• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hata bende mi, onda mı?

ya mesajlasmak ne oluyor bilmiyorumkismile
yani durmadan ardarda mesajlarmı atıyorsunuz birbirinize kusura bakmayın ama bunu doğru bulmuyorm o zaman çiftler daha cok kavga ediyor mesaj yerine bi arasanız 5 dk sesini duysanız daha iyi değil mi hem ikinizde ayrı ayrı hayatlarınız oldugunun farkına varırsınız sevgilinizde arkadaslarıyla oturur sizde sorun etmezsiniz sizde oturursunuz o sorun etmez ama bıktırmayın konusacak ne buluosunuz o kadar

kahveye gidiyor demek ki..
bence kahve alışkanlığı varsa alış sen buna.
çünkü duyduğum kadarıyla buna alışan erkekler evlenince de sürekli gidiyormuş
hatta bi aile dostumuz var 60 yaşında karısı diyor ki 1 gün evde oturmadı evlendiğimiz günden beri
senle ilgilenmemesi ondandır yani ki alışkanlık yaptıysa bunu bu ilgisizlik devam edicektir
bi de niye görüşmüyonuz başka şehirde misin sen

Yok kahveye değilde cafeye falan diyorlar.nargile içmeye,bilardo oynamaya gidiyorum falan diyo zaten..ama yinede tam olarak bilmiyorum tabi..eyvahedigeldismile

mesajlaşmayı bende doğru bulmuyorum..
40 tane mesaj atacağına,ac konus hem sesini duy hemde 40 mesajda anlaticagin şeyi 5 dk da anlat..
mesajlaşmak bana çok anlamsız geliyor..
konu için de; her aksam arkadaşlarıyla çıkmadığından bahsetmişsin,bunda bir problem göremiyorum..çıksın tabii ne var bunda?
bence çok üstüne gidiyorsun..
haklı haksız diyemiyecegim..o sekilde bakmıyorum,ikinizinde haklı olduğunuz noktalar var..

kişiden kişiye farklılık gösterir bu durum
kimi 5 dk konuşmayı yeterli görür
kimi mesajlaşmak ister
genelde erkekler mesaj olayına sıcak bakmaz ama
benim çok sevdiğim bir arkadaşım(erkek)
mesajlaşmayı çok severdi
çıktığı kız ise hoşlanmazdı
onlarda bu tarz sorunlar yaşamışlardı

sevigilim gündüz çalışırken ben de zırt zırt arasın
mesaj atsın istemem
benimde kendime göre gündüz işlerim oluyor
ama akşam oldumu ben de aklına gelmeliyim
en az arkadaşları kadar

Bence sen haksızsın öğlende eve giderken yolda ve eve dönünce mesajlasıyormuşsunuz..tüm hayatı işi ve sen mi olmalısın sadece. Mesaj cekerken sadece telefona odaklanması gerek ve bence bu çok sıkıcı.Ayrıca yorucu da. Dinlenmeye eğlenmeye ihtiyacı var.

walla bu problem ciftlerden biri yogun digeri nispeten daha duragan bir hayat surdugunde bas gosteriyor. bence tamamen hakli degilsiniz. ama haksiz da degilsiniz. yani sizi anlamaya calisiyorum. siz onu hayatinizin onceligi yapmissiniz. bu birinci hataniz. ondan da aynisini bekliyorsunuz bu da ikinci hataniz. oncelikten kastim kendinizi hep ona endekslemissiniz. muhtemelen onunla gorusme ihtimaliniz oldugu zamanlara gore hayatinizi duzenliyorsunuz. o ise gunlerini spontan yasiyor. ki hakki var buna. o aksam arkadaslari hadi bulusalim mi dedi bulusuyor. ertesi gun denk geldi babasi birsey istedi yapiyor. yani sizle konusmak icin hayatinin akisini degistirmiyor. degistirmemeli de.. degistirmeye basladiktan sonra zaten bu iliskiden sikilir. bence siz de onun gibi yapin. o disardayken arkadalariylayken mesgaleniz olsun ki surekli konusamadiginiza odaklanmayin.

3 yıldır bir ilişkim var:nazar:
ıişkimizin ilk yılında bir süre bizde bu problemi yaşadık malesef...
Bende aynı senin gibi oluyordum ama bitti sözü asla geçmiyordu aramızda...
Şu anda öyle hiç bir şekilde sorunumuz yok hatta ben zorluyorum arkadaşlarınla çık falan diye :):)
Canım onuda çok sıkma elbet arkadaşlarıyla olucak... Sadece sen +ev+iş olmaz :S
Ama konuş tabikiyki sevdiğinle... De ben kendimi tutamıyorum böyle yazıyorm haklısın sana anlayış göstermeyim amaa sende beni anla bir düzen istiyorum arkadaşlarına da zaman ayır ama banada zaman ayır... haftada 4 gün benle ol 3 gün onlarla geçir akşam vakitlerini ama beni aksatma ilişkimizi aksatma... vs diyebilirsin...
zaten bi süre sonra seni anlıcağına eminim Sadece sinirlerine hakim olmaya çalış o zaman işte bişeyler değişiyior... Çıkıcam derse tamam hayatım çık bugün güzelce eğlenin stresini at ama yarın akşama birlikteyiz netten konuşcaz unutmak yok vs gbi konuşabilirsin cnm...

benim de merak ettiğim siz ayrı şehirlerde misiniz? sadece mesaj yoluyla görüştüğünüze göre öyle sanırım..
ayrıca sen de hayatını ona endeksleme. akşamları sen de bişeyler yap. kendine uğraşacak bişeyler bul. o zaman bunları kafana takmazsın. sadece seninle ilgilenmesi, bir zaman sonra sıkıcılaştırır ilişkinizi. belki senin açından öyle olmaz ama onun açısından öyle olabilir. dengeyi iyi kurmak gerekir.

