Arkadaşlar hamileyim ve endişeliyim bir bakar mısınız?

Pumpkin reis suyun azalması durumunda illa ki dr gel diyorsa gitmelisin aksatma
Gittigin drun sekreterini ara bilgi al pandemi hastanesi degilse korunmak icin gereken onlemi al git...doğumdan sonra da korkma bi oda ayarlarsın o oda bebisle senin odan olur hastaneden döndükten sonra orada kendini karantinaya almış olursun.

Benim ablam 2 hafta önce doğum yaptı
aniden gece suyu ve nişanı gelmişti apartopar hastaneye gitti o an maske bile takamamış telaştan...çok şükür çok kısa bi sürede doğum yaptı ziyaretçi kabul etmedikleri için hastaneye gidemedik ertesi gün 1 gün olmadan taburcu ettiler bizde eve gidip gördük. Ablamda son zamanlar 2 günde bir kontrole giderdi mecbur yani hamileysen gitmek zorundasın son zamanlar bebeği takip etmeleri çok önemli. Korkma Allah'a sığın duanı et tedbirini al ve git bazı maskelerin koruyuculuk oranı daha yüksekmiş onlardan takabilirsin. Bu kadar stres yaparsan bebeğinde etkilenir unutma sağlıkla doğurursun inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah hem babanız hem bebeğiniz hemde siz sağ salim geçirirsiniz bu süreci :kahve:

cok haklisiniz. babanizin bu surede baska birinde kalma imkani yok mu?

benimkinin de suyu az dediler dediler valla 40 haftalik 3800 doğdu
Hahaha Allah bağışlasın ya ne güzel ama benimkinde gelişim geriliği var.. Söyledim ama annem kalmaz o kimsede dedi

Benim ablam 2 hafta önce doğum yaptı
aniden gece suyu ve nişanı gelmişti apartopar hastaneye gitti o an maske bile takamamış telaştan...çok şükür çok kısa bi sürede doğum yaptı ziyaretçi kabul etmedikleri için hastaneye gidemedik ertesi gün 1 gün olmadan taburcu ettiler bizde eve gidip gördük. Ablamda son zamanlar 2 günde bir kontrole giderdi mecbur yani hamileysen gitmek zorundasın son zamanlar bebeği takip etmeleri çok önemli. Korkma Allah'a sığın duanı et tedbirini al ve git bazı maskelerin koruyuculuk oranı daha yüksekmiş onlardan takabilirsin. Bu kadar stres yaparsan bebeğinde etkilenir unutma sağlıkla doğurursun inşallah
Rabbim yardımcımız olsun pazartesi günü gideceğim

Durumunuz gercekten karmaşık ama doktora gitmek zorundasınız ve bence de bi şekilde özel de dogum yapın ve ne kadar dogru bilmiyorum doktorlar sezeryanla alalım bebegi sende hemen eve git ne olacağı belli olmaz diyormuş su durumda doğumu yaklasanlara koronadan ötürü.
Yani planlı dogum yapsanız sizin icin daha iyi ve evde babayla ayrı odalarda oturun ..gidebilceginiz baska yer yokmu? Ev olarak..
Hayır diğer evlerde herkes çalışıyor daha riskli anneannem ve dedem var onlarda korkudan eve almaz =)

Evet ama ben esimden ayriyim babam daha yeni kizima 12 bin liraya oda aldi. Kizimin ameliyatı var profsre goturuyoruz sadece muanesi 600 lira ameliyati siz düşünün. Bosanma asamasindayim suan yeniden avukat tutacagim eski avukatim bosanma davasi 13 bin lira ben çalışmıyorum suan ve heraeyi babam karşılıyor bide ozelde dogurayim nasil diyeyim diyemiyorum.. éş konusuna hic girmeyin o daha bebeği bile arayip sormuyor .

E oda çok mu gerekliydi bi de 12bin lira? Ben yatak odası almadım o paraya. Bir yatak dolap alsaydınız 2 bine de doğuma para bıraksaydınız. Ne saçma hesaplar.

Bebeği de baba merak etmiyor diyorsunuz da siz de etmiyorsunuz ki. Ölse, engelli doğsa ne yapacaksınız mesela?

Boşanmanız normal geldi bana kusura bakmayın da. Mantıktan uzak bir insansınız.

