sebep sonuç ilşşkisinde kendimce sebeplerimden bahsetmek zorunda değilim kendimce sebebim olmasa bile ilk 3 ay söylemek istemeyen yalan söyleyen birçok insan var onların hayatları onların çocukları söylemek zorunda tabi ki değiller. Size danıştığım şey arkadaşıma danışır gibi ne söylemek belli etmek istemiyorum nasıl uzaklaşabilirimdi

hamileliğinizi söyleseniz anlayacağım da sen bıraktın diye ben neden içmeyeceğim
Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz? İsteyen istediğini içer ben ortamdan uzaklaşmak istiyorum ve hamile olduğumu söylemek ya da belli etmek istemiyorum. Düne kadar sigara içiyordum uzaklaşınca garipseyebilirler nasıl ne diyip uzaklaşabilirim diye sormuşum Allah Allah

Arkadaş ortamı olsa zaten bulunmam ama aile ortamı ve bir aya yakındır görüşmüyoruz

Sigarayı bıraktım kokusunu duyunca canım çekiyor diyip uzak kalabilirsiniz. Gerçekten çevremde sigarayı bırakan insanlar ilk etapta başlamamak için sigara içilen ortamlardan uzak duruyor. Ayrıca bebek dumandan etkilenir, anne karnında olsa da etkilenir. Sizi de çok takdir ettim başlığı görünce hamileliğe rağmen sigara kullanmaya devam ediyorsunuz sandım. Bilinçli bir ebeveyn olduğunuz için bebeğiniz çok şanslı 🙏

Sigarayı bıraktım kokusunu duyunca canım çekiyor diyip uzak kalabilirsiniz. Gerçekten çevremde sigarayı bırakan insanlar ilk etapta başlamamak için sigara içilen ortamlardan uzak duruyor. Ayrıca bebek dumandan etkilenir, anne karnında olsa da etkilenir. Sizi de çok takdir ettim başlığı görünce hamileliğe rağmen sigara kullanmaya devam ediyorsunuz sandım. Bilinçli bir ebeveyn olduğunuz için bebeğiniz çok şanslı 🙏
Teşekkür ederim bayağı içiliyordu duman vardı canım istiyor dedim söndürdüler sağ olsunlar destek oldular ben devam edin lütfen rahatsız olmayın diye uzaklaştım sonrasında sigara içenlerle mesafeli oturdum. Sonuç olarak bebeğimi öğrendim ve sigara içmeyi geç dumanından bile kaçıyorum. İstersem önceden beş paket içmiş olayım bebeğimin karnımda olması gelişiyorken büyük bir kararlılıkla uzak durmam ve bebeğimi uzak tutmam önemli olan 🙏🏻 Kendi sağlığımızı düşünmüyor olabiliriz ama söz konusu bebeğimde bencillik asla yapmam yapamam. İçenleri kınamıyorum ama bu dönemde içmemeye çalışılsa kimse içmese daha iyi olur

Back
X