Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar hamilemiyimmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gün kala böyle net çıkmaz gibi geldi birde albi testi buda burda okuduğum kadar yanılıyomuş bu test ümdinizi kırmak istemem kan testiyle net olur
Evet var canm hayırlı olsun darısı bize inşallah kanntesti ver hemenn pazartesi günü

İkinci yaptığınız testin daha koyu olması beklenir normalde. Albi’de pek güvenilir bi marka değil. Bi kan verin isterseniz netleşsin. Erken yumurtlamış olabilirsiniz belli olmaz

Biraz daha geçsin sonra yapmayı düşünüyorum bide istediğim gibi doktora gidemiyorun malum kaynanamla altli üstlü olduğumuz için herseye karışıyor
İşim var de yeter cnm açıklama yapmak zorunda değilsin ki ben böyle kaynanalari anlamıyorum gerçekten ya insaninnbiraz özel hayatı olmalı. Neyse cnmmins vardır haberdar edersin bizi Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah

Aynen öyle ama işte öğrenince haber veririm canim

İkinci yaptığınız testin daha koyu olması beklenir normalde. Albi’de pek güvenilir bi marka değil. Bi kan verin isterseniz netleşsin. Erken yumurtlamış olabilirsiniz belli olmaz
Pazartesi başka bi markayla yapıcam Eger çizgi olursa yine kan vercem. Bide belim de agriyo kasığim falan bacaklarim yaniyo gece yorgani ustumden atıyorum bunlar belirti olabilir mi canım bi fikrin var mı

Pazartesi başka bi markayla yapıcam Eger çizgi olursa yine kan vercem. Bide belim de agriyo kasığim falan bacaklarim yaniyo gece yorgani ustumden atıyorum bunlar belirti olabilir mi canım bi fikrin var mı
Kaşık ve bel ağrısı hamilelik belirtisi. Bacaklarda yanma da genelde yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmesinden oluyor bende her ay olur

Kaşık ve bel ağrısı hamilelik belirtisi. Bacaklarda yanma da genelde yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmesinden oluyor bende her ay olur
birde grip falan değilim ama burnum geceleri tİnanıyo bunun hakkında bilginiz var mı

İlişkiden 21 gün sonra testlerde çıkabilirmiş siz sabah ilk idrarınızla test yapın daha net sonuç alırsınız bende ateş basmasıyla yapmıştım testi edeyim gecikmişti öyle anladım

İlişkiden 21 gün sonra testlerde çıkabilirmiş siz sabah ilk idrarınızla test yapın daha net sonuç alırsınız bende ateş basmasıyla yapmıştım testi edeyim gecikmişti öyle anladım
Pazartesi yapcam inşallah kuruntu yapmiyorum

birde grip falan değilim ama burnum geceleri tİnanıyo bunun hakkında bilginiz var mı
Evet yükselen progesteron neden oluyor ona. O da bi hamilelik belirtisi. Ben 9 ay çektim onu. Ama herkeste böyle bariz olmaz. Doktora söylediğimde yapacak bişey yok doğuma kadar sabredeceksin demişti

Evet yükselen progesteron neden oluyor ona. O da bi hamilelik belirtisi. Ben 9 ay çektim onu. Ama herkeste böyle bariz olmaz. Doktora söylediğimde yapacak bişey yok doğuma kadar sabredeceksin demişti
Sağolun cevap verdiğiniz için teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…