Arkadaşlar hata bende mi, onda mı?

Ya kızlar hakikaten merak ediyorum.. biraz örnek versenize, ne yazıyorsunuz mesela bu mesajlarda?
Atıyorum, nasılsın canım, iyi misin diye mesaj geldi, siz de iyiym aşkım sen nasılsın yazdınız, sonra o da iyiyim dedi... eee... sonra? Vallahi de alay etmek amaçlı sormuyorum bu arada, cidden merak ediyorum.

Ben sana söyleyeyim MonaPisa Ablacığım,

Muhtemelen er kişi napıyorsun nasılsın faslını geçtikten sonra cevap atmıyor garibim haliyle, hatun kişi faaliyetlerine şöyle devam ediyor;

Hatun kişi: Orda mısın?? (Bu soruya da çok tavımdır hee, orda mısın? he burdayım nolcek)

Er kişi: Evet hayatım (Garibim farkında değil başına geleceklerinin)

Hatun kişi: Hııı, cevap yazmadın da ondan merak ettim napıyorsun diye!

Er kişi: ışteyim, çalışıyorum demiştim ya bitanem. (Safım benim hala iyi niyetli...)

Hatun kişi: Onu anladım canım, çalışıyosun tamam da beni düşünmüyor musun yani??

Er kişi (ıçinden): Hasbinallah... (Mesajda) Düşünüyorum tabii ki bebeğim benim

Hatun kişi: O zaman neden mesaj atmıyosun bana he?

Er kişi: Eee müsait olamıyorum işte müşteriler falan geliyor sevgilim (Burada artık dişlerini sıkıyor, yüzünde çattık la bakışı?!)

Hatun kişi: Hmm anladım sen zaten hep müşterilerinle ilgilen, ilerde de onlarla evlenirsin, Hıh!

Er kişi (ıçinden): Oha! Yok artık nereden nereye geldik (Mesajda) Saçmalıyosun bitanem, lütfen anlamaya çalış beni.

Hatun kişi: Tabii tabii hep ben anlayışlı olucam zaten, sen bir kere bile anlayışlı olma bana, hep böylesin iştee, hep böyle yapıyorsuuunn, zaten 3 hafta 2 gün 5.5 saat önce de aynısını yapmıştın bana, Allah'ım ben bunları hakedecek naaptım, ühüüü ühhüüü

* Eveet bu haftalık seyirlik tiyatromuzun sonuna geldik, işte böyle MonaPisa... Muhtemelen bu gibi sebeplerden oluyordur, bu değilse bile buna yakındır. Ben nereden mi biliyorum? Kendimden! 5 yıllık bir ilişkim var ve ilk yılında bende böyleydim. Çok şükür o hallerimden uzaklaşalı 4 yıl falan oldu. O dönemleri atlattıktan sonra ortak vardığımız karar, diğer arkadaşlarımın da dediği gibi hobisizlik, hiççilikti... Yani okula gitmiyordum, çalışmıyordum, bütün gün evdeydim, hobim yoktu, oyalanacak bir şeyim yoktu. E o zaman ne oluyor, kurdukça kuruyorsun, sardıkça sarıyorsun, ruhunu hasta ediyorsun durduk yere. Konu sahibi arkadaşım; sakın yanlış anlama, yukarıda yazdığım diyaloglar gibi oluyordur demiyorum, bilakis kendimden örnekler verdiğimi söyledim. Senin yazdıklarını okuyunca o yıllarım aklıma geldi çünkü örnekler falan birebir uyuyordu, aynen böyleydi, işten geliyordu arkadaşlarıyla çay içmeye çıkardı, beynini yerdim resmen arkadaşlarına vakit buluyorsun ama diye. Velhasıl kelam yıllar geçti, o sırada çok şeyler değişti, ben okula başladım, çalıştığım zamanlar oldu, aradığı zaman açamadığım anlar oldu, mesaj attığı zaman derste olup pür dikkat dersi dinlediğim anlar oldu, hemen o an geri dönemedim ve bu sefer daha çok arar mesaj atar merak ederdi. Akşamları arkadaşlarıyla dışarı çıkması konusunda ise şu an erkek arkadaşım askerde ve telefonda konuşurken kendi diyor "Tamam artık o fasıllar kapandı, benim artık daha başka sorumluluklarım var, doydum arkadaşlarıma, artık aynı sıklıkta olmaz" diye. Buyur... Ben bir şey demeden kendi doydu, vazgeçti. ınsanların üzerine çok gidilmediği vakit, genellikle istenen sonuç daha kolay alınıyor sanki...

Çok uzattım yine, buraya kadar okuyan arkadaşlarım varsa teşekkür ediyor ve yazımı burada sonlandırıyorum.... kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Ultimareina.. canımcım... inan var ya okurken şiştim ben burda ya.

Bu mudur yani?

Benim de bir kızım var, eminim o da buna benzer şeyler yaşıyordur, daha da yaşayacaktır, o yüzden kimseyi yargılamıyorum, asla kınamıyorum ama....

