Arkadaşlar hamileyim ve endişeliyim bir bakar mısınız?

O çocuk doğunca yakanıza yapışacak vermeniz için. Bunun aynısı kardeşimde başımıza geldi. Siz bilirsiniz. Bir de erkekse iyice zorlar almaya eminim. Çünkü babalık vasfı bazı insanlar için böyle. Yine de ben arar zorlardım para vermesi için. Aile, arkadaş kim varsa rezil ederdim sahip çıkmıyor diye. Aman o aramıyor sormuyor demezdim.
Yapabilir alamaz =) istediği kadar upraşabilir anneden bir çocuğu almak kolay değil

O çocuk doğunca yakanıza yapışacak vermeniz için. Bunun aynısı kardeşimde başımıza geldi. Siz bilirsiniz. Bir de erkekse iyice zorlar almaya eminim. Çünkü babalık vasfı bazı insanlar için böyle. Yine de ben arar zorlardım para vermesi için. Aile, arkadaş kim varsa rezil ederdim sahip çıkmıyor diye. Aman o aramıyor sormuyor demezdim.
anneden cocugu almak oyle kolay degıl devlet kolay kolay babaya vermez cocugu

Arkadaşlar 9.ayıma girdim Bebeğimde gelişim geriliği ve suyunda azalma var. Hastanede yatıyordum kızıma dayanamadığım için imza atıp çıkmıştım 3-4 hafta oluyor her neyse doktor iki günde bir geleceksin demişti düzenlide gidiyordum. Fakat babam böbrek hastası kronik hasta korona malum kronik hastalar kurtulamıuor hastaneye gidip ona bulaştırırım diye 2 haftadır gidemiyorum kontrole.. Bebeğime aniden bişey olacak diyede korkuyorum hareketleri iyi takip ediyorum ama ne yapıcam bilmiyorum babam benim herşeyim ona birşey olsa naparım bilemiyorum, Bebeğimde benim herşeyim ama doğum yaklaştı bekle diyorum.. Ee doğum da da bulaşabilir hem bebeğim hem babam için endişeleniyorum ne yapıcam Allah aşkına
Bende boyle komu acmistim canim yengemin bebegi gerileme vardi suyu azdı ama dogum yapti bebegi simdi 4 aylik korkma dikkat et ama surekli git hastaneye bu ay ama rabbim yardimcin olsun virus zikimi cikti bide :( korkma baban da gelmesin hastaneye zaten simdi dogum sonrasi anneye ve bebege virus testi yapip oyle taburvu ediyolar yanina kimseyi almıyorlar

Bende boyle komu acmistim canim yengemin bebegi gerileme vardi suyu azdı ama dogum yapti bebegi simdi 4 aylik korkma dikkat et ama surekli git hastaneye bu ay ama rabbim yardimcin olsun virus zikimi cikti bide :KK43: korkma baban da gelmesin hastaneye zaten simdi dogum sonrasi anneye ve bebege virus testi yapip oyle taburvu ediyolar yanina kimseyi almıyorlar
Gidicem bakalım inş hayırlısı ile doğururda sorunsuz evime gelirim

Cocugun velayeti 8 yasina kadar annede o konuda uzulmesin konu sahibi bide hamile bnce boyle urkutucu yorumlari dogru bulmuyorum hamis bir anneye 😊

Boşanma davası açtıysanız tedbir nafakasına başvurabilirsiniz. İlinizin barosunu arayıp bir sorun.
Hayır daha açmadım coronadan dolayı acil durumlar hariç dava alınmıyor öyle bir nafakayada başvurmam.. Velayet davası açılacak sonuçta herşey lehine oluyor.

Cocugun velayeti 8 yasina kadar annede o konuda uzulmesin konu sahibi bide hamile bnce boyle urkutucu yorumlari dogru bulmuyorum hamis bir anneye 😊

Mahkeme yoluyla alamıyor ama benim eniştem kaçırırım bile demişti pislik bir insandı. Korksun diye demiyorum ki yarın başına gelebilme ihtimali var. Akıllı davranmalı şu saatten sonra.

