arkadaşlar hamilemiyiimm ::((

enviyy_34

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
3
0
16
İstanbul
arkadaşlar 23 haziranda evlendim 27 haziranda regli oldum ve sonrasında hiç korunmadık hafif mide bulantım her iki yan boşlugumda agrı ve acıma var dün dr.gittim simir ve kültür testi yaptırdım hamile kalmama hiç bir engel yokmuş ama bende fazla bir belirti yok gögüslerimde acıma gibi sık idrara çıkma gibi bi durum yok sanki her şey normal sizce hamilemiyimdir lütfeeenn yardım reglime 8 gün vaaaarr nasıl beklicem çook anne olmak istiyorum ::((

ayol bu ne acele:1:inşallah hakkında hayırlısı olur canım..ama adetine daha çok varmış azıcık daha dişini sık.eczaneden erken gebelik testlerinden alabilirsin belki idrardan çıkar..

adeti beklemek çok daha sağlıklı bence. sağlıklı olmayan gebelikler adetle birlikte vücuttan atılabiliyor. bunun farkına varmıyoruz bile. ama bu şekilde yapılan erken tetler psikolojik açıdan anneyi oldukça zorlayabilir. allah hayırlısını nasip etsin inşallah

:1: :1: :1: acelenn nee hayatım :1: :1: hadi ilk aydan istiosun adet gününü bekle bari :) ama yeni evli olduğun için hormonal değişikliklerle birlikte adet gününde sapma olabilir aldatmasın sakın seni.. beklediğin gün gelmezse bi gün sonra kanda baktır :34:

canim anne olmak mukemmel bir sey ama
evliligi tam oturtmadan .. birbirine alismadan .. o en guzel gunlerin tadini cikartmadan hamile kalmak gercekten kotu bi durum
suan illaki hamilelik istiyorsun ama bir kac ay esinle basbasa kalsan gezsen tozsan bana hak vericeksin .. llah gonlune gore versin 8 gun cok erken ..
adet gununu beklemelisin ..

bu ne acele :34: bi süre evliliğin tadını çıkarsan daha ii değil mi
çocuk çok büyük sorumluluk

Allah gönlüne göre versin ama bencede bikaç ay evliliğinin tadını çıkar hamileliğin ilk 3-4 ayı kabus gibi gecenler var mesala ben günde 7 defa çıkarıyodum sadece yatıyodum
şahsen ilk evlendiğim yıl çocuğum olmdığı için şanslıyım balayıımı ilk yılımı dolu dolu eşimle yaşadım...

bende öyle düşünüyorum çocuk zaten olur hem yeni evlenmişsin canım. zaten evliliğinin ilerki zamanlarnda cocuk vs sorumluluğunu alıcaksn smdi tadını cıkarmaya bak derim. hayırlısı her şeyin hepimiz için

İstiyorsan sağlıkla gelsin ama çok acele etmişsin.
Bir de sanki bir yıldır iki yıldır deniyor gibi adet tarihin bile yaklaşmadan belirti hissetmeler filan biraz garip. Yani seni çok yıpratır daha ilk aydan böyle beklemeler.
Bebek dediğin hemen olacak diye birşey yok. 30 yaşından gençsen 1 yıl deneme süresi veriyor doktorlar.
Ama bak bu aşırı hamile kalma isteği birebir hamile kalmanın önündeki engeldir.
Biraz sakinleş, biraz evililiğinin tadını çıkar. Daha cinsel hayata yeni başladın, biraz keyfini sür. Daha bir aydır cinsellik yaşıyorsun ve hemen hamile kalırsan hamilelikti, doğumdu, emzirmeydi derken tam olarak eski haline dönmesi 2 yıl alacak.

Son düzenleme:
arkadaşlar 23 haziranda evlendim 27 haziranda regli oldum ve sonrasında hiç korunmadık hafif mide bulantım her iki yan boşlugumda agrı ve acıma var dün dr.gittim simir ve kültür testi yaptırdım hamile kalmama hiç bir engel yokmuş ama bende fazla bir belirti yok gögüslerimde acıma gibi sık idrara çıkma gibi bi durum yok sanki her şey normal sizce hamilemiyimdir lütfeeenn yardım reglime 8 gün vaaaarr nasıl beklicem çook anne olmak istiyorum ::((

merhaba;
sana yazan bütün arkadaşlara katılıyorum.belki bu sözler seni üzecek ama şunu unutmaki eşini evlenmeden önce ister 1 gün tanı ister 10 yıl.hiç farketmez.evlendikten sonra değişiyorlar.bu değişim iyi yada bazen allah korusun kötü oluyor.benimde sana nacizane tavsiyem acele etme.elbette hamile isen aldır diyemeyiz ama değilsende herseyi akışına bırak hayatın tadını çıkarın önce birbirinizi tanıyın ....

Canım her şeyin hayırlısı olsun ama gebelik belirtileri için biraz erken gibi. Adetinin gecikmesini beklersen senin için daha iyi olur. hem hayal kırıklığına da uğramazsın.

Merhaba arkadaşlar.3 senelik evliyim.Ben de gebelikle ilgili sizlere danışmak istiyorum.Şöyle diyeyim.5 temmuzda adet gördüm.Adetimin son günü eşimle birlikte olduk.Bu bebek için ilk denememiz oluyor bu arada.Sonra yumurta olayını hesapladık ve bu ayın 17 sinde gün aşırı olmak üzere denemelere başladık.Önümüzdeki çarşambaya kadar da bu şekilde gidecek.Size sorum şu:bu süreçte herhangi bir belirti yaşayan oldu mu aranızda?Biliyorum çok erken olduğunu ama fizyolojik anlamda değişiklikler hissediyorum vücudumda.Acaba gebelik söz konusu olabilir mi? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.3 senelik evliyim.Ben de gebelikle ilgili sizlere danışmak istiyorum.Şöyle diyeyim.5 temmuzda adet gördüm.Adetimin son günü eşimle birlikte olduk.Bu bebek için ilk denememiz oluyor bu arada.Sonra yumurta olayını hesapladık ve bu ayın 17 sinde gün aşırı olmak üzere denemelere başladık.Önümüzdeki çarşambaya kadar da bu şekilde gidecek.Size sorum şu:bu süreçte herhangi bir belirti yaşayan oldu mu aranızda?Biliyorum çok erken olduğunu ama fizyolojik anlamda değişiklikler hissediyorum vücudumda.Acaba gebelik söz konusu olabilir mi? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

aynı gün adet olmuşuz. bende temmuz 5 te son adetimi gördüm. 24 günde bir adet oluyorum. pazar günü adet olmam lazım. çok merak ediyorum.

Back
X