Akıl ve fikir demeden de geçemeyeceğim herkese, içisıra benim kızıma... ömür törpülemek bu başka bir şey değil.

Evet MonaPisa Ablacığım... Belli bir dönem bu tarz şeyler yaşanabiliyor bazı ilişkilerde... Zaten aklı başında olan insan zaman geçtikçe düzeliyor, kendini fark ediyor, kendisine çeki düzen veriyor. Bu yazdığım diyaloglar gerçekten normal ruh hali olan birisine yakışmayacak düzeyde hastalıklı haller bence. Diyorum ya kendim yaşadım bir dönem, oradan biliyorum diye. Şimdi mesela bu tarz şeyleri sorun etmek aklıma bile gelmiyor. Ararsa arar, aramazsa aramaz, ben ararım, o arar hiç fark etmez. Zaten gün içinde de çok sık konuşmayız öyle. Ayrıca değil sevgili çiftlerin, onca yıllık evlilerin bile birbirlerine bir yaşam alanı, nefes alma payı bırakmaları gerektiğine inanıyorum artık. Böyle kafam çok daha huzurlu ve rahat... yerimseniben

Aaaa aynı bizim eşimle sevgiliyken yaptığımız tartışmalar bazen aşkım gözüm kapanıo bile diyemezdi yavrum dalardı uykuya ben de sıralardım o da yine dizmişsin mesajları derdi sabah. Ben evdeyim tabi öğlen kalkıyorum o işe gidio e malum yoruluo haklı olan o tatlım bence böle yapma.

msjlaşmayın konuşun tel.de, hem daha çok şey paylaşıkır hem daha verimli olur ,
çalışan adam , her şeyden önce erkekeler sevmez msj atmayı ,
konuşma dakkası çok olan tarifelerden yapın , daha iyi olur , sizce bunun için kafanızı yormazsınız.

bırak gitsin neden huzursuzlugunu sürekli hale getiresin ki düzelmiyorsa kabullenme sakın onu biri gitmedean digeri gelmaz

Sen gene iyisin ben ne erkekler gördüm .. Telefonu sırf mecburiyetten tasımak zorunda kalan.. Sevmediginden zil sesi yetmezmis gibi titresimi de kapalı olan .. Telefon kullanmayı sevmiyor diye adamdan 3 gün haber almadıgımız oluyordu ..

Haklısın güzelim arkadaslarına ayıracak vakti sevdigine ayırsın azıcık ..

Arkadaşlar sizinle az önce ve hergece yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. çünkü sıkıldım artık hergece aynı şey olmasından...!Sevgilim çalıştığı için gündüzleri sadece öğlen yemeğinde msjlaşabiliyoruz..Birde fırsatı olursa arada atıyo mesaj ben hep mesajlaşmak istiyorum ama onuda anlıyorum ve saygı duyuyorum çünkü atabilse zaten atar:1:..Neyse akşam oluyor eve geliyo gelene kadar yolda msjlaşıyoruz. Eve geldiğinde yemek yicem diyo yarım saat öyle yazmıyo.Çok üzgünüm çoook Dısarı cıkcam diye mesaj atıyor arkadaşlarla çay içmeye gitcez ,falan diyor oyun oynamaya falan ozamanda yazmıyor delikafaduldenSaat 12 falan geliyo eve 2 3 msj atıyo konuşyoruz aşkım gözlerim kapanıyo çok yorgunum diyo uyuyalım diyo bense çıldırıyorum daha konuşamadık diyee bu uyuya kalıyo bense kendi kendimi yiyorum bitti diye mesajlar atıyorum nebiçim sevgiliyiz falan diyorum sabah kalkıyoruz hiçbirşey yok herşey düzeliyor:asigim: fakat geceleri böyle oluyo..:/ anlamıyosun beni diyo 8 saat çalışıyorum diyo anlayış göster diyo..Sizce biz neyapmalyııss hata kimde

canim ayni durum bendedede vardi.. ama aslinda haklilar bu konuda. gidiyorlar esek gibi calisiyorlar.. sonra azicik zaman oluyor kendilerine arkadaslariyla bulusuyorlar.. bizede yazabildikleri kadar yaziyorlar... yani bizdede böyleydi bu durum.. halada öyle elinden baska bisey gelmiyor cünkü aramizda 400 km var..., anlayis gösteriyorum cünkü cok calisiyor :) , sende anlayis göster ozaman degerini bilir, , canim askim benim nasilda anlayis gösteriyor falan der kendi kendine :) opuyorumnanaktan

Umursamıyorum bu durumu artık alıştım 2 buçuk senede.sempatiksalakcinni İnsan yorgun oluyormuş dinlenmek istiyormuş gayet doğalmış ne varmış bunda gibi şeyler duymaktan sıkıldım. Bazen mesajlaşırken uyuyakalırdı sinir olurdum ama kendi yattığı anda 2 dakikada uykuya dalan birisi bana önceden tuhaf geliyordu fakat alıştım galiba sorun yapmıyorum. Sonra trip yapan anlayışsız olan ben oluyordum kavga ediyorduk.alsanaalsanasmile