Sevgilim bana böyle yapsa
Telefonum uzun süre ya kapalı olur yada açılmaz , mesajlara cevap verilmez
Hem ben nefret ederim mesaj olayından
Arasın konuşun , mesaj ne ya ilk okul çocukları gibi..

canım bana bu konu yüzünden tartışmak çok saçma geliyor
3 yıl olacak bir gün bunun için kavga etmedik biz zaten mesajlaşmıyoruz ki bana mesajlaşmak çok saçma gelir işten gelsin arasın konuşun 10 dk işte bu kadar :)
gün içinde 5 dk 10 dk konuşuyoruz...
hele ki şimdi sevgilim memlekete gitti hiç göremiyorum çalışıyor ve sadece akşam 10 dk konuşuyorum bu bile sorun olmadı hiç yani bana bencillik gibi geliyor
çocuk zaten çalışıyor neden sıkayım ki
senin konunda da arkadaşlarıyla çıktığı zaman arayabilir evet o konuda haklı olabilirsin ama bu knuyu fazla uzamta derim ayrılık falan gereksiz bence...

ne yap biliyormusun....hiç mesaj at deme konuşalım deme o sana mesaj atarsa sen bir saat sonra at..
arkadaşlara gitcem derse seslenme
konuşmak isterse o uykum geldi kapatalım demeden sen kapat.yada hiç teli açma uyumuşum yorgunum de...
bakalım tepkisi ne olcak beyefendinin...

hayır zaten bir görev gibi görmüyorum ama ilgi istiyorum güzel sözlr söylesin istiyorum..böyle davranınca ben ona zaten daha anlayışlıda davranırım :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

hepimiz ilgi istiyoruz tatlım ama olmuyor. yalnız tavsiyem çok sıkma,ilgilen dedikçe kaçar,bunalır ,soğur senden.. çünkü ister istemez sıkıyorsun onu,kendini msj atmak zorunda hissediyor. ben sevgilimle o konuları aştım oda çalışıyor ilk günlerde msjlaşırken şimdi msjlaşmıyoruz bile,onun yerine konuşuruz biraz biraz.. yapılan her işi msjla rapor etmek de hoş olmuyor,sürekli bağımlı hissedersin kendini,hayatının merkezi yaparsın ister istemez. güçlü,kendine yeten,neşeli kızlar daha çekici oluyor söyleyeyim. kendinede vakit ayır bırak az konuşsun uyusun sende otur film izle mesela,kitap oku. diğer ilişkilerimde bende senin gibi davrandım sonuçlar hiç iç açıcı olmadı söyleyeyim.:umursamaz:

Ay ben bi kendimi intihar edip geliyorum.
Şaka gibi yaaa.kafamçokkarıştı

Gün 24 saat mesajlaşmakmı istiyorsunuz:delphin:

Benimkide öyleydi üstüne düşme asıl sen hiç mesaj atma. Sen üstüne düşmeyince o daha çok düşüyo.Benim sevgilimde öyleydi.

canim bence normal erkekler sürekli mesaj cekmekten hoslanmiyor
yani bi süre sonra SIKILIYORLAR hem erkekler aralarinda dalgaya aliyor
bu tarz seyleri

Bana öyle zırta pırta mesaj atan bi sevgilim olsa telefonu kendisiyle birlikte duvara çivilerim heralde, aç 2 dakka konuş yeter, ne konuşulur onca anlamam ki, hele mesaj vasıtasıyla romantizme hiç kafam basmıyo, o ne öyle dakka başı dıt dıt dıt...

tek dert bende sanıyordum valla:)) belirli periyotlarda radığı zaman sanki bi görev yerine getiryor gibi geliyor. ve biz kadınlar için hiç bişey ifade etmiyor. çünkü bizler ansızın beklenmedik bir anda özlenmek isteriz bunu duymak isteriz. senden başka seylere zaman ayırıyorsa sanada ayırmak zorunda bunun başka çıkışı yok...

bunu hiç anlayamadım, mesajlaşmak sürekli , mesaj beklemek, yapacak daha önemli birşeyi yokmu konu sahibinin? Ben belirli bir düzeni olan birinin sürekli telefonda mesaj bekleyecek olmasına anlam veremiyorum, hiç arkadaşın olmaz, evde ailenle paylaşabileceğin birşey olmaz, hobilerin olmaz, yapacak hiçbirşey bulamazsın ozaman anlaşılır olurda bunun dışında pek akıl sır erdiremiyorum. Hem mesaj atsa ne olur atmasa ne olur? hayatında çok üyük bir akzanım yada kayıp mı oluşur?

Kendimi gördüm bi an :d canım geçen yıl ın yazı aynen benm sevglımde oleydi arada msj atıodu çalşrken yalnız delırıodum çnku restarntta çalşıodu gece çkıodu işten sahil kenarı oldu için bazen kasten msj atmadını dusunuodum ve canıma tak ettibıraktım kendi haline ister atsn ister atmasın kısa kısa cvp yazdım bazende dişlerimi gösterınce duzeldi bu sene çalşmasına izin vermedim ama :D Allaha şükür çok ii şuan sevıorum aşkımı (A) gece gece aşka getrdn beni yaa canım bırak azcık kendini çek bak nası gelcek sana

yapmayın kızlar kaçan kovalanır bırakın onlar peşinizden koşsun,keyfinize bakın boşverin erkekleriiiiikötükedihüsoa.s

Back
X