Yani bana değil de bizde mesela yeğenime hediye alanlara çeyrek alın dedik bütçeyi aşanlara ya da elden para aldık sadece. Baba oda yerine kızıma hesap açtım eğitimi için biriktiricem deseydiniz ayıp da olmazdı ki.
Benim eşim gemide çalışıyordu şehir dışında ayda bir kere geliyordu ondan öncesinde kv yaşıyordum problem yaşadığımız için ailemin yanına döndüm kendi evim yoktu. Eşimde ayda bir görmeye geliyordu bizi babam bu yüzden daha büyük bşr eve tuttu malum oda gerekiyordu.. O yüzden kızıma oda aldı ev tutunca götürürsün üz dedi.. Yatağı da çift kişilik aldık bu şekilde bir düzen kurmam gerekiyordu. Salonda bebek olacak kızım var eşim geliyor nereye kadar yatabilirim? Adam düşündü jest yaptı bizim içinde iyi oldu herşey planladığımız gibi olmuyor hayatta. Eşimde ailesiyle barışınca gitti zaten.. Corona çıktı daha sonrada kimse istemez böyle birşeyi ben ne yapayım

Mahkeme yoluyla alamıyor ama benim eniştem kaçırırım bile demişti pislik bir insandı. Korksun diye demiyorum ki yarın başına gelebilme ihtimali var. Akıllı davranmalı şu saatten sonra.
Adamliklari cocuk olunca tutuyo zaten oda zor geliyo yapsmiyolar zor geliyo adamlık :işsiz:

Kaçırsın daha iyi ömür boyu kaybeder velayeti nereye kdr kaçıracak bulunduktan sonra bir daha göremez. Velayet davası geçti başımdan kızım 3 aylıkken aldılar benden dava açıp geri aldım =)

Valla babama söyledim git dedi hazırlanıyorum şimdi taksiyle gider gelirim uzak dururum insanlardan ne yapayım bakalım ne diyecekler

Herhalde odadan onemli oda alindiginda corona yokru esimlede ayri değildim herseu birden bire oldu yani bende simdi diyemuyorum ozele gidwyim diye zaten bize babam bakiyor ..suan calismiyorda cikti isten yollamiyoruz corona vr diye
Hangi şehirdesiniz?

Kaçırsın daha iyi ömür boyu kaybeder velayeti nereye kdr kaçıracak bulunduktan sonra bir daha göremez. Velayet davası geçti başımdan kızım 3 aylıkken aldılar benden dava açıp geri aldım =)

Öyle tabii ama insanlar pislik işte yapmaya çalışıyorlar maalesef. Bizimki kaçıracak korkusuyla barıştı adamla ama 6 7 ay önce kendi öldü. Mafyatik biriydi zaten kurtulduk. Canım seni üzüp kırmak için demiyorum ama sinirlendim aklıma kendi kardeşim geldi. Hastaneye gitmiyorsun sana da bebeğe de bir şey olabilir. Tabi ne yaşıyorsun sen bilirsin ama insan o durumda sağlıklı da düşünemiyor. Gitmek zorundasın hastaneye. O adam mecbur çocuklarına bakmaya. Boşanmak babalıktan soyutlamıyor. İnşallah hayırlısıyla yaparsın doğumu. Hastaneye gidince de dediklerimi yap. Babanla görüşme gerekirse ayrı odada dur. Tuvaleti banyoyu kullanınca güzelce yıkayın. Allah korusun. Dua et.

Benim eşim gemide çalışıyordu şehir dışında ayda bir kere geliyordu ondan öncesinde kv yaşıyordum problem yaşadığımız için ailemin yanına döndüm kendi evim yoktu. Eşimde ayda bir görmeye geliyordu bizi babam bu yüzden daha büyük bşr eve tuttu malum oda gerekiyordu.. O yüzden kızıma oda aldı ev tutunca götürürsün üz dedi.. Yatağı da çift kişilik aldık bu şekilde bir düzen kurmam gerekiyordu. Salonda bebek olacak kızım var eşim geliyor nereye kadar yatabilirim? Adam düşündü jest yaptı bizim içinde iyi oldu herşey planladığımız gibi olmuyor hayatta. Eşimde ailesiyle barışınca gitti zaten.. Corona çıktı daha sonrada kimse istemez böyle birşeyi ben ne yapayım

Adamın size sahip çıkmayacağı o zamandan belliymiş işte. Adam olsa kendi derdi zaten bu benim karım bunlar benim çocuğum şartları ben düzeltmeliyim diye. İşine gelmiş sağda solda sizi yatırmak kaldırmak.

sizin dr a gitmeniz gerekiyor her turlu
kar zarar hesabi yapmak sizin isiniz degil bu durumda dr yapar bu hesabi.
suan hem kendinizi hem bebeginizi hemde evdeki kizinizi riske atiyorsunuz

sizin dr a gitmeniz gerekiyor her turlu
kar zarar hesabi yapmak sizin isiniz degil bu durumda dr yapar bu hesabi.
suan hem kendinizi hem bebeginizi hemde evdeki kizinizi riske atiyorsunuz
Hazırlanıyorum şimdi taksi bekliyorum gideceğim yapacak birşey yok hayırlısı olsun

Back
X