Arkadaşlar sizinle az önce ve hergece yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. çünkü sıkıldım artık hergece aynı şey olmasından...!Sevgilim çalıştığı için gündüzleri sadece öğlen yemeğinde msjlaşabiliyoruz..Birde fırsatı olursa arada atıyo mesaj ben hep mesajlaşmak istiyorum ama onuda anlıyorum ve saygı duyuyorum çünkü atabilse zaten atar:1:..Neyse akşam oluyor eve geliyo gelene kadar yolda msjlaşıyoruz. Eve geldiğinde yemek yicem diyo yarım saat öyle yazmıyo.Çok üzgünüm çoook Dısarı cıkcam diye mesaj atıyor arkadaşlarla çay içmeye gitcez ,falan diyor oyun oynamaya falan ozamanda yazmıyor delikafaduldenSaat 12 falan geliyo eve 2 3 msj atıyo konuşyoruz aşkım gözlerim kapanıyo çok yorgunum diyo uyuyalım diyo bense çıldırıyorum daha konuşamadık diyee bu uyuya kalıyo bense kendi kendimi yiyorum bitti diye mesajlar atıyorum nebiçim sevgiliyiz falan diyorum sabah kalkıyoruz hiçbirşey yok herşey düzeliyor:asigim: fakat geceleri böyle oluyo..:/ anlamıyosun beni diyo 8 saat çalışıyorum diyo anlayış göster diyo..Sizce biz neyapmalyııss hata kimde

ben biz kızların bu huyunu hiç anlamıyorum,sürekli mesaj atsın konuşsun haber versin vs vs. ya bence biz bunaltmasak o zaten yapacağını yapar yani bilmiyorum yaa.
ama çok sıkıcı geliyo bana sürekli haber verilmesi(ben veririm ama ondan hesap sormam) nereye gidiosun denmesi vs arkadaşlarıyla bişeyler yaparken sürekli rahatsız etmek fln.hele bi de çalışıyosa yazık yani ne bilim.kız biraz daha az şey yapmalı diye düşünüyorum bilmiyorum:hulya:

tamamını okuyamadım ama baştaki mesajlarına bakarsak ikinizde suclusunuz
tüm hayatını sana endekslemesini bekleme, işi olabilir arkadaslarını ihmal etmek istemiyo olabilir, sürekli oturup mesaj mı yazıcak adam? sıkılır mutlaka. ama o da suclu, anladıgm kadaryla pek görüşemiyosunuz ve seni ihmal ediyo
bu arada aynı benim eski sevgilim, özellikle araba-tamir olayları=) allahım derdim bu nasıl araba hergün mü bişeyi cıkar.

8 saat çalısıyo ve zaman bulamıyo gercekten enteresan.
Biz 12 yeri gelio 13 saat çalısıyoruz ve aslada yorgunum die konusmadıgımız yada msjlasmadıgımız olmaz. zaten çalısıyoruz bide sevdigimle konusmadıktan sonra ne anlamı var yanı hayatın.

ya inanmıyorum ya aynı ben... :D canım haline sükret seninki yine calısıyo :D benimki yaz tatilinde bile aynı.. sabah 10da konusmaya baslarız gün içinde sudur budur sadece napıyon gibi konusuyrz aksam olunca yemekten sonra tv izleriz yatarız ben yataga yattıktan sonra konusmayı seviyrm cünkü o zmn sadece benimle ilgilenecek olur ama o yataga yatar yatmaz uyuyalım mı der uyuma deyince sinirlenir kavga etmeye baslarız. ama en deli oldgum sey aramzda bi sorun var tartısıyrz daha konu kapanmamıs ben aglıyrm bittidiyorum ama ondan cevap gelmiyor neden cünkü uyudu.. daha da deliriyorum bitti sabah msj atma diyorum. sabah oluyo hiç birsey olmamıs gibi günaydın askım bilmem ne diyo özür bile dilemiyo ya aynen devam. artık konusuyrz uykum geld diyo sen bilirsin diyrm o yatıyo ben pc de taklıyrm uykum gelince yatıyrm ne yapayım olmuyo yani onu da anlamk lazım uykusu gelmiş napalım cocuk zaten 2.ögretim okuyo servisle gidiyo yol yorgunu uykusu geliyo. düsünyorumda aslında birbirimizi kırmaya gerek yokmus diyrm seni sevdiginden eminsen fazla üstüne gitme ama her gece arkadslaryla cıkıyo r mu ? arkdasıyla cıkacagına dinlensin seninle sohbet etsin canım. ya da arkdaslarının yanında konussun. ben kıyameti koparırım yani arkadsına zaman buluyorsa banda bulsun :D

ama arkadaşlarıyla çay içmeye vakit buluyor
bence sen haklısın canım
ona öle de onlara vakit buluyosun ya de sonra "kendin bilirisn" diye mesaj at tutuşsun biraz

Back
X