E oda çok mu gerekliydi bi de 12bin lira? Ben yatak odası almadım o paraya. Bir yatak dolap alsaydınız 2 bine de doğuma para bıraksaydınız. Ne saçma hesaplar.

Bebeği de baba merak etmiyor diyorsunuz da siz de etmiyorsunuz ki. Ölse, engelli doğsa ne yapacaksınız mesela?

Boşanmanız normal geldi bana kusura bakmayın da. Mantıktan uzak bir insansınız.
Hanfendi siz laftan anlamıyor musunuz iyi okuyun, o odayı babam kızıma hediye ettiğinde eşimle problemim yoktu doğumuda eşim yaptıracaktı korona virüsten yoktu. Bunlar hesapta olmayan şeylerdi. Adam terk etti gitti zorla yakasına yapışıp bebeği umursamayan adama zorla umursatamam ben değil mi? Korona virüs çıktı ben nerden bileyim virüs çıkacak? Bebeğimi önemsiyorum takipte ediyorum hareketlerini gitmekte istiyorum ama ben çalışmıyorum bunca şey yapan babama para verde bide özele gideyim diyemiyorum kim olsa diyemez adam zaten hasta mecburi işten de ayrıldı çalışmıyor Allaha şükür durumu iyi ama herkesin kendine göre bir hesabı var zaten bşze senelerdir bakıyor nasıl isteyebilirim daha ben. Babamı da düşünmek zorundayım eve virüs getirsem babam ölse ne olacak?

ay konuyu okurken resmen ben dogurdum burda yasadıgınız sıkıntıyı resmen ben hıssettım burda
cok zor allahım kolaylık versın ne dıyecegımı bılemedım :(

Hanfendi siz laftan anlamıyor musunuz iyi okuyun, o odayı babam kızıma hediye ettiğinde eşimle problemim yoktu doğumuda eşim yaptıracaktı korona virüsten yoktu. Bunlar hesapta olmayan şeylerdi. Adam terk etti gitti zorla yakasına yapışıp bebeği umursamayan adama zorla umursatamam ben değil mi? Korona virüs çıktı ben nerden bileyim virüs çıkacak? Bebeğimi önemsiyorum takipte ediyorum hareketlerini gitmekte istiyorum ama ben çalışmıyorum bunca şey yapan babama para verde bide özele gideyim diyemiyorum kim olsa diyemez adam zaten hasta mecburi işten de ayrıldı çalışmıyor Allaha şükür durumu iyi ama herkesin kendine göre bir hesabı var zaten bşze senelerdir bakıyor nasıl isteyebilirim daha ben. Babamı da düşünmek zorundayım eve virüs getirsem babam ölse ne olacak?

Düzgün konuşun. Konuda öyle bir şey yazmamışsınız. Ayrıca ben de pekala hastaneye gittim, dışarı çıktım ama kendini korumayı biliyorsan bulaşmaz. Maske, eldiven, mesafe, eve dönünce duş, kıyafetleri makineye atacaksın. Riskli bir gebelik varken nasıl gitmeyip evde bekliyorsunuz hayret. Hastanede kalmanız gerekirken de çıkmışsınız. Bana yeterince umursamıyorsunuz izlenimi verdi hareketleriniz. Bir şey olursa bunun vebalini önce bebeğinize alacaksınız. Babanızla evin içinde de mesafeli durabilirsiniz.

Adam babaysa da evet para vermek zorunda. Doğumu karşıla demeniz gerekir.

ay konuyu okurken resmen ben dogurdum burda yasadıgınız sıkıntıyı resmen ben hıssettım burda
cok zor allahım kolaylık versın ne dıyecegımı bılemedım :KK43:
Ya geceleri uyuyamıyorum artık sürekli hareket falan takip ediyorum. Bu corona çok sıkıntılı doğunca bebeğime geçse diyorum bebeklerin bağışıklık sistemi 3 aydan başlıyor ya kızıma birşey olsa diyorum ya eve getirsem babama birşey olsa diyorum sıyırıcam

Düzgün konuşun. Konuda öyle bir şey yazmamışsınız. Ayrıca ben de pekala hastaneye gittim, dışarı çıktım ama kendini korumayı biliyorsan bulaşmaz. Maske, eldiven, mesafe, eve dönünce duş, kıyafetleri makineye atacaksın. Riskli bir gebelik varken nasıl gitmeyip evde bekliyorsunuz hayret. Hastanede kalmanız gerekirken de çıkmışsınız. Bana yeterince umursamıyorsunuz izlenimi verdi hareketleriniz. Bir şey olursa bunun vebalini önce bebeğinize alacaksınız. Babanızla evin içinde de mesafeli durabilirsiniz.

