Arkadaslar hamileyim

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. :)

Çok sevindim Vatana Millete annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah hayırlısıyla doğup büyür inşallah

tebrik ederim sizi masallah

Cok tesekkur ederim canlarimmmmmmAllah herkese nasip etsin insallah Allah kimsenin evini besiksiz birakmasinVatana millete hayirli bir evlat olur insallahhh

Canim benden leke geldi Ben hastalaniyorum sandim.pet kullandim 1 gun bisey Yok 2 gun bisey Yok dedim acabami test aldim pozitif cikti doktora gidemedim daha.
Adet sancin oldu mu peki canım? Ben de bu ay bekliyorum ama adet gunum yaklaştı ve adet sancim da var. Yine de bekliyorum umutla. Sanci olması adet olacağım anlamına mi geliyor ?

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Ne kadar zaman sonra geldi yavrun??

Adet sancin oldu mu peki canım? Ben de bu ay bekliyorum ama adet gunum yaklaştı ve adet sancim da var. Yine de bekliyorum umutla. Sanci olması adet olacağım anlamına mi geliyor ?
Gelmiyor. Ben de adet olacakmıs gibi sancılandım ve adet sancısı sandığım için gebeliğe ihtimal vermemiştir. 6,5 haftalıktı öğrendiğimde bu yüzden

Canim benden leke geldi Ben hastalaniyorum sandim.pet kullandim 1 gun bisey Yok 2 gun bisey Yok dedim acabami test aldim pozitif cikti doktora gidemedim daha.

Bende bugün test yaptm çift çizgi çıktı hala şoktayım akşam iş çıkışı doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…