Adam babaysa da evet para vermek zorunda. Doğumu karşıla demeniz gerekir.
Adamın umrunda olsa riskli hamileliğim olduğunu biliyor arar sorar değilmi adam daha bebeği bile sormuyor para mı verecek Allah aşkına ya gerçekten insanlar yaşamadıkları şeyleri anlamıyor ben çokmu memnunum şu durumdan siz benim yaşadığım stresi biliyomusun uz.

cocuga12 bın oda takımı mı
tovbe tovbee
babanızın ıcınden gelse de o kadar yuksek meblag cocuk odası takımı neyse hakkınızda hayırlısı

Adamın umrunda olsa riskli hamileliğim olduğunu biliyor arar sorar değilmi adam daha bebeği bile sormuyor para mı verecek Allah aşkına ya gerçekten insanlar yaşamadıkları şeyleri anlamıyor ben çokmu memnunum şu durumdan siz benim yaşadığım stresi biliyomusun uz.

O çocuk doğunca yakanıza yapışacak vermeniz için. Bunun aynısı kardeşimde başımıza geldi. Siz bilirsiniz. Bir de erkekse iyice zorlar almaya eminim. Çünkü babalık vasfı bazı insanlar için böyle. Yine de ben arar zorlardım para vermesi için. Aile, arkadaş kim varsa rezil ederdim sahip çıkmıyor diye. Aman o aramıyor sormuyor demezdim.

Arkadaşlar 9.ayıma girdim Bebeğimde gelişim geriliği ve suyunda azalma var. Hastanede yatıyordum kızıma dayanamadığım için imza atıp çıkmıştım 3-4 hafta oluyor her neyse doktor iki günde bir geleceksin demişti düzenlide gidiyordum. Fakat babam böbrek hastası kronik hasta korona malum kronik hastalar kurtulamıuor hastaneye gidip ona bulaştırırım diye 2 haftadır gidemiyorum kontrole.. Bebeğime aniden bişey olacak diyede korkuyorum hareketleri iyi takip ediyorum ama ne yapıcam bilmiyorum babam benim herşeyim ona birşey olsa naparım bilemiyorum, Bebeğimde benim herşeyim ama doğum yaklaştı bekle diyorum.. Ee doğum da da bulaşabilir hem bebeğim hem babam için endişeleniyorum ne yapıcam Allah aşkına
Kontrollerinizi aksatmamanız gerekli!!! 9. Aya girmişsiniz 2 haftadır gitmemek nedir hele riskli de durumunuz varmış. Tedbirlerinizi alırsınız maske eldiven eve gelince de hiç bir yere değmeden banyoya, kıyafetler yıkamaya.. sağlık çalışanları nasıl yapıyorsa eve gelince öyle yaparsınız kontrol günlerinizde

cocuga12 bın oda takımı mı
tovbe tovbee
bu kadar sıkıntılar ıcındeyken babanızın ıcınden gelse de o kadar yuksek meblag cocuk odası takımı neyse hakkınızda hayırlısı

Odayı boşanmadan önce almış adam. He bana göre yine saçma. 3 kuruş kenara at da birikim yap işte elinde para varken. İlla savurup, lüks yaşayacaklar ama sonrası yok. Sonrası fakirlik.

Kontrollerinizi aksatmamanız gerekli!!! 9. Aya girmişsiniz 2 haftadır gitmemek nedir hele riskli de durumunuz varmış. Tedbirlerinizi alırsınız maske eldiven eve gelince de hiç bir yere değmeden banyoya, kıyafetler yıkamaya.. sağlık çalışanları nasıl yapıyorsa eve gelince öyle yaparsınız kontrol günlerinizde
Valla artık öyle yapacağım pazartesi günü gideceğim hayırlısı olsun

Odayı boşanmadan önce almış adam. He bana göre yine saçma. 3 kuruş kenara at da birikim yap işte elinde para varken. İlla savurup, lüks yaşayacaklar ama sonrası yok. Sonrası fakirlik.
bende farkettım sonra duzenledım mesajımı ama dedıgınız gıbı yıne de sacma
bosanma olmasa da baska seyler olur hele kı cocuk varken ekstra temkınlı olmak lazımdı